Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prima experienta in Trial

Postări Recomandate

Salutare, Ptr ca anu asta m-a sarit randul la concediu unde aveam planuri maretze:grin: m-am lipit de un club 4x4 local si la care am participat si eu intr-un trial Interclub cu xj meu. N-am apucat sa modific mai nimic asa ca m-am dat cu el stok ( doar gume AT dar cu profil rusinios de vreo 6 mm) pastrand la indemana nr de tel al unui amic in caz de nevoie acuta de platforma :wink: La 122 CP care ii are a facut fatza cu brio, nu a facut figuri, nu s-a rupt nimic si nici nu a dat motorul in fiert . Chiar am plecat cu el pe roti acasa:grin:... Insa un gust amar mi-a lasat cutia manuala care nu prea m-a ajutat la plecarea in deal unde ptr orice alunecare inapoi am fost depunctat plus ca pe 4 Low se rupe usor aderenta mai ales pentru un novice ca mine. La prima sectiune in am plecat smardoi in 4 High ,daca mai urcam 2 metri murea motorul in treapta unu cu pedala la blana:grin:

Chiar daca la 4 din cele 14 sectiuni am iesit cu 0 depunctari, am terminat ziua pe locul 8 din 9 :ha2.... Totusi cu capul sus ptr ca ..nah ca romanu´am pus ochii pe toate detaliile. 2 masini pe care au concurat 4 persoane nu aveau ce cauta acolo dupa regulament ( toti fiind pe primele locuri ) 2 Korando, un Discovery 2 beton cu directie asistata ,etc... si o Toyota Runner care au fost si ultimii ca nu aveau blocante si au fost descalificati la vreo 2 sectiuni unde au ramas suspendati .Oricum toti cu cutii automatice si asta a facut diferenta.

La premiere m-am ales doar cu o diploma pe care era trecut locul 6 apoi corectat in 8 :al, o serie de aplauze si o picatura de experienta :ha2....

https://www.facebook.com/alexandru.ichim1/media_set?set=a.953620031319794.1073741829.100000154182359&type=3

Editat de diverOne
Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare