Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihatsu Rocky - un nou inceput

ceoe

Postări Recomandate

Re: Daihatsu Rocky - un nou inceput

Va salut am o problema la roata dreapta fata imi sta inclinata ce poate fi????

IMG_20150314_140833.thumb.jpg.c5e65334497f0af0918efc569415e6ff.jpgIMG_20150314_140851.thumb.jpg.e0ab63b6ee385c99b587331adc609432.jpg

Din cautarile pe internet ar fi niste rulmenti sau bucse va atasez o imagine sa vedeti despre ce vorbesc, sunt indicate de sageti!!!(poza nu e de la Rocky dar e la fel ) 20141027_171629.thumb.jpg.23991a8d0b4e606707367d38e0a70a7d.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aproape sigur ca sunt rulmentii king-pin. Daca am timp, caut acum un cod sau macar o masura pentru ei.

Am gasit: WBK2602 sau ZPN-01880 dar ar fi bine sa te mai interesezi si tu sau sa te asiguri ca iei dimensiunea buna fiindca nu se gaseste prea multa informatie pe net si sa nu dai banii pe unii care nu se potrivesc.

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Multumesc Cristian1!!!

Azi am reusit sa desfac rulmentii si e vb de TR0305A sper sa gasesc , deoarece gasesc tot mai greu piese pentru Rocky

Cand am desfacut la rulmentii am desfacut fuzeta cu tot si in partea din spate are o garnitura cu un colier, acum nu stiu daca gasesc sa cumpar acea garnitura sa nu mai permita apei cu nisip in ansamblu, deoarece cand l-am desfacut am gasit in el apa cu nisip cred ca asta a fost si cauza de a cedat acei rulmenti.

Daca cineva are cunostinta unde pot gasi piese pt Rocky chiar siteuri din afara sau orice unde pot gasi piese!!!

Va multumesc!!!

Link spre comentariu

Din UK, milneroffroad.com, trimit si in Romania. Noi am vrut sa luam doua arcuri si niste capete de planetara dar nu a mai fost nevoie.

PS: Ai grija de el pentru ca este o masina deosebita !:h5

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Multumesc Cristian tot timpul am primit un ajutor din partea ta!!

Am rezolvat problema rulmentiilor de la Rolling Timisoara daca am fost la capitolul acesta cu schimbul de rulmenti am comandat pt. ambele rotii adica cei doi rulmentii king-pin si cei doi din butuc, in total 8 rulmenti si 4 semeringuri. Cost total 260 ron de fabricatie poloneza.

PS. Promit ca am sa am grija de rocky deoarece am vazut de foarte multe ori de ce este in stare si ce potential poate sa aiba!!!

Editat de ceoe
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare