RZV Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Din ciclul - am fost si m-as mai duce.... Peste de relaxare cind Dunarea este mare....nu prinzi nimic 3 zile si lansezi chestii dubioase la un foc si un pahar. concluzia finala a fost -Cel mai bun peste este al de nu te bate....:ha::ha::ha: cum nimeni nu ne-a deranjat fu bine..:grin: Sa revenim la poveste.WE, vineri toata lumea spune DA marti si contramandeaza joi, ramanem 2 -din 6. Mergem oricum,Dunarea in crestere cu +40-50 cm la Cernavoda..... A2, viteza de croaziera 120, jeep, roti de asfalt mari si degeaba-pirelli scorpion- la fix 21:00 intram in Balta ialomitei urmeaza o balaureala generala de 2 ore si la 00:00 punem cortul dupa 30 km de cimp, dig si -BGP- tot felul de balarii ce se incapataneaza sa-i rupa fisul masinii mele de offroad moderat. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: Toamna nu-i ca vara Scoatem ceva de mancat de la urgente , plus chestii campenesti,ne punem pe povesti,masuram cele 7 grade de afara cu masina, ceas si ce mai avem in dotare,verificam si barometrul pentru a doua zi,punem semne sa vedem cit creste Dunarea ce in locul ala avea un mal de 2m... acum era plaja direct, te spalai pe maini fara sa cobori malul.cam nasol,ramanem de paza la rabla si cort inca 2-3 ore, cu foc, povesti si glume, felicitati de amicii pescari adevarati-Lipoveanu- pentru idiotenia de a incerca sa prindem peste cind Dunarea este asa crescuta..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: Toamna nu-i ca vara Sambata ne trezi cu un soare de zile mari confrmat de presiunea ce arata 1018 hPA.... Peste la Metro sau pe autostrada in parcari in continuare...:ha: Asadar lancezim si executam papa la foc de lemne,somn si facem cu mana la pasagerul plin de turisti ce merg in delta.... usor usor,se face seara mai executam niste scheme cu chestii tari, combinate cu bancuri, foc, papa,povesti de offroad,amintiri si glume, vreme a sta sa se strice,cu toate ca in noaptea asta sunt 10 grade in cort. Dimineata dupa cafea la ceainic si ceva rapid de papa stringem camparea cu maxima parere de rau si o taiem spre A2 printre citeva picaturi de ploaie ce imi dau fiori mie si gumeleor mele de asfalt. Si noi si toata familia de fazani din boscheti privim galesi unii la altii..... din fericire praful ne inconjoara inca deci totul este ok.....in 30 minute ploua dar deja suntem pe asfalt.... Sper ca v-am facut sa iesiti din atmosfera zilnica de oras... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matake70 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Re: Toamna nu-i ca vara Frumos .....dar nici o "zvacnitura" ????:ha: FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Re: Toamna nu-i ca vara Sa va fie de bine, frumoase locuri... Da' bota aia din prima poza, ai pus-o acolo ca sa sprijine grilajul, sau ai si pescuit? Daca da, vrem poze:ft __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Re: Toamna nu-i ca vara Am pescuit fix 15 minute.... In rest un somn de 2-3 ore si relax... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts