MAD MADI Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Dupa mai multe tentative cred ca voi avea si eu Nissan-ul meu... restul m-au tinut maxim 2 saptamani... sper ca daca pun mai mult suflet si bani in asta...o voi pastra :) Este vorba de un Y61 scurt, verde, 190.000 de km (de asta am si decis sa o pastrez) din 2000, motor 2.8 , AC, Webasto foarte ingrijita, din pacate nu are blocant spate, dar montam unu :) Masina urmeaza sa o revopsesc, sa scap de toata rugina, sasiul jos si dus la zincat... detaliile astea le mai povestesc eu pe parcurs... oricum sunt pe la jumatatea proiectului acum :) totul este comandat, pe drum sau in garaj :) desfac masina asta surub cu surub M-am gandit sa pun niste 37 pe el - nu m-am decis la gume inca... jante am din australia pe 10j et-45 R15 -suspensie de la ToughDog de 4" +200kg -Bara fara - ceva interesant -Bara spate - la fel de interesant -scut baie ulei -scarita usa spate -roofrack - Ironman -bara de diretie - SnakeRacing -bara Panhard reglabila fata-spate - Dobinson -Amortizor de directie - ToughDog HD -Baterie Optima Toate piesele de mai sus sunt deja la mine, Pe drum mai sunt niste cauciucuri, rapoartele de la 5,1, niste overfendere... si nu mai stiu ce... :)) Am comandat toate piesele pt revizia puntilor... toate originale NISSAN... am inghitit cam adanc cand a venit nota de plata, dar asta e... :)) Revin cu poze :) Editat Octombrie 5, 2014 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Nissan Patrol Y61 SWB - my ride Madi tot ce iese de la tine de pe poarta e frumos foc asa ca ....bafta. Pick-up ul lung e de vanzare? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Re: Nissan Patrol Y61 SWB - my ride Madi tot ce iese de la tine de pe poarta e frumos foc asa ca ....bafta. Pick-up ul lung e de vanzare? Pffff, e la un prieten de aproape un an :) l-am terminat si doua sapt. l-am avut pe cap...asa ca ne-am despartit. :))) Asta sper sa fie peste :) Zici de pick-ul din poza sau de benzinarul meu? benzinarul e dat de aproape un an, si cel din poza maine pleaca si el. Editat Octombrie 5, 2014 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate