Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inmatriculare masina in Republica Moldova

IlieGeologie

Postări Recomandate

Buna Ziua!

Prin intermediul unor colegi de pe Forum (Multam tuturor!!:tk) am ajuns sa aflu ca echivalentul "Timbrului de Mediu" = "Taxa de Poluare" de la noi e "Accizul pt autoturism" = "Taxa de devamare", care se calculeaza cu:

http://vama.md/calc/public/auto

Si-am mai primit si informatia ca nu platesc nimic anual :uameni (impozitul auto care ne maninca paralele), ci, pe linga "Taxa de devamare" inca vreo 500 Euro si-atit. (verificata doar dintr-o singura sursa).

Totusi, nu stiu daca ca si cetatean roman poti sa inscrii masina la ei si cum e cu RAR-ul lor.

SCUZE PENTRU CEI CE DEJA STIAU ASTA!!!!

Cu respect,

Ilie

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inmatriculare masina in Republica Moldova

E bine de stiut, numai ca vad ca in formularul de pe pagina respectiva anul cel mai vechi e 2004.

Asta inseamna ca se aplica numai pentru masini de maxim 10 ani vechime?

:h5

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

toate ''ghini si frumusale'' dar interesati-va cat costa cartea verde anual si o sa va treaca ideile

si da in moldova se pot inmatricula masini de maxim 10 ani vechime

Editat de zep
Link spre comentariu

toate ''ghini si frumusale'' dar interesati-va cat costa cartea verde anual si o sa va treaca ideile

si da in moldova se pot inmatricula masini de maxim 10 ani vechime

Na, io atita aflatu-am si atita pus-am pi net. Pi mini ma 'teresa daca un LC 78 sau 76 de 4.2, nou-nout, ii mai ieftin la ei. Da' se pare ca toti din Europa, fie ca-s UE sau nu, is pusi pe dat in cap motoarelor mari. Deh, criza afecteaza numa Evropa, la americani barilu' tot ieftin ii.

Scuze, daca-i off-topic, stergeti-o.

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare