04gabriel67 Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Samurica fara frica Sa nu uitati ca cei de la rar din trafic opresc cu prioritate masini cu xenoane. Daca voi credeti ca merita sa iesi in evidenta asa, nu-i nici o problema. Dar chiar nu e vorba de iesit in evidenta, pe bune !! Tot ce am vrut a fost sa am lumina daca cumva o sa ma prinda noaptea. In fine , nu este definitiva solutia, daca va fi nevoie voi inlocui treaba, nu e mare lucru . Dar pentru moment, va ramane asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Samurica fara frica Nu asta am vrut sa spun cu iesitul in evidenta ci faptul ca "sare in ochi" pe strada de la distanta si nici unul cu masina modificata nu doreste sa fie oprit sa fie luat la bani marunti de RAR. Nu am vrut sa spun ca vrei TU sa iesi in evidenta cu luminile, scuze daca m-am exprimat gresit. Daca farurile Samuraiului sunt in mintile lor, originale nu chinezesti aftermarket, cu oglinda in stare buna si reglate bine, lumineaza decent pe sosea. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Samurica fara frica Nu asta am vrut sa spun cu iesitul in evidenta ci faptul ca "sare in ochi" pe strada de la distanta si nici unul cu masina modificata nu doreste sa fie oprit sa fie luat la bani marunti de RAR. Nu am vrut sa spun ca vrei TU sa iesi in evidenta cu luminile, scuze daca m-am exprimat gresit. Daca farurile Samuraiului sunt in mintile lor, originale nu chinezesti aftermarket, cu oglinda in stare buna si reglate bine, lumineaza decent pe sosea. :grin: Salut ! Stai linistit ca nu am luat nimic personal si nu m-am suparat absolut deloc! Treaba cu farurile , pentru moment o sa ramana asa. Am vorbit cu Peter, ce e montat acolo in 5 minute se da jos, daca va fi nevoie am sa reevaluez situatia, nu vreau sa cauzez probleme. Ce era pe masina, era original, sticla perfecta, oglinda la fel , dar chiar si asa a fost jale. In fine, cumva se va rezolva, asta este cea mai mica problema pentru moment. Iar cu RAR-ul ... asta este intr-adevar o posibila problema, dar nu neaparat legata de faruri - daca or sa ma opreasca ma taxeaza naspa pentru altele intai. O sa vad, am niste ganduri legate de asta, dar pina nu o sa am mai multe informatii, nu dau mai multe detalii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Re: Samurica fara frica :grin: Salut ! Stai linistit ca nu am luat nimic personal si nu m-am suparat absolut deloc! Treaba cu farurile , pentru moment o sa ramana asa. Am vorbit cu Peter, ce e montat acolo in 5 minute se da jos, daca va fi nevoie am sa reevaluez situatia, nu vreau sa cauzez probleme. Ce era pe masina, era original, sticla perfecta, oglinda la fel , dar chiar si asa a fost jale. In fine, cumva se va rezolva, asta este cea mai mica problema pentru moment. Iar cu RAR-ul ... asta este intr-adevar o posibila problema, dar nu neaparat legata de faruri - daca or sa ma opreasca ma taxeaza naspa pentru altele intai. O sa vad, am niste ganduri legate de asta, dar pina nu o sa am mai multe informatii, nu dau mai multe detalii . Ma uitam la poze sa vad care ar putea fi problema si ma gandesc ca rotile - cred ca problema asta o avem multi :P Sa ne zici si noua daca faci ceva in privinta asta, in afara de a pune un rand de roti mai "soft-core", de marimea potrivita. O mai fi si culoarea, daca ai schimbat-o cumva. Problema culorii se poate rezolva cu o noua identificare la RAR si cred ca si un talon nou, insa nu stiu in ce masura vor baietii sa omologheze masina cu dimensiuni noi la cauciucuri. Inca un mic lucru am observat uitandu-ma la poze, si asta vine cu o recomandare dupa experienta personala, insotita de un filmulet "inainte", care imi descrie exact experienta despre care vorbeam, si o poza "dupa". Mesajul e, fara suparare, <<gaseste o agatatoare pentru carligul de la troliu, care sa iti fie la indemana cand esti "pana pana la ochi" sau "ai picat in nas">> :old Scuzati actorii din filmulet, sunt nebuni si tineri, ei erau veniti cu un Navarra si un (waait for iiit) Touareg, bineinteles ca pana la sfarsitul plimbarii si-au gasit si ei cate un locsor sa se impotmoleasca :P OK motivul pentru care recomand o agatatoare "la suprafata" Eu am gasit loc destul de usor, nu stiu daca la tine permite forma barei din fata Edit: Mi-am amintit si de asta, e de acum cateva saptamani, cand mi-am pupat manutele sa-mi multumesc ca am pus carligul ala altfel :br Edit edit: Daca tot v-am aratat cum m-am bagat, mai atasez dupa poza asta, daca nu se supara nimeni, doua poze cu modul in care am procedat cu iesirea (singura directie in care puteam sa ies, pentru ca nu aveam copaci in jur, ci doar un singur stalp de lemn dintr-un gard, perfect perpendicular pe directia masinii, si multumesc taranului care l-a pus acolo ca a facut o treaba buuuna cu gardul ala), si inca o poza bonus ca mi se pare draguta :P Editat Martie 2, 2015 de Doco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Samurica fara frica In primul rand nu comparati farurile de japoneze ,de 18 cm cu kkt urile astea de 13 cm,si oglinda mai mult mata decat oglinda ,chiar de nou. Culoarea e verde,trecut in carte verde.Nu exista dupa coduri de culori in cartea masinii,nici macar verede deschis,sau inchis,si punct. Anvelopele,cost suplimentar se3 pot omologa la rar,cale existenta si cunoscuta. Culoarea xenonului e alb,nu e violet,albastru sau indigo ,care innebunesc ochii,un bec Osram plus 70% are cam acelasi intensitate de culoare. Carligul se agata in mai multe locuri dupa gust ,poate sa tina si in mana stanga cu geamul deschis:-) http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Samurica fara frica Ma uitam la poze sa vad care ar putea fi problema si ma gandesc ca rotile - cred ca problema asta o avem multi :P Sa ne zici si noua daca faci ceva in privinta asta, in afara de a pune un rand de roti mai "soft-core", de marimea potrivita. O mai fi si culoarea, daca ai schimbat-o cumva. Problema culorii se poate rezolva cu o noua identificare la RAR si cred ca si un talon nou, insa nu stiu in ce masura vor baietii sa omologheze masina cu dimensiuni noi la cauciucuri. Inca un mic lucru am observat uitandu-ma la poze, si asta vine cu o recomandare dupa experienta personala, insotita de un filmulet "inainte", care imi descrie exact experienta despre care vorbeam, si o poza "dupa". Mesajul e, fara suparare, <<gaseste o agatatoare pentru carligul de la troliu, care sa iti fie la indemana cand esti "pana pana la ochi" sau "ai picat in nas">> :old Scuzati actorii din filmulet, sunt nebuni si tineri, ei erau veniti cu un Navarra si un (waait for iiit) Touareg, bineinteles ca pana la sfarsitul plimbarii si-au gasit si ei cate un locsor sa se impotmoleasca :P OK motivul pentru care recomand o agatatoare "la suprafata" Eu am gasit loc destul de usor, nu stiu daca la tine permite forma barei din fata [ATTACH=CONFIG]238192[/ATTACH] Edit: Mi-am amintit si de asta, e de acum cateva saptamani, cand mi-am pupat manutele sa-mi multumesc ca am pus carligul ala altfel :br [ATTACH=CONFIG]238236[/ATTACH] Edit edit: Daca tot v-am aratat cum m-am bagat, mai atasez dupa poza asta, daca nu se supara nimeni, doua poze cu modul in care am procedat cu iesirea (singura directie in care puteam sa ies, pentru ca nu aveam copaci in jur, ci doar un singur stalp de lemn dintr-un gard, perfect perpendicular pe directia masinii, si multumesc taranului care l-a pus acolo ca a facut o treaba buuuna cu gardul ala), si inca o poza bonus ca mi se pare draguta :P [ATTACH=CONFIG]238237[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]238238[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]238239[/ATTACH] Multam! E bine de stiut!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Samurica fara frica Salut. Buna treaba ai mai facut la veverita asta. sunt nou pe aici,deci te rog spune-mi daca se poate cat te-a dus o asemenea reconditionare? Am si eu unul japonez si e cam copt-a fost facut cu buze in Austria,m-a incantat ca era cu arcuri elicoidale si am cam luat plasa.Nu la tehnica;merge super la motor si cutie,ci la piese de schimb-am dat aproape 18 mil pe doua amortizoare de fata,nu le face nimeni,nu am gasit decat originale.Am carpit la el cum am putut sa ies din iarna-mastic siliconic,numere de inmatriculare vechi de prin garaj-de ras. in legatura cu cutia ta-ca nu intra la cald in trapta l-a:poate ca nu ai ulei de ajuns in cutie.Scria cineva mai sus ca treapta l-a nu e sincronizata-cred ca e fals,nu mai suntem la inceputul anilor 60.asa ceva aveau Fiat-urile 600.incearca din puntul mort catre 2 apoi in unu-gen Matiz,cei care au tinut un Matiz mai mult de 60000 km stiu ce vorbesc.Se uza nu stiu ce piesa si nu mai puteai baga din 3 in 2 decat pacalind-o putin catre unu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Salut. Buna treaba ai mai facut la veverita asta. sunt nou pe aici,deci te rog spune-mi daca se poate cat te-a dus o asemenea reconditionare? Am si eu unul japonez si e cam copt-a fost facut cu buze in Austria,m-a incantat ca era cu arcuri elicoidale si am cam luat plasa.Nu la tehnica;merge super la motor si cutie,ci la piese de schimb-am dat aproape 18 mil pe doua amortizoare de fata,nu le face nimeni,nu am gasit decat originale.Am carpit la el cum am putut sa ies din iarna-mastic siliconic,numere de inmatriculare vechi de prin garaj-de ras. in legatura cu cutia ta-ca nu intra la cald in trapta l-a:poate ca nu ai ulei de ajuns in cutie.Scria cineva mai sus ca treapta l-a nu e sincronizata-cred ca e fals,nu mai suntem la inceputul anilor 60.asa ceva aveau Fiat-urile 600.incearca din puntul mort catre 2 apoi in unu-gen Matiz,cei care au tinut un Matiz mai mult de 60000 km stiu ce vorbesc.Se uza nu stiu ce piesa si nu mai puteai baga din 3 in 2 decat pacalind-o putin catre unu. Salut ! Scuze de intarzierea raspunsului . Trimit PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Multumesc pentru raspuns. Nu cred ca am curand banii astia. Am bagat de curand 33 mil in el-ambreiaj,amortizoare fata,tampon cutie,rulmenti alternator. Ma dispera instalatia electrica-avea probleme de cand am luat-o,fire coxate si intrerupte.in 10 luni am refacut pozitia de pe spate de 3 ori.acum i-am tras alt fir,m-am saturat sa tot inadesc. Am avut probleme si cu fazele-la japoneze vine plus permanent si schimbi pe masa...invatasam in facultate dar uitasem. Cred deci ca mai trag de el pana pic din caroserie si apoi vedem unde il carpim. Hai primavara odata sa rupem GROHOTISUL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica In primul rand nu comparati farurile de japoneze ,de 18 cm cu kkt urile astea de 13 cm,si oglinda mai mult mata decat oglinda ,chiar de nou. Culoarea e verde,trecut in carte verde.Nu exista dupa coduri de culori in cartea masinii,nici macar verede deschis,sau inchis,si punct. Anvelopele,cost suplimentar se3 pot omologa la rar,cale existenta si cunoscuta. Culoarea xenonului e alb,nu e violet,albastru sau indigo ,care innebunesc ochii,un bec Osram plus 70% are cam acelasi intensitate de culoare. Carligul se agata in mai multe locuri dupa gust ,poate sa tina si in mana stanga cu geamul deschis:-) Domnul Peter, e adevarat, fiecare are tot dreptul si stangul sa aleaga dupa bunul plac, eu doar v-am impartasit ce am invatat, ca o recomandare pur practica, pentru ca e destul de incomod sa bagi mana prin balti care nu seaca tot anul, si poate mai incomod sa stai cu botul pe cablu si sa nu il poti scoate :) Nu caut sa argumentez nimic legat de preferinte sau estetica :) Legat de faruri, citeam cu cateva mesaje in urma ca s-ar potrivi cele de Golf II, insa in urma mesajului Dumneavoastra si a unei cautari rapide pe Google, deduc ca acestea se potrivesc doar pe modelul japonez, fiind de 18cm; mai stiti cumva vreun tip de far de 13cm care s-ar potrivi pe cel spaniol, si care eventual sa fie usor de gasit din productia aftermarket? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Nu mi-am dat seama niciodata ca ar fi diferenta de diametru la facuri-mea culpa. Al meu e japonez si cand l-am luat de la Cluj am venit intr-un far -dreapta,ca ny m-am prins ca la japoneze e masa cea care schimba fazele,dar cum spuneam am venit pe ploaie de la Cluj la Ploiesti fara probleme,chiar vede bine( baiatul meu are Golf 6 si il bat noapte la lumini pe faza scurta). Chestia e de focalizare.am avut Nubira 2 si Frontera 1;mergeam orbeste noaptea.La Frontera nu a fost problema,am pus niste Hella cromiun de camioane si cand le aprindeam cantau cocosii.Dar la Nubira desi am schimbat farurile-am crezut ca nu e buna oglinda'pana nu am pus xenoane nu am avut lumini.LA fel am pus si la Frontera.dupa jucam in alta liga.Dar orbeam mereu,cel putin cu Frontera. In plus faza scurta mergea dar la ambele fiind h4 faza lunga nu focaliza cum trebuie si nu era diferenta prea mare. Deci solutia pe care o vad,proiectoare si nu orice-Hella...Am pe veverita mea niste Bosch-uri dar nu ma satisfac,sunt mici. Sau schimbati masca de fata cu modelul dupa 98 la Santana sau 96 la cele japoneze si farurile va vor satisface-parera mea,care este... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica @Doco - toate samuraiele au aceleasi faruri indiferent de provenienta. Doar modelul cu semnalizarile langa far este mai mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Cam asta stiam si eu,de aia am spus ca nu am observat pana acum diferente. Deci singura diferenta ar fi ca cele cu smnalizarea in bara au pozitia in far. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica @Doco - toate samuraiele au aceleasi faruri indiferent de provenienta. Doar modelul cu semnalizarile langa far este mai mic. Cam asta stiam si eu,de aia am spus ca nu am observat pana acum diferente. Deci singura diferenta ar fi ca cele cu smnalizarea in bara au pozitia in far. - si sunt mai mari ...deci sunt doua diferente :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Mda,pana nu masor nu contest. Am un amic cu o Santana din 94 si daca iesim sambata prin noroaiele de la Seciu o sa le masor In alta ordine stie cineva de la ce masina se mai potrivesc amortizoarele de pe japoneze cu elicoidale? Pe mine m-au uscat cele de fata si nu am mai schimbat spatele,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Salutare ! As propune unui Administrator sa mute mesajele legate de faruri pe un topic nou, chiar ar fi un subiect ce ar interesa pe mai multa lume. Spre rusinea mea , nu am facut sapaturi suficient de profunde atunci cand am inceput sa caut utilajul , multe mi-au scapat. Farurile au fost unul din subiecte, habar nu am avut ca la "face lift-ul meu " ( cum am inteles ca mai este botezat) sunt alta dimensiune ca cele clasice, cu semnalizare in bara. Ba mai mult am inteles ca au alta prindere pe ochelari decat cele japoneze. Dupa ce am luat utilajul si am inceput sa caut diverse, nu m-am lamurit inca daca pot sa pun altceva, eventual kit de faruri cu sticla clara - in fine , ORICE ar putea sa imbunatateasca problema cu lumina. Situatia actuala cu xenoanele , pentru moment ramane asa. In acest WE am sa iau utilajul, o sa fie drum lung de facut dar e binevenit ca sa trag un prim rind de concluzii. Odata luat utilajul, singurul lucru ce intentionez sa il fac este sa ma documentez ce inseamna o omologare individuala - @Doco, despre asta era vorba cand spuneam ca am niste ganduri .. :) ) In functie de asta , vad mai departe. Schimb xenoanele, pun altceva , nu stiu . CERT ESTE ca cel putin pentru mine a fost o problema ce sincer m-a speriat - repet , desi farurile aratau practic noi (sticla, oglinda perfecte ) la intoarcerea cu utilajul acasa dupa achizitionare ... nu eram sigur ca mai ajung, noaptea , pe Dealul Negru. Probabil ca daca eram singur pe sosea, era mai ok, dar acolo , cu grabitii din spate ce efectiv ma orbeau cu farurile in retrovizoare ... eram aproape ca un liliac. Si inca un liliac facut covrig peste volan ca sa nu ma mai bronzeze ce venea din retrovizoare. ( Si nu am pus xenoanele ca sa ma razbun pe cei care dau flash-uri chiar daca vad ca nu ai ce sa faci ). Pina in acest moment , am reusit sa duc greul proiectului, nu este chiar finalizat cum mi-as dori (maruntisuri oi mai fi si eu in stare sa mai fac, mai ales pe la interior). Dar pentru anul acesta , e cam tot ce am putut sa fac daca nu vreau sa bage fata divort... in acest moment Samurica va trebui sa se achite de prima sarcina grea, din concediul pe anul acesta, in starea actuala. Hai tineti-mi pumnii sa fie bine, doar nu fac competitie! Eu zic ca ar trebui sa se descurce mai mult decat onorabil pe drum forestier, doar nu o fi Logan-ul mai cu mot ca asta ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Hehe,ce fericire o fi sa te urci in el si talpa pana acasa... Vei avea o surpriza insa cu gumele alea.eu cand am luat-o avea 205_70_15 si am dat chiar 110... Am trecut imediat pe 205_75_15(mare greseala ca am gasit foarte greu pereche-aveam deja doua).am inaltat-o putin si mergea char ok,aveam distributia deja schimbata,ulei sintetic asa ca ma mai rasteam la el si mergea cu 110 fara probleme. Dintr-un avant neprietenos cu buzunarul meu am cumparat 4 jante de Feroza cu niste Sahara-turbo insa'195_15. Nu stiu daca de la greutate dar cert e ca nu mai pot trece de 90/h si asta cu vantul din spate. Deci ai grija la cat pleci. Cu omolagarea individuala eu zic k nu merita sa mai spargi bani ,mai ales daca ai gumele cu care ai omologat-o.Sa nu uitam ca in talonul actual nu scrie dimensiunea anvelopelor deci doar cand o sa te duci la ITP ai putea avea probleme; daca nu mai ai rotile din carte din cati suntem pe langa tine om putea sa te ajutam cu ale noastre. Pana atunci gaz gaz. Sa scri cum ai ajuns si daca baga caldura sau daca inchide caldura,nu am vazut unul la care sa functioneze robinetul desi culiseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica In alta ordine stie cineva de la ce masina se mai potrivesc amortizoarele de pe japoneze cu elicoidale? Pe mine m-au uscat cele de fata si nu am mai schimbat spatele,multumesc Nu exista echivalente perfecte pentru amortizoarele spate de SJ80. Originalul are codul 41700-82CA0, are dimensiunile: 255/370mm si costa in jur de 340 lei bucata. Amortizorul spate de Samurai original are codul KYB 443194 si are dimenisunile:265/425mm. Pe inchis e cam pe acolo, pui un distantier de 15-20mm sub tamponul de cursa si ai rezolvat-o. Dar pe deschis este mai lung cu 55mm si la flex maxim iti sare arcul. Se poate monta un arc mai lung de la Jimny si ai si lift cu ocazia asta. Amortizorul de Jimny are codul KYB 343288 si dimensiunile: 285/455. Iese din discutie ca e prea mare. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Nene Mini esti cel mai tare,enciclopedie,ce mai... Vedem cand iau compensatoriile ca tocmai ce m-au facut somer cei de la Asirom. Daca cineva are nevoie de sfaturi privind daunele auto,nu ezitati,am fost daunas 20 de ani. Sfat-nu completati amiabilul inainte sa va documentati-va stau la dispozitie. Odata completat e mai greu de facut ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Nene Mini esti cel mai tare,enciclopedie,ce mai... Vedem cand iau compensatoriile ca tocmai ce m-au facut somer cei de la Asirom. Daca cineva are nevoie de sfaturi privind daunele auto,nu ezitati,am fost daunas 20 de ani. Sfat-nu completati amiabilul inainte sa va documentati-va stau la dispozitie. Odata completat e mai greu de facut ceva. Dvs ati schimbat bucsele de la tendoane la un service de linga ploiesti in urma cu putin timp? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Da,dar nu sunt dvs,sunt Cristi sau Pesso-mare ca Pesso e si baiatul meu. Am schimbat la Sildani,la Boldesti-acolo imi fac toate intretinerile pe care nu le pot face eu in curte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Am schimbat la Sildani,la Boldesti. Ce mica e lumea. Bucsele alea erau de la mine. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica he he... am lasat la reparatia aia 34 mil-bucsi amortizoare fata ambreiaj si rulmenti de la alternator. acum ca am citit ca ar merge alternator de Jimny,mai puternic,imi cam pare rau ca nu am stiut,ca imi puneam din ala. mai aveam un alternator luat de la Gabi de la cluj dar e cu fulie pentru trapezoidala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Samurica fara frica Dl Gabi, ma bucur sa aud ca aduceti masina acasa, abia astept sa vad poze in misiune :) Daca treci prin Targu Mures, opreste-te la o cafea si iti arat o scurtatura :grin: Legat de faruri, mai tin sa adaug un singur lucru, intr-adevar diferenta e la facelift, am constatat azi cu un metru in mana ca ale mele au 18cm, si am gasit la amiaza un vanzator care le da noi la incredibilul pret de 13 (treisprezece) lei bucata (identice pe stanga si dreapta). Il puteti gasi cu usurinta prin Google, si daca nu dati de el, va ajut cu placere. Si Loganul nu e de subestimat :grin: Daca tin bine minte, si tu povesteai niste aventuri cu loganul tau - ei bine, acum o saptamana sau doua, am fost sa scot un logan derapat cu partea stanga intr-un sant pe malul Muresului, iar la intoarcere abia am putut sa ma tin dupa el :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Samurica fara frica dl mini oare cat or fi costat bucsile alea la dvs? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate