Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Off road 7 locuri

vladmorar

Postări Recomandate

Buna,

Doresc sa achizitionez un 4x4 cu 7 locuri pentru off road mai mult decat drumuri forestiere. Bugetul e de 3500 euro. Ma gandeam la un patrol sau land cruiser dar neaparat sa aiba dif blocabil spate. Am un Pajero dar nu sunt multumit de el, am ramas de prea multe ori impotmolit. Voi ce parere aveti?

Editat de vladmorar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Off road 7 locuri

ca o ramii in continuare impotmolit. la 1/2 din suma eu cred ca prepari mitsu.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Cam greu să găsești o mașină să le aibă pe toate și la banii ăia. Ca să nu rămâi impotmolit foarte des îți trebuie multe: trebuie în primul rând să știi ... ce, cum și în ce fel să abordezi. Ți-ar mai trebui anvelopele potrivite, motorul și rapoartele potrivite (forță), unghiurile de atac și degajare potrivite ... mașină cât mai ușoară etc. Un blocant e bun, poate ajuta pe urcări, dar poate fi egal cu zero când mașina e un autobuz de peste două tone suspendat cu burta în noroi. Și ca să nu ajungi așa trebuie alte ălea ... deci greu să găsești mașina perfectă. Oricum foarte greu, dacă mai vrei să aibă și 7 locuri.

Orice mașină se poate pregăti, dar cu investiție, lc, patrol sau ce-o fi, dacă bagi bani în suspensii, anvelope, etc se poate face foarte capabilă, dar nu de neîmpotmolit, asta e clar. E bine să mai iei în calcul și un troliu, sufe și scripeți și eventual să mai ieși și însoțit de prieteni/cunoștințe care să te poată ajuta, la nevoie.

În rest, baftă la alegere și toate cele bune!:h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Buna,

Doresc sa achizitionez un 4x4 cu 7 locuri pentru off road mai mult decat drumuri forestiere. Bugetul e de 3500 euro. Ma gandeam la un patrol sau land cruiser dar neaparat sa aiba dif blocabil spate. Am un Pajero dar nu sunt multumit de el, am ramas de prea multe ori impotmolit. Voi ce parere aveti?

Sa-mi fie cu iertare dar la 3500 de epuroi iei o caruta buna si doi cai frumosi ... Nu-i exclus sa gasesti ceea ce doresti ...dar mai mult ca sigur o sa mai scoti din buzunar inca odata pretul la o a doua caruta inca doi cai frumosi ca sa nu mai ramai impotmolit.

Daca mergi pe doua masini sfatul meu este sa mergi pe doua masini aceeasi marca, aceeasi motorizare!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca mergi pe doua masini sfatul meu este sa mergi pe doua masini aceeasi marca, aceeasi motorizare!

Foarte logic !

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

M-am gandit si la treaba asta.

Ar trebui atunci sa il inalt pe unul din cele 2 si sa ii pun troliu si sa ii fac diferentialul blocabil.

Mie imi trebuie sa duc turisti pe drumuri forestiere si cu treceri pe drumuri de tractor. Am un troliu dar nu face fata. E de 3.0 tone.

Link spre comentariu

tu vrei să te troliezi pe drumuri de tractor cu 6 turiști în mașină?...

probabil le faci asigurare medicală, nu?

Atat ai inteles tu.

Probabil ca asa procedezi. Eu ii dau jos, eventual ii pun sa impinga. Fiecare cu metoda lui.

Link spre comentariu

M-am gandit si la treaba asta.

Ar trebui atunci sa il inalt pe unul din cele 2 si sa ii pun troliu si sa ii fac diferentialul blocabil.

Mie imi trebuie sa duc turisti pe drumuri forestiere si cu treceri pe drumuri de tractor. Am un troliu dar nu face fata. E de 3.0 tone.

Mitsubishi Pajero mk2, există cu diff spate blocabil, au jos pe consola centrală, un buton negru "R/D LOCK". Dacă iei unul din ăla, nu mai trebuie să-i faci nimic, bineînțeles cu condiția să-i şi funcționeze.

Troliul poți să încerci să-l vinzi în secțiunea "Mica Publicitate" şi să-ți cauți un altul de 5-6 tone.

Toate cele bune!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Atat ai inteles tu.

Probabil ca asa procedezi. Eu ii dau jos, eventual ii pun sa impinga. Fiecare cu metoda lui.

mă scuzați!

nu m-am gândit niciodată la asta, dar tu văd că ești deștept!

îți urez să nu pățească niciunul din cei transportați de tine vreun accident - sunt sigur că ești un pilot măiastru și cu experiență în teren accidentat cu o mașină plină...

• Like 1
Link spre comentariu

mă scuzați!

nu m-am gândit niciodată la asta, dar tu văd că ești deștept!

îți urez să nu pățească niciunul din cei transportați de tine vreun accident - sunt sigur că ești un pilot măiastru și cu experiență în teren accidentat cu o mașină plină...

se accepta.

nu sunt mai destept ca altii.

multumesc - nu sunt PILOT, experiența am doar vreo 15000 km off road.

Nu vreau sa intram in discutii contradictorii sau ironice.

Am cerut opinii cu referire la a doua masina OFF ROAD 7 Locuri.

Daca ai vreo remarca, pertinenta si la obiect, te rog sa ma ajuti in alegerea masinii, daca nu, te rog sa te abtii.

Multumesc.

Link spre comentariu

Cumpara ceva sufe, ocheti, unul sau doi scripeti si poti folosi troliul tau in continuare. Ba chiar e mai interesant cand aplici scheme de troliere cu scripeti:wink:.

Referitor la alta masina de teren, cu diff blocabil si 7 locuri, in 3500 EURO, trebuie sa cauti mult.

Poate dai de vreo englezoaica.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Acum am un pajero englezesc. Am sa caut si varianta cu dif blocabil. Am găsit un patrol modificat înălțat, cauciucuri pe 33, mrl-uri, troliu, numai că are 380000 km si s-a tras de el.

La UAZ nu m-am gândit.

Se gasesc, dar mai rar ...

Eu am gasit asta: http://www.autovit.ro/mitsubishi-pajero-C34337319.html

Nu fac reclama, habar nu am a cui e, dar e in banii aia si pare sa aiba 7 locuri :)

Acelasi model am si eu dar diesel.

Editat de Astral
Link spre comentariu

ma bag si eu ca esti aproape de mine..Cu un autobuz de 7 locuri nu o sa faci minuni inveci,la bugetul asta Toyota nu gasesti dar ceva Patrol Y60 pote,care ar fi si cea mai buna varianta! daca ai Pajero si te stii cu ele cumpara un V6 3l,24valve,manul cu blocant pe spate de prin UK si cu restul banilor cumpara niste simexuri 33 un troliu si plimbai pe turisti linistit..sa nu faci ca mine, sa crezi ca toti turistii au COAIE si le place datul la rupere..

dscf1434.thumb.jpg.ecb52a5d5d6fcdd2b1b6f1a19f4198df.jpg

669941025_2014-08-0910_12_48.thumb.jpg.299622ae34fef174ac8906a446546f8a.jpg

Link spre comentariu

Pajero lung cu blocant spate e solutia clara la banii de care dispui, nu stiu ce nu iti convine la al tau...

cu ce masina ai mai fost si a trecut pe unde ai ramas infipt cu mitsu?

eu am un 3.5 lung cu simexuri 35 si nu am ramas niciodata in urma la iesiri cu patroale sau alte masini cu 7 locuri

Link spre comentariu

Buget mic , pretentii mari .

Eu doresc un Bugatti Veyron la 15000 euro , daca stie cineva , rog sa ma contacteze.

P.S. Cam asa suna si anuntul tau. Nu te mai mira ca unii colegi te iau in bascalie. Ai 7 mesaje pe forum si par sa cunosti raspunsurile la toate , mai putin la ceea ce doresti tu sa obtii . Dar nu ramai dator la nimeni . Dai raspunsurile " potrivite " imediat ce ti se pare ca cineva a indraznit sa zica ceva care nu se refera strict la "dorinta " ta . Vei avea mult succes in demersul tau. Toti se vor inghesui sa iti raspunda si sa te sfatuiasca . Tine forumul deschis permanent sa nu ratezi vreo povata :old .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Poti sa incerci si varianta Land Rover Discovery 1, 7 locuri, motor 2,5tdi,tractiune integrala si cu blocant central din fabrica.

Si cred ca pe la 3500-4000e gasesti una chiar buna si inmatriculata.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

ma bag si eu ca esti aproape de mine..Cu un autobuz de 7 locuri nu o sa faci minuni inveci,la bugetul asta Toyota nu gasesti dar ceva Patrol Y60 pote,care ar fi si cea mai buna varianta! daca ai Pajero si te stii cu ele cumpara un V6 3l,24valve,manul cu blocant pe spate de prin UK si cu restul banilor cumpara niste simexuri 33 un troliu si plimbai pe turisti linistit..sa nu faci ca mine, sa crezi ca toti turistii au COAIE si le place datul la rupere..

Nu fac chiar asa cum arata prima poza a ta. Nu imi permit sa raman pe undeva fara semnal si sa trebuiasca sa o luam pe jos. Am gasit urmatoarea masina http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-3500-inmatriculat-ro-ID2hu2x.html#401cf15e8d.

Buget mic , pretentii mari .

Eu doresc un Bugatti Veyron la 15000 euro , daca stie cineva , rog sa ma contacteze.

P.S. Cam asa suna si anuntul tau. Nu te mai mira ca unii colegi te iau in bascalie. Ai 7 mesaje pe forum si par sa cunosti raspunsurile la toate , mai putin la ceea ce doresti tu sa obtii . Dar nu ramai dator la nimeni . Dai raspunsurile " potrivite " imediat ce ti se pare ca cineva a indraznit sa zica ceva care nu se refera strict la "dorinta " ta . Vei avea mult succes in demersul tau. Toti se vor inghesui sa iti raspunda si sa te sfatuiasca . Tine forumul deschis permanent sa nu ratezi vreo povata :old .

No coment

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-3500-inmatriculat-ro-ID2hu2x.html#401cf15e8d

Poti sa incerci si varianta Land Rover Discovery 1, 7 locuri, motor 2,5tdi,tractiune integrala si cu blocant central din fabrica.

Si cred ca pe la 3500-4000e gasesti una chiar buna si inmatriculata.

Multumesc. Chiar nu m-am gandit la aceasta posibilitate.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare