tibihunter70 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) De ceva timp m-am "procopsit" cu o noua masina, un L200 de prin 2004, cu multe belele stiute(fulie rupta, chiulasa stricata...) dar si cu unele mai putin stiute. Si pentru ca se apropie vizita la RAR pentru carte, autentificare si tot tacamul, apelez la voi pentru a identifica acele cauze care pot sta la baza lipsei de functionare a luminilor de marsarier. Becurile par a fi bune, la fel si siguranta care le are in grija. Sa fie contactul de pe cutie? La ultimele doua masini(Niva si Jimny) am avut aceleasi belele! Sa fiu oare la fel de ghinionist si cu cea de-a treia? Editat Septembrie 23, 2014 de Astral chiulasa......FARA O ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Lumini marsarier! Mufe oxidate/masa intrerupta /senzorul de marsarier sau releul. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibihunter70 Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Lumini marsarier! Si eu m-am gandit la aceleasi cauze insa nu stiu pe unde sunt pozitionate senzorul si releul. De fapt releele stiu unde le gasesc insa manualul masinii(in germana) nu ma ajuta sa-l identific. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Lumini marsarier! Schimba in cutia cu relee releul pentru luminile din fata cu releul pentru luminile din spate.Rucklicht/Heckscheinwerfer - lumini spate,Vorderlicht/Scheinwerfer-lumini fata.Senzorul e pe cutie,undeva spre spate. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibihunter70 Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Lumini marsarier! Am identificat cauza: senzorul(contactul) de pe cutie. Incerc sa gasesc ceva sh sau daca n-oi gasi o sa comand unul nou. Ideal ar fi nou cu conditia sa vina rapid. Luni trebuie sa fiu la RAR! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate