fastbiker Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 De o saptamana nu se mai stinge martorul de usa deschisa din bord si nu stiu cum functioneaza sistemul,am scos intrerupatoarele la toate usile,am decuplat toate mufele si tot aprins sta. Un sfat..o parere unde trebuie sa umblu,orice informatie este bine venita,Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Mi se pare ca tu esti cu patrolul cacaniu in 5 porti ... Sistemul functioneaza simplu ... trebuie inchise contactele. Ori ai un fir rupt, ori o mufa oxidata, ori un contact care nu mai inchide. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Mi se pare ca tu esti cu patrolul cacaniu in 5 porti ... Sistemul functioneaza simplu ... trebuie inchise contactele. Ori ai un fir rupt, ori o mufa oxidata, ori un contact care nu mai inchide. Yoane, e un pic invers: ca sa fie martorul stins, contactele din usi trebuie sa fie deschise! Daca martorul ramane aprins si cu contactele demontate din usi, undeva unul din firele care merg la contacte da la masa (adica e undeva dezizolat si se atinge de caroserie):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Cand ma refer la contact inchis ma refer la butonas ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Mi se pare ca tu esti cu patrolul cacaniu. Daca esti lipsit de bun simt si de cei 7 ani de acasa si ma jignesti gratuit te rog sa nu-mi mai dai nici un raspuns atunci cand postez o problema a masinii mele,ce crezi te boti abtine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Yoane, e un pic invers: ca sa fie martorul stins, contactele din usi trebuie sa fie deschise! Daca martorul ramane aprins si cu contactele demontate din usi, undeva unul din firele care merg la contacte da la masa (adica e undeva dezizolat si se atinge de caroserie):wink: Multumesc mult pentru raspuns,inseamna ca daca pun aparatul de masura pe firele care merg in contactele la usi nu trebuie sa am nimic,daca am - pe ele inseamna ca da la masa undeva,am observat ca decat contactul de la usa soferului are 3 fire,restul contactelor sunt pe un singur fir. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Multumesc mult pentru raspuns,inseamna ca daca pun aparatul de masura pe firele care merg in contactele la usi nu trebuie sa am nimic,daca am - pe ele inseamna ca da la masa undeva,am observat ca decat contactul de la usa soferului are 3 fire,restul contactelor sunt pe un singur fir. Da, se poate incerca asa sa se identifice firul cu "buba". Nu am la dispozitie schema electrica de la masina ta, deci nu stiu care ar putea fi rolul celorlalte doua fire. Pentru asta ar fi util un manual complet:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Multumesc inca o data,m-ai ajutat suficient,cred ca toate firele de la usi in afara de sofer sunt pe acelasi circuit,nu este un model mai avansat care sa-ti arate si ce usa este deschisa..asa ca daca da la masa pe un fir de la o usa o sa am negativ la toate celelalte contacte..am sa merg din aproape in aproape cu aparatul de masura pana gasesc de unde vine problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Salut.De regula usile din spate creaza aceasta problema.Am patit-o de doua ori.Verifica spatele atent. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Salut, asa cum spune si colegul @nike, probabilitate mai mare sa fie de la usile de la portbagaj - am patit-o si eu :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Septembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Usa spate este prima pe care am verificat-o si nu este de acolo,m-am uitat la contactele la usi si este invers,cand este usa inchisa sunt inchise si contactele,inseamna ca o lipsa de minus pe una din usi face sa se aprinda martorul din bord..la usa soferului sunt 3 fire,un + si 2 -..nu prea am avut timp sa verific complet sistemul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Unul din firele cu - este de la becul din bord si celalalt de la boozer sau cum dracu i-o spune difuzorului ala de face galagie cind uiti farurile aprinse sau deschizi usa de la sofer si ai cheile in contact. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: A ramas martorul de usa deschisa aprins. Y61 2001 Usa spate este prima pe care am verificat-o si nu este de acolo,m-am uitat la contactele la usi si este invers,cand este usa inchisa sunt inchise si contactele,inseamna ca o lipsa de minus pe una din usi face sa se aprinda martorul din bord..la usa soferului sunt 3 fire,un + si 2 -..nu prea am avut timp sa verific complet sistemul. Poate te ajuta asta (n-am avut timp s-o studiez):wink: Pages from el.pdf It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate