vladmorar Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Buna, Doresc sa achizitionez un 4x4 cu 7 locuri pentru off road mai mult decat drumuri forestiere. Bugetul e de 3500 euro. Ma gandeam la un patrol sau land cruiser dar neaparat sa aiba dif blocabil spate. Am un Pajero dar nu sunt multumit de el, am ramas de prea multe ori impotmolit. Voi ce parere aveti? Editat Septembrie 8, 2014 de vladmorar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri ca o ramii in continuare impotmolit. la 1/2 din suma eu cred ca prepari mitsu. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Imi mai trebuie inca o Masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Cam greu să găsești o mașină să le aibă pe toate și la banii ăia. Ca să nu rămâi impotmolit foarte des îți trebuie multe: trebuie în primul rând să știi ... ce, cum și în ce fel să abordezi. Ți-ar mai trebui anvelopele potrivite, motorul și rapoartele potrivite (forță), unghiurile de atac și degajare potrivite ... mașină cât mai ușoară etc. Un blocant e bun, poate ajuta pe urcări, dar poate fi egal cu zero când mașina e un autobuz de peste două tone suspendat cu burta în noroi. Și ca să nu ajungi așa trebuie alte ălea ... deci greu să găsești mașina perfectă. Oricum foarte greu, dacă mai vrei să aibă și 7 locuri. Orice mașină se poate pregăti, dar cu investiție, lc, patrol sau ce-o fi, dacă bagi bani în suspensii, anvelope, etc se poate face foarte capabilă, dar nu de neîmpotmolit, asta e clar. E bine să mai iei în calcul și un troliu, sufe și scripeți și eventual să mai ieși și însoțit de prieteni/cunoștințe care să te poată ajuta, la nevoie. În rest, baftă la alegere și toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Buna, Doresc sa achizitionez un 4x4 cu 7 locuri pentru off road mai mult decat drumuri forestiere. Bugetul e de 3500 euro. Ma gandeam la un patrol sau land cruiser dar neaparat sa aiba dif blocabil spate. Am un Pajero dar nu sunt multumit de el, am ramas de prea multe ori impotmolit. Voi ce parere aveti? Sa-mi fie cu iertare dar la 3500 de epuroi iei o caruta buna si doi cai frumosi ... Nu-i exclus sa gasesti ceea ce doresti ...dar mai mult ca sigur o sa mai scoti din buzunar inca odata pretul la o a doua caruta inca doi cai frumosi ca sa nu mai ramai impotmolit. Daca mergi pe doua masini sfatul meu este sa mergi pe doua masini aceeasi marca, aceeasi motorizare! Editat Septembrie 8, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Daca mergi pe doua masini sfatul meu este sa mergi pe doua masini aceeasi marca, aceeasi motorizare! Foarte logic ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri M-am gandit si la treaba asta. Ar trebui atunci sa il inalt pe unul din cele 2 si sa ii pun troliu si sa ii fac diferentialul blocabil. Mie imi trebuie sa duc turisti pe drumuri forestiere si cu treceri pe drumuri de tractor. Am un troliu dar nu face fata. E de 3.0 tone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri tu vrei să te troliezi pe drumuri de tractor cu 6 turiști în mașină?... probabil le faci asigurare medicală, nu? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri tu vrei să te troliezi pe drumuri de tractor cu 6 turiști în mașină?... probabil le faci asigurare medicală, nu? Atat ai inteles tu. Probabil ca asa procedezi. Eu ii dau jos, eventual ii pun sa impinga. Fiecare cu metoda lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri M-am gandit si la treaba asta. Ar trebui atunci sa il inalt pe unul din cele 2 si sa ii pun troliu si sa ii fac diferentialul blocabil. Mie imi trebuie sa duc turisti pe drumuri forestiere si cu treceri pe drumuri de tractor. Am un troliu dar nu face fata. E de 3.0 tone. Mitsubishi Pajero mk2, există cu diff spate blocabil, au jos pe consola centrală, un buton negru "R/D LOCK". Dacă iei unul din ăla, nu mai trebuie să-i faci nimic, bineînțeles cu condiția să-i şi funcționeze. Troliul poți să încerci să-l vinzi în secțiunea "Mica Publicitate" şi să-ți cauți un altul de 5-6 tone. Toate cele bune! Editat Septembrie 9, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Atat ai inteles tu. Probabil ca asa procedezi. Eu ii dau jos, eventual ii pun sa impinga. Fiecare cu metoda lui. mă scuzați! nu m-am gândit niciodată la asta, dar tu văd că ești deștept! îți urez să nu pățească niciunul din cei transportați de tine vreun accident - sunt sigur că ești un pilot măiastru și cu experiență în teren accidentat cu o mașină plină... 1 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri mă scuzați! nu m-am gândit niciodată la asta, dar tu văd că ești deștept! îți urez să nu pățească niciunul din cei transportați de tine vreun accident - sunt sigur că ești un pilot măiastru și cu experiență în teren accidentat cu o mașină plină... se accepta. nu sunt mai destept ca altii. multumesc - nu sunt PILOT, experiența am doar vreo 15000 km off road. Nu vreau sa intram in discutii contradictorii sau ironice. Am cerut opinii cu referire la a doua masina OFF ROAD 7 Locuri. Daca ai vreo remarca, pertinenta si la obiect, te rog sa ma ajuti in alegerea masinii, daca nu, te rog sa te abtii. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Uaz 452 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Cumpara ceva sufe, ocheti, unul sau doi scripeti si poti folosi troliul tau in continuare. Ba chiar e mai interesant cand aplici scheme de troliere cu scripeti:wink:. Referitor la alta masina de teren, cu diff blocabil si 7 locuri, in 3500 EURO, trebuie sa cauti mult. Poate dai de vreo englezoaica. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Se gasesc, dar mai rar ... Eu am gasit asta: http://www.autovit.ro/mitsubishi-pajero-C34337319.html Nu fac reclama, habar nu am a cui e, dar e in banii aia si pare sa aiba 7 locuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Acum am un pajero englezesc. Am sa caut si varianta cu dif blocabil. Am găsit un patrol modificat înălțat, cauciucuri pe 33, mrl-uri, troliu, numai că are 380000 km si s-a tras de el. La UAZ nu m-am gândit. Se gasesc, dar mai rar ... Eu am gasit asta: http://www.autovit.ro/mitsubishi-pajero-C34337319.html Nu fac reclama, habar nu am a cui e, dar e in banii aia si pare sa aiba 7 locuri :) Acelasi model am si eu dar diesel. Editat Septembrie 14, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri ma bag si eu ca esti aproape de mine..Cu un autobuz de 7 locuri nu o sa faci minuni inveci,la bugetul asta Toyota nu gasesti dar ceva Patrol Y60 pote,care ar fi si cea mai buna varianta! daca ai Pajero si te stii cu ele cumpara un V6 3l,24valve,manul cu blocant pe spate de prin UK si cu restul banilor cumpara niste simexuri 33 un troliu si plimbai pe turisti linistit..sa nu faci ca mine, sa crezi ca toti turistii au COAIE si le place datul la rupere.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Pajero lung cu blocant spate e solutia clara la banii de care dispui, nu stiu ce nu iti convine la al tau... cu ce masina ai mai fost si a trecut pe unde ai ramas infipt cu mitsu? eu am un 3.5 lung cu simexuri 35 si nu am ramas niciodata in urma la iesiri cu patroale sau alte masini cu 7 locuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Buget mic , pretentii mari . Eu doresc un Bugatti Veyron la 15000 euro , daca stie cineva , rog sa ma contacteze. P.S. Cam asa suna si anuntul tau. Nu te mai mira ca unii colegi te iau in bascalie. Ai 7 mesaje pe forum si par sa cunosti raspunsurile la toate , mai putin la ceea ce doresti tu sa obtii . Dar nu ramai dator la nimeni . Dai raspunsurile " potrivite " imediat ce ti se pare ca cineva a indraznit sa zica ceva care nu se refera strict la "dorinta " ta . Vei avea mult succes in demersul tau. Toti se vor inghesui sa iti raspunda si sa te sfatuiasca . Tine forumul deschis permanent sa nu ratezi vreo povata :old . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Poti sa incerci si varianta Land Rover Discovery 1, 7 locuri, motor 2,5tdi,tractiune integrala si cu blocant central din fabrica. Si cred ca pe la 3500-4000e gasesti una chiar buna si inmatriculata. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Septembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2014 (editat) ma bag si eu ca esti aproape de mine..Cu un autobuz de 7 locuri nu o sa faci minuni inveci,la bugetul asta Toyota nu gasesti dar ceva Patrol Y60 pote,care ar fi si cea mai buna varianta! daca ai Pajero si te stii cu ele cumpara un V6 3l,24valve,manul cu blocant pe spate de prin UK si cu restul banilor cumpara niste simexuri 33 un troliu si plimbai pe turisti linistit..sa nu faci ca mine, sa crezi ca toti turistii au COAIE si le place datul la rupere.. Nu fac chiar asa cum arata prima poza a ta. Nu imi permit sa raman pe undeva fara semnal si sa trebuiasca sa o luam pe jos. Am gasit urmatoarea masina http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-3500-inmatriculat-ro-ID2hu2x.html#401cf15e8d. Buget mic , pretentii mari . Eu doresc un Bugatti Veyron la 15000 euro , daca stie cineva , rog sa ma contacteze. P.S. Cam asa suna si anuntul tau. Nu te mai mira ca unii colegi te iau in bascalie. Ai 7 mesaje pe forum si par sa cunosti raspunsurile la toate , mai putin la ceea ce doresti tu sa obtii . Dar nu ramai dator la nimeni . Dai raspunsurile " potrivite " imediat ce ti se pare ca cineva a indraznit sa zica ceva care nu se refera strict la "dorinta " ta . Vei avea mult succes in demersul tau. Toti se vor inghesui sa iti raspunda si sa te sfatuiasca . Tine forumul deschis permanent sa nu ratezi vreo povata :old . No coment http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-3500-inmatriculat-ro-ID2hu2x.html#401cf15e8d Poti sa incerci si varianta Land Rover Discovery 1, 7 locuri, motor 2,5tdi,tractiune integrala si cu blocant central din fabrica. Si cred ca pe la 3500-4000e gasesti una chiar buna si inmatriculata. Multumesc. Chiar nu m-am gandit la aceasta posibilitate. Editat Septembrie 14, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri sau def 110, ai 9 locuri si mai mult spatiu decit in disco, ceva mai putin comfort in fata, in spate nu mi se pare mare diferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Nu gasesti Defender la 3500 euro. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri Nu gasesti Defender la 3500 euro. Un Def110 depaseste cu mult bugetul de 3500. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri de cind cu taxa de 230euro lunar, au inceput sa apara in olanda, unde nu te lipeai de vreo rabla sub 7000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate