alin-jeep Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 (edited) Masina este din 2008 ,varianta scurta . Vom face transformari la: - puntea fata DANA 44 -inlocuire planetare -inlocuire pivoti -raNforsare carcasa -interventii sistem franare -inlocuire furtune frana -Kit inaltare -inlocuire roti cu 35x12.5x17 -revopsire integrala -negru mat -bara fata+spate HD -montare troliu -inlocuire grila fata -inlocuire aparatori noroi ...si mai vedem intre timp Va tin la curent -promit :wink: Edited October 3, 2014 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar99kid Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade eu stau cu ochii pe tine :wink: SPOR LA TREABA !!! HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCU_GM Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Dai si cu putin alb? Am auzit ca vine iarna si se va contopi cu natura :clb Mult respect pentru ceea ce faci, spor la treaba. :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Jucariile pentru puntea fata : -pivoti Synergi -planetare RCV -simeringuri punte Crown [ATTACH=CONFIG]226110[/ATTACH] Furnizor : Jeepmania.ro :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade Dai si cu putin alb? Am auzit ca vine iarna si se va contopi cu natura :clb Mult respect pentru ceea ce faci, spor la treaba. :cl :no:no:no:no O sa fie negru mat :wink: Edited October 7, 2014 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade Am inceput cu sasiul pentru ca am vazut ca vopseaua este cam subtire si in multe locuri a aparut rugina . -spalat cu jet de apa fierbinte -curatat cu periii de sarma si matuit cu smirghel -degresat cu diluant -aplicat 3 straturide vopsea negru mat Superplast -aplicat 2 straturi consistente de lac+intaritor Klar HS Urmeaza sa tratam interiorul cu o ceara speciala Maine va fi uscat si gata pentru remontrea componentelor :h5 Edited October 15, 2014 by alin-jeep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade Azi nu prea am avut chef de lucru asa ca nu am facut decat : -curatat si vopsit : caseta de directie ,scut rezervor ,scuturi ,puntea spate -remontat instalatia electrica -remontat conductele de frana -montat in sasiu motorul si cutia Edited October 15, 2014 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Relocari / AEV:grin: -Brake line drop set -Rear trackbar tower -Geometry correction front control arm -Plate stab end link Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade maine primesti si semeringuri MOPAR si suport motor tot de la MOPAR :D ... ai uitat sa zici sarutmana pt planetarere RCV :ha: apropos: sa-ti trimit si un set de scuturi de AL de 8 mm, pt directie, motor, cv , ct si rezervor ? Edited October 15, 2014 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade maine primesti si semeringuri MOPAR si suport motor tot de la MOPAR :D ... ai uitat sa zici sarutmana pt planetarere RCV :ha: apropos: sa-ti trimit si un set de scuturi de AL de 8 mm, pt directie, motor, cv , ct si rezervor ? Mare domn mare ,da de ce nu ne-ai dat de prima data simeringuri Mopar Si ne-ai lasat sa rada unii de noi : planetare RCV +simeringuri Crown . Aha : de ce sa vinzi un set cand poti sa vinzi doua ...hi,hi Multumesc ,,oficial" pentru planetarele RCV Cat despre scuturi ,pot sa-ti pun o pila la ,,investitor" -Nu eu decid . Inca mai avem de reparat masina si apoi trecem la tunning Iti spun ,,sarutmana" daca ne spui(arati) cum se monteaza ,,prezervativul" ala rosu de la RCV-uri ...si ,,bagami-as " ca iar tre sa desfac puntea pentru fitzele de simeringuri Mopar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade Pana una alta ... https://www.youtube.com/watch?v=cvLp1HnyFt0 ...trecem la pasul urmator Edited October 16, 2014 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade ...Iti spun ,,sarutmana" daca ne spui(arati) cum se monteaza ,,prezervativul" ala rosu de la RCV-uri ... teoretic ai un manual de instalare :ha: dar cum cu engleza e greu se face astfel: bagi planetara in grup si dupa ce ai strans toate surubele, inclusiv la rulment iei 2 leviere , faci parghie cu portfuseta si tragi protectia peste bila ( nu uita inainte sa gresezi cu jumate din tubul ala fiecare sfera ... tubul ala iti ajunge pt un set de planetare , asa ca ai grija sa nu dai pe jos :ha: ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabo laszlo Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Salutare.Sa nu-mi spui ca te-ai convertit la noutati "deastea" :)....apropo lacul HS este acela ceramic? Littlesoky Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 18, 2014 Author Share Posted October 18, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Este lac normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Inca nu-i gata .:wink: La sfarsit o sa avem si povestea acestui proiect .Promit ca va fi interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Culoarea este negru dar de la lacul foarte mat pare a fi gri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElSpa Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade aripile sunt bushwacker ? sunt mai late decat stoc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade aripile sunt bushwacker ? sunt mai late decat stoc ? Sunt produse de Rugged Ridge si se numesc ,,Hurricane" Sunt mai late decat cele de fabrica. Mai multe detalii ne poate da @Worldscape & Co :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk4x4 Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Sper sa ma invat cat de repede cu forumul si atunci va voi da cat mai multe detalii impreuna cu Alin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk4x4 Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade La ora acesta Aline inca se munceste ... masina ia contur pentru intalnire:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Sper sa ma invat cat de repede cu forumul si atunci va voi da cat mai multe detalii impreuna cu Alin . Vezi ca aici suntem mai destinsi si relaxati,in consecinta se face mai multa bascalie. Nu e atata sobrietate ca in alte parti,asa sa perpetuat comportamentul de la batranii forumisti,iar prea multa seriozitate cateodata cade greu,suntem nevoiti mai tot timpul sa fim sobrii,macar aici sa ne scoatem parul din dos si sa fim mai relaxati. In rest,Bine ai venit Nenea Luka. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk4x4 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Re: Wrangler Rubicon -upgrade Da tu faci glume si caterinca si eu incasez bataia si-mi sterge postarea . Oricum din acea zi nu am mai deschis forumul si nici nu vreau sa mai vorbesc de acel subiect . Despre morti numai de bine . Conceptul de om liber inca il mai pastrez iar libertatea cuvantului o apreciez . Prima cenzura mi-o fac singur . De cateva zile citesc intruna pe acest forum si pot spune Brovo la cine-l gestioneaza . Sincer parca sunt in alta lume . Edited December 18, 2014 by luk4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk4x4 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Astazi am terminat cu luminile pe spate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Re: Wrangler Rubicon -upgrade Buna treaba,iti vine usor sa dai jos suportul de numar ca sa dai jos roata? Mergea si ceva poze de la sistemul de prindere al suportului de numar,sau astepti sa patentezi brevetu si pe urma? Stopurile rotunde sunt de mare efect. Daca stau noaptea in spatele tau ma induci in eroare/teroare ca nu mai recunosc un Wrangler. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts