kimi Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Samurica fara frica Arata bine , spor in continuare . Suspensia e cu lift ? Cat a ajuns ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Samurica fara frica In continuare: - Puntile, asamblate. Din pacate inca nu am gasit piesele semicirculare de metal ce tin garnitura de pasla de la omocinetica, am decis sa le montez si pe cele 2 ce erau mai afectate de rugina( dar curatate si vopsite) pina in momentul in care voi gasi piesele respective. Tablele alea, daca le vrei neaparat, vorbeste cu Mini. Dar sunt foarte scumpe si nu cred ca merita, nu arata asa de rau ale tale :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Samurica fara frica Arata bine , spor in continuare . Suspensia e cu lift ? Cat a ajuns ? Multumesc! In principiu o sa fie in total +10cm. Arcurile si amortizoarele sunt +5cm., body lift +5cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Samurica fara frica Tablele alea, daca le vrei neaparat, vorbeste cu Mini. Dar sunt foarte scumpe si nu cred ca merita, nu arata asa de rau ale tale :wink: Am inteles, am retinut , mutumesc! Inlocuirea alora va fi un detaliu ulterior, megre foarte bine si asa cum este acum . Intai sa termin restul de pe lista de "wish" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Samurica fara frica Multumesc! In principiu o sa fie in total +10cm. Arcurile si amortizoarele sunt +5cm., body lift +5cm. De ce ai mai bagat si bodylift , ce gume vrei sa bagi ? Te intreb chestiile astea din cauza ca o sa trebuiasca sa ma apuc si eu de ele . :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Samurica fara frica De ce ai mai bagat si bodylift , ce gume vrei sa bagi ? Te intreb chestiile astea din cauza ca o sa trebuiasca sa ma apuc si eu de ele . :oc Salut! Cauciucurile sunt de 235/75 R15, aceleasi pe care Dl. Erno le-a folosit la ultimul proiect ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86334-Semirestaurare-modificare-suzuki-samurai-long-body-diesel ) . Samurica va fi in aceiasi parametrii - arcuri, amortizoare, jante cu et negativ, bodylift si cauciucuri ( mai putin cerceii , pentru moment raman cei originali ). Combinatia este testata si totul este ok . Dar un alt avantaj al bodylift-ului este ca am acces mai usor pe sub utilaj , si pentru intretinere si pentru curatat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2014 (editat) Re: Samurica fara frica Servus la toata lumea ! Inca un mic update - jante intoarse, vopsite, cauciucuri montate!! Spre surpriza mea, am identificat MRL-urile. Sunt WARN !!! Nu fac reclama , dar ce am sunt identice cu cele de aici : http://www.ebay.co.uk/itm/39198-4WD-Manual-Locking-Hubs-Geo-Tracker-Suzuki-Sidekick-X90-Vitara-Escudo-4X4-/390739070024?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5af9dd0c48 Editat Decembrie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Samurica fara frica Din nou update! S-a inceput reasamblarea. A aparut o problema , trebuie sa schimb sorb-ul din rezervor, capacul era corodat rau si la 3 bari de presiune acolo , mi-e sa nu fie probleme. Ma poate ajuta cineva cu piesa respectiva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Samurica fara frica trebuie sa schimb sorb-ul din rezervor, capacul era corodat rau si la 3 bari de presiune acolo , mi-e sa nu fie probleme. Ma poate ajuta cineva cu piesa respectiva? la nici o versiune de samurai nu se poate comanda doar capacul cu conductele. nu are part number. inlocuieste conductele cu unele de cupru care se alamesc pe capac. asta-i singura procedura verificata si sigura. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Samurica fara frica la nici o versiune de samurai nu se poate comanda doar capacul cu conductele. nu are part number. inlocuieste conductele cu unele de cupru care se alamesc pe capac. asta-i singura procedura verificata si sigura. Am inteles, multam de pont. Daca nu reusesc sa gasesc tot ansamblul, o sa il reconditionam cumva pe asta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: Samurica fara frica La Multi Ani, numai bine si implinirea tuturor dorintelor in noul an !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Samurica fara frica Inca un scurt update - caroseria. Pragurile , in mod neasteptat , in stare buna ! Podeaua, interventii punctuale in cateva zone . Clasic la Samurai , rugina la overfender-e. Decupat , inlocuite partile afectate . Idee genial a D-lui Erno, pentru fata s-a folosit panou de reparatie spate . Acelasi decupaj al arcului aripii, se pastreaza nervura ambutisata de de-asupra arcului. Overfender-ele vor fi inlocuite cu unele de plastic, aceeasi forma. E o alegere personala , cele tip Wrangler nu mi se par de la Samurache. Multumiri lui Minitehnicus pentru panourile de reparatie si limitatoarele de cursa punte fata. Si pozele de rigoare : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica In sfarsit am reusit sa avansez la ce lucram in 3D, ca sa vizualiez cat de cat cum as vrea sa iasa Samurica pina la urma. Nu este ceva batut in cuie, mai este de lucru , dar este baza de discutie cu Dl. Erno. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Foare interesant suportul de roata de rezerva. Poti da detalii despre sistemul de inchidere al acestuia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Salut. Atasez pozele elementelor pe care le voi folofi . Un pivot heavy duty, si de alese intre 2 sisteme de inchidere. Ambele sisteme de inchidere le-am vazut folosite , ramane de discutat cu Dl. Erno care ar fi mai bun . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Si aici cateva imagini cu sisteme facute folosind elementele pomenite mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Multumesc pentru detalii. Foarte interesante sistemele. Si eu sunt in cautarea unei solutii pentru a putea prinde rezerva de 31. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Multumesc pentru detalii. Foarte interesante sistemele. Si eu sunt in cautarea unei solutii pentru a putea prinde rezerva de 31. Cu placere ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Foarte misto. Ce program 3D ati folosit. As fi tentat sa incerc si eu. https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Foarte misto. Ce program 3D ati folosit. As fi tentat sa incerc si eu. Multumesc ! 3D Studio Max. Din pacate nu am avut la dispozitie planuri si dimensiuni , ce am facut ( si prea pierdut in detalii ... ) este mai mult orientativ, finalul va rezulta in urma discutiilor cu Dl. Erno. Daca aveam la dispozitie planuri si dimensiuni , se putea scoate chiar desfasurata barilor de metal de exemplu, cred ca ar fi fost de ajutor la croirea lor . Dar asta este ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Multumesc ! 3D Studio Max. Din pacate nu am avut la dispozitie planuri si dimensiuni , ce am facut ( si prea pierdut in detalii ... ) este mai mult orientativ, finalul va rezulta in urma discutiilor cu Dl. Erno. Daca aveam la dispozitie planuri si dimensiuni , se putea scoate chiar desfasurata barilor de metal de exemplu, cred ca ar fi fost de ajutor la croirea lor . Dar asta este ... Super... Multumesc mult. O sa incerc si eu sa fac un proiect la un IMS sa vad daca iese ceva. Multa bafta cu Samurica. Se vede ca este adanc intrat la suflet. Sper din toata inima sa iti iasa asa cum iti doresti. Respect maxim!:br https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Samurica fara frica Super... Multumesc mult. O sa incerc si eu sa fac un proiect la un IMS sa vad daca iese ceva. Multa bafta cu Samurica. Se vede ca este adanc intrat la suflet. Sper din toata inima sa iti iasa asa cum iti doresti. Respect maxim!:br Multumesc mult . :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Samurica fara frica Un update, cel putin la nivel de schita. Cam asa ar trebui sa arate in final - ramane de vazut cat de fezabila si sigura este ideea , mai ales pentru bratul mobil de spate. Va primi si un troliu Best Winch de 6800 Lbs ( multumesc calinvas!) si probabil in viitor un set de proiectoare pe bara fata. Nu sunt sigur de ele , ramane de vazut mai incolo . Si imaginile : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Samurica fara frica Inca un update cu ideile din acest moment: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Samurica fara frica Iar bara spate, cam in acest fel as vedea-o . Dar finalul va fi dupa ce discut cu Dl. Erno. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate