minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 (editat) In we trecut, a avut loc o iesire de doua zile, cu trasee in muntii Baiului si Grohotis si cazare la pensiunea Valea Negrasului. Cum Samuraiul este un Patrol mai mic, cele doua marci si-au aratat muschii pe la Steiasa, Cumpatul, Piscul Cainelui si Piciorul Vornicului, unde am facut putin Descopery. Duminica am urcat in Grohotis, am coborat pe la Radila si apoi pe muntele Moasa, am urcat pe Valea Secariei si la final ne-am indreptat catre casa pe forestierul de la Paltinoasa. Participanti: BogdanKali JohnnyR0 ADB Minitehnicus Iulianul DanSoare Giorgel Y61 LWB K260 LWB Crevedia Vitara J20 Jimny PH Za tracks: Participantii sunt invitati sa adauge imagini si impresii. Editat Octombrie 6, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis M-ai botezat, sa vii cu mielu':h5 Imagini & stuff: sunt la voi toate. Impresii: fu tare:ha:. Duminica seara ma dureau bucile. Mi-a placut la pensiune. Se cauta urmatoarele: grup fata pt. X90, far stanga de Y61, o anvelopa de samurai, un vulcanizator si un mester pt. rectificat o gaura centrala de janta:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis Se cauta urmatoarele: grup fata pt. X90, far stanga de Y61, o anvelopa de samurai, un vulcanizator si un mester pt. rectificat o gaura centrala de janta:grin: :grin::grin: Ai uitat stopul de Patrol ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis :grin::grin: Ai uitat stopul de Patrol Wtf...nici n-am stiut de el, habar n-am cand/cum s-a intamplat:old Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis Hai mini cu poze. O iesire care am asteptat-o de ceva timp si tare as vrea sa se mai repete. Am avut parte de tot ce se poate in aceasta MINIvacanta. Pana la primavara am destui morcovi de la aceasta iesire. :)) Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Re: 2 zile in Baiului si Grohotis ziua 1 Mtii Baiului Editat Octombrie 6, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis ziua 2 Mtii Grohotis 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis :ha: ia uite ce făceam eu la 1252 m altitudine, acțiune la dejantarea tradițională de pădure. Ce aparat precis ai mai Mini, mâna sigura și ochiul format! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis Sa va fie de bine!!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: 2 zile in Baiului si Grohotis samuraiul e o masina senzationala am vazut multe urcari unde samuraiul lua fatza patrolului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate