IlieGeologie Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Buna Ziua! Prin intermediul unor colegi de pe Forum (Multam tuturor!!:tk) am ajuns sa aflu ca echivalentul "Timbrului de Mediu" = "Taxa de Poluare" de la noi e "Accizul pt autoturism" = "Taxa de devamare", care se calculeaza cu: http://vama.md/calc/public/auto Si-am mai primit si informatia ca nu platesc nimic anual :uameni (impozitul auto care ne maninca paralele), ci, pe linga "Taxa de devamare" inca vreo 500 Euro si-atit. (verificata doar dintr-o singura sursa). Totusi, nu stiu daca ca si cetatean roman poti sa inscrii masina la ei si cum e cu RAR-ul lor. SCUZE PENTRU CEI CE DEJA STIAU ASTA!!!! Cu respect, Ilie ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Re: Inmatriculare masina in Republica Moldova E bine de stiut, numai ca vad ca in formularul de pe pagina respectiva anul cel mai vechi e 2004. Asta inseamna ca se aplica numai pentru masini de maxim 10 ani vechime? :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Re: Inmatriculare masina in Republica Moldova toate ''ghini si frumusale'' dar interesati-va cat costa cartea verde anual si o sa va treaca ideile si da in moldova se pot inmatricula masini de maxim 10 ani vechime Edited October 1, 2014 by zep Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlieGeologie Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Re: Inmatriculare masina in Republica Moldova toate ''ghini si frumusale'' dar interesati-va cat costa cartea verde anual si o sa va treaca ideile si da in moldova se pot inmatricula masini de maxim 10 ani vechime Na, io atita aflatu-am si atita pus-am pi net. Pi mini ma 'teresa daca un LC 78 sau 76 de 4.2, nou-nout, ii mai ieftin la ei. Da' se pare ca toti din Europa, fie ca-s UE sau nu, is pusi pe dat in cap motoarelor mari. Deh, criza afecteaza numa Evropa, la americani barilu' tot ieftin ii. Scuze, daca-i off-topic, stergeti-o. ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Re: Inmatriculare masina in Republica Moldova Cand am fost in aprilie la Ruse, era si un cetatean din Chisinau care isi inmatricula un Mercedes pe bulgari, asa ca ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts