Astral Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Oauuu ! Super smecher sistemul de bare ! :ap:bravo:1 A fost cumparat de-a gata sau ti l-a facut cineva ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.gabriel Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Mi l-a facut un prieten la el in fabrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianhaulica Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Un aspect pe care poate il pierdeti din vedere. Barele (Thule de ex) au specificata in acte greutatea DINAMICA pe care o suporta (de regula 75kg fiecare). Adica greutatea maxima incat sa fie sigure in mers, la franare, in viraje... etc. Cortul gol nu are cum sa aiba peste 150Kg. Deci e ok. Greutatea STATICA pe care o suporta e mut mai mare... desi, nu stiu daca o specifica in acte. Poti sa dormi linistit in el. Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.gabriel Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 E foarte corect ce spuneti v.a.v de greutatea dinamica si cea statica. Daca va uitati insa in manualul THULE, producatorul in mod deliberat isi asuma numai sarcina specificata pe produs ( in cazul barelor mele 100kg) spre deosebire de alti producatori care fac diferenta intre sarcini asa cum spuneti Ex. Yakima In practica , asa este , barele au rezistat fara probleme la ~ 65-70 kg greutatea cortului in mers iar static la inca ~ 250 - 270 kg ( ocupanti si echipament). Deci nu e vorba ca nu rezista ci doar este o senzatie mai aparte cand "misca " odata cu unul din ocupanti. Pe sistemul de bare din foto , era insa cu totul alta treaba. Si intr-o situatie si in alta am mers pe varianta de confort si am ramas la varianta asta :) https://www.instagram.com/p/CAVLk_0ny8m/?utm_source=ig_web_button_share_sheet CrossBar Weight Limits – Yakima Racks Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungry Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Va salut si eu cu mare respect Am un pajero V20 care are (streasina laterna) cum a fost numita intr`un alt comentariu. Am intentia sa montez un cort sus , ceva mai mare , noi fiind o familie de 5. Copii sunt sub 5 ani. Variantele la care am ramas ...ar fi Darche high view 2200 sau tuff stuff elite, ambele ocupand cam toata suprfata plafonului. intrebarea mea e urmatoarea, avant in vedere ca am la dispozitie (streasina) as putea monta 3-4 bare pentru prindere, mai am nevoie de roofrack? e mai safe cu sau fara? as vrea si o umbrela cu deschidere tip evantai iar pentru prinderea ei cred ca am nevoie de rack. ce sfaturi aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Ti-ai dat singur raspunsul : daca vrei si cort de plafon si umbrar tip evantai, atunci, musai cu roof-rack ! :wink: Probabil ca vrei un umbrar asa cum este in prima postare de aici : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/tehnica/echipamente-si-accesorii-outdoor/33936-awning-umbrar-marchiza-sau-parasolar :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungry Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Salut Da, exact ceva de genu. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungry Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 (edited) Salutare din nou, daca sunteti amabili...as mai avea o intrebare. Ce barE sa iau ...Thule sau Rhino Rack? Imi ajung 3 sau sa merg pe safe cu 4 (oricum cred ca se vand la pachet de 2) Edited July 16, 2020 by Astral O bara - doua baRE...nu bari sau beri ! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 taubenreuther romania vinde parca Rhino la bucata.... Thile garantat vinde doar seturi de 2. vezi situ ca pret unde te incadrezi, dar care ca Thule-s mai ieftine, chiar si 2 seturi. Rhino sunt mai fatoase,daca le putem spune asa. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Salutare din nou, daca sunteti amabili...as mai avea o intrebare. Ce bari sa iau ...Thule sau Rhino Rack? Imi ajung 3 sau sa merg pe safe cu 4 (oricum cred ca se vand la pachet de 2) Rhino. Acum depinde ce greutate are cortul? Hard shell sau soft shell...:tr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungry Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Rhino. Acum depinde ce greutate are cortul? Hard shell sau soft shell...:tr Soft shell. O sa fie ceva mare de 4 persoane. Deci undeva peste 60kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Soft shell. O sa fie ceva mare de 4 persoane. Deci undeva peste 60kg 4 persoane doar 60kg, cortul? Un Hannibal de 3 persoane are 80kg, e drept ca e un model vechi. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Salutare din nou, daca sunteti amabili...as mai avea o intrebare. Ce barE sa iau ...Thule sau Rhino Rack? Imi ajung 3 sau sa merg pe safe cu 4 (oricum cred ca se vand la pachet de 2) Musai 4 ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungry Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Da, am scris minim 60. Inca nu sunt hotarat pe modelul de cort, pentri asta nu am scris greutatea exactă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts