RZV Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: sfat achizitie 4x4 max 4000 euro dap, totul tine de PENTI.....:ha: daca sunt multe sigur samy urca cu 3 to fluierand..... Dar sa stii ca si gainile au nevoie de clocitoare si tu poti cara lemne cu doi cai.....pana la iesirea in forestier si de acolo cu o masina dedicata.... nimic nu este imposibil. Dar nici sa-i ceri unui samurai sa care 3000kg zilnic nu prea inghitim ca-i prea cu smoala....gogoasa. probabil ca te pacalesc aia la metri sau tu pacalesti unde-i vinzi.... App exploatarea este cu acte? :wink: de curios....si sa ne bagam in seama......ca eu am un vecin cu un Nissan Terrano si zilnic urca 2 PENTI cu 3 beri.....inca nu are probleme la ambreiaj ca-i automata. Hai sa revenim cu "picerili" pe pamant. daca ii legi unui sami 3 to de coada nu plece de pe loc daca vede niste "penti" in zare decat de 2-3 ori....pe urma,clocitoare.... PS ce-mi place cuvintul asta nou, trebui implementat obligatoriu in DEX.....stiu ca nu suntem forum de lingvistica dar totusi,macar 8 clase cu romana obligatorie....cred ca si 4 se incadreaza.... Editat Septembrie 23, 2014 de RZV 2 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: sfat achizitie 4x4 max 4000 euro On topic.. Opel frontera..,, kia sportage.. Off topic.. lemnele din padure se "trag" la vale... asa ca "tine"..:wink: Editat Septembrie 23, 2014 de Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: sfat achizitie 4x4 max 4000 euro On topic.. Opel frontera..,, kia sportage.. Off topic.. lemnele din padure se "trag" la vale... asa ca "tine"..:wink: Citeste cu atentie,a spus car 50 km....trage la vale pe o panta de 50 km.....si nu are de urcat penti? :ha: on Topic : Vitara..... Editat Septembrie 23, 2014 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Re: sfat achizitie 4x4 max 4000 euro sebi_s uite mai jos o Feroza, daca nu stii cum arata masina asta vezi ca Baghy de pe forum este tot din Fagaras, vorbesti cu el poate faci un test drive. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85584-Vand-Daihatsu-Feroza-1995-Stare-foarte-buna-pregatita-Offroad&p=978891#post978891 Editat Octombrie 1, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate