Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Urcare pe Piciorul Cainelui si coborare pe Muntele Doamnele

omoroka

Postări Recomandate

Initial am zis sa postez pe topicul lui CristiBuzatu pentru ca el a prezentat primul Piciorul Cainelui insa pana la urma m-am gandit ca ar fi bine sa nu-l poluez.

Weekendul trecut s-a facut Piciorul Cainelui pe urcare in doua etape. Sambata trecuta au urcat pe acolo Dan Soare cu gasca de veveritari apoi duminica, pentru ca nu i-am putut insoti, am urmat si eu calea lor, singur cu sotia.

Traseul este foarte frumos, urcarea prin padure fiind foarte intensa, cu zero sanse de realizare pe ud. Am prins uscat si vreme buna asa ca nu am avut probleme pana in creasta. Este cel mai rapid traseu de urcare in Creasta Baiului :grin:

... si pentru ca a fost rapid, am avut timp suficient pana la ora 5 sa cobor Piciorul lui Dragan, sa urc Piciorul Mierlelor pe o varianta neincercata de mine inca, sa-l cobor mai apoi pe o alta si sa fac traversarea din nou in creasta Baiului in zona sudica. De acolo am zis ca ar fi bine sa incerc si un traseu nou, pentru ca toate cele de mai sus fusesera batute deja de altii (adica de aia de Sambata :ha:), fiind mai degraba niste restante ale mele.

Am urcat un pic pe creasta deci si am coborat pe o culme care se cheama Muntele Doamnele pana in Posada.

Drumul e ok la inceput... defapt nu e drum ci doar o culme inierbata care este cuprinsa de padure la un moment dat. In padure o data ajuns se contureaza un fel de drum anemic, mai degraba poteca de animale ce serpuieste prin lastaris. Undeva mai jos drumul a prins contur serios insa la o bifurcatie eu am ales varianta necastigatoare care m-a obligat sa cobor pe niste ravene de pamant pana aproape de Posada. In apropiere de Posada am mai intalnit o bifurcatie de unde din nou am luat calea gresita care ne-a condus fix in curtea Muzeului cinegetic :ha: Nimeni nu a avut timp insa sa bage de seama cand am si iesit pe partea cealalta la DN1

Daca vreti deci sa urmati traseul Muntele Doamnele aveti mare grija la ravenele mai sus mentionate, si incercati mai degraba sa le ocoliti.

Muntele Doamnele.zip

Filmul va prezinta doar urcarea pe Piciorul Cainelui. Coboraea pe Muntele Doamnele n-am reusit sa o filmez in intregime.

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Urcare pe Piciorul Cainelui si coborare pe Muntele Doamnele

Faina treaba! Pana sa inceapa ploile sper sa punem si noi planetarele fata la munca tot pe aceeasi poteca!

Editat de ipampu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Cam multi infanteristi prin zona aia... :)

Parca mi-e dor de o "combinata"... ce zici? :D

La anu voi merge cu siguranta intr-o combinata. Atunci voi putea lua si kinderul cu mine :grin:

Anul acesta o faceti fara mine :)

Va salut !

Link spre comentariu

Domnu Gabi, buna muzica din filmuletele tale, si in afara de asta, imi fac pofta cand urmaresc peripetiile filmate. Anul asta mi-am luat si eu plimbaretul, dar pana in ziua de azi nu am facut mare lucru de plimbari cu el, decat sa tot repar ce n-au fost altii in stare sa intretina (destul de costisitor pana acum, tre' sa recunosc). In ideea in care iarna asta reusesc sa-mi fac carul cum ar trebui sa faca tot omul, eu visez ca pe sezonul urmator sa ne vedem si sa ne cunoastem la un traseu frumos, in grup de veveritari (si nu numai) din toata tara - poate apuc si eu sa inaugurez discul de gratarit pe care l-am cumparat deja de cateva luni, si cu care am promis sa cinstesc Samuraiul cand va fi momentul :)

Link spre comentariu

Aplauze depline.

Frumos sanatos, abordare cum trebuie. Zilele urmatoare am sa i mi plimb si eu ochii prin muntii infiniti.

sanatate:cl

Editat de Silviu4x4
Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

ieri am scos la probe samuraiul lui bogdan dupa transplatul de motor G16

ce traseu mai bun decit piciorul cainelui puteam alege? s-a facut pe urcare, dupa ploaie.

ce senzatiie!

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare