smeagol Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Asa cum scrie in titlu sambata si duminica orgaizam o iesire la Cheia.....nimica hard (nu avem cu ce :grin:) dar sunt bine venite cauciucurile minim MT si pe cat posibil un troliu.....berile le cumparam acolo cazarea este in jur de 70 lei/noapte si conditiile sunt decente se aproprie iarna si o iesire soft/prieteneasca este mereu bine venita :) daca mai exista doritori va asteptam Editat Septembrie 14, 2014 de Astral Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 Cateva detalii despre trasee si un eventual numar de contact ar fi binevenite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 traseele sunt destul de soft, drumuri forestiere si adiacente, nu mergem sa rupem masinile si doar sa ne simtim bine.....nu avem un traseu exact, mergem la inspiratie, si vedem pana unde putem ajunge....pauzele sunt bine venite :) plecarea este sambata dimineata ora 8 - 8:30 catre Cheia si cazarea este la pensiunea Mihaela pentru mai multe informatii 0740070477 sau confirmati prezenta aici pe forum Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 Neata, Noi suntem in sacele acum, si suntem cu un santa fe cu anvelope m+s normale. Exista ceva soft prin zona? Sau o luam pe incercate si unde nu mai putem ne intoarcem?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Septembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 Cred ca este cel mai indicat....sigur gasiti forestiere pe care puteti merge fara probleme :) Eu nu stiu nimic in zona de genul pentru ca nu am umblat in zona sacele prin munti dar sunt convins ca gasiti ceva frumos daca cautati si intrebati localnici Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 Ideea era ca m-as intoarce pe cheia, si pe drum as fi vrut sa si ies putin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Iesire la Cheia 13 - 14.09 Ideea era ca m-as intoarce pe cheia, si pe drum as fi vrut sa si ies putin:) Cu echiparea pe care o ai poti sa mergi pana la cabana Ciucas, ai un traseu ok. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate