victorm Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Propun sa facem un traseu pe Creasta Baiului sambata, se anunta vreme frumoasa. Momentan un Jimny si un Pajero Pinin stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie :h5:dr1 Imi iau coarda de tractare si lopata, just in case :grin: :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Aveti un track aici daca doriti http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86074-Transbaiu-cu-plecare-din-Comarnic-21-septembrie/page5 De urcat urcati prin Secaria, de coborat nu stiu pe unde doriti sa coborati, eu am coborat prin Busteni sau daca vreti urcati prin Busteni si va intoarceti spre Secaria.In rest nu cunosc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Cred ca la treseul asta te referi, corect? :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Exact, eu am inceput inregistrarea mai tarziu, in functie de cum va miscati dureaza cateva ore dar de la bifurcatia spre Busteni puteti sa mergeti inainte spre releul de la Azuga.Nu stiu insa cum este coborarea in Azuga (era o postare pe aici).Daca coborarea este ok si mai aveti timp va puteti plimba pe Valea Azugii. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Prezenti si noi, plecam tot din Bucuresti. Jimny cu MT si troliu. Propunere: Sa ne urcam pe traseu din Busteni, unde vom ajunge mai usor dimineata si sa coboram seara in Comarnic, de unde drumul spre casa pe patru benzi va fi mai relaxat. Gratar luam? Propuneti ora si locul de plecare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Cum iesiti din padurea de la Busteni mai mergeti un pic treceti de o stana mai mergeti un pic si o sa vedeti pe stanga un intrand asa cu un motz de piatra (unde se termina trakul postat de mine).Doar acolo puteti sa faceti gratar pentru ca este adapost in rest daca bate vantul este nasol.Atentie la oi si nu uitati sa cuplati reductorul :D. Editat Octombrie 10, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Prin urmare? Mai mergem maine undeva? Ar fi cazul sa facem o prezenta, sa stabilim o ora si un loc de intalnire. Incep cu prezenta: 1. Radu + Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Acum am ajuns si eu acasa . Eu cu Jimny David cu pajero Si voi doi cu Jimny Hai sa ne vedem la 09 la Mol,Mc Otopeni, e ok pentru toata lumea? 0741725688 Si alegem maine traseul Editat Octombrie 10, 2014 de victorm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Salutare imi spune-ti cam cum este traseul ca am niste opinci de anvelope si sa stiu daca ma aventurez cu voi sau stau in banca mea pana imi iau anvelope? Sau ar mai fi o varianta sa ma traga careva tot traseul :ha: glumesc. Astept raspuns. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Noi suntem de acord, ne bagam. Nu stiu ce e Mc Otopeni, spre rusinea mea, dar ne vedem acolo!:grin: Gratar luam? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie @Grigsilviu Traseul pare a fi OK, dupa niste poze de acum 2-3 saptamani. E o creasta, aparent fara probleme. Nu stiu cum e pana ajungi pe creasta, e o mica zona de padure. Daca trebuie, te tragem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Eu zic sa vi sigur gasim o solutie si nu este traseul asa greu:) Sper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Ce parere aveti despre urcatul prin Busteni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Eu sunt de acord cu orice traseu, daca nu putem nu urcam. In legatura cu gratarul daca ai ar fi perfect sa luam niste carne la bagaj in caz ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Ce parere aveti despre urcatul prin Busteni? daca aveti MT-uri mai bine urcati pe la Azuga. Pe Zamora e banal. aici am pus poza http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84858-07-06-Baiului-Piscul-Cainelui-Sinaia-cu-toate-emotiile-din-lume&p=982012&viewfull=1#post982012 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Din pacate, Minitehnicus, nu avem toti MT-uri, asa ca probabil va trebui sa ne multumim cu Zamora. Si daca a venit vorba, pe unde exact o luam pe Zamora? @victorm: Am un gratarel transportabil, il iau cu mine si facem plinul de carne si carbuni pe drum. Radu: 0740662827 Mugur: 0744301670 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie ok perfect, daca nu este ud rau putem sa urcam cu orice anvelopa o sa vedem la fata locului. Ne auzim maine dimineata la Mc Donalds langa benzinaria Mol cum cobori podul in Otopeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Si daca a venit vorba, pe unde exact o luam pe Zamora? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie [ATTACH=CONFIG]226304[/ATTACH] Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Pe maine la 9, noapte buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Maine la 9 sunt prezent la Mc Otopeni. Seara frumosa Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Gata plimbarea, cum a fost si pe unde v-ati plimbat? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Foarte frumos, soare, cald, nu prea batea vantul, fara incidente. Acum uploadez pozele mele. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Sa incep cu inceputu pentru ca a fost extraordinar traseul si vremea care au fost in jur de 22 grade si foarte senin. Dupa intalnire la Mc Otopeni care ne-am strans 4 masini si 5 pasageri dupa cum urmeaza; Suzuki Jimny condusa de Victor ; Suzuki Jimny cu Radu si Mugur ; Mitsubishi Pajero Pinin condusa de Hyadum si binenteles Daihatsu Feroza codusa de Silviu. Am oprit in Sinaia la Mega sa facem cumparaturile necesare mici, fripturi , bere etc. ne-am incurat un pic in urcarea din Busteni dar am gasit drumul care sa urcam pe munte. Pentru ca aceasta a fost prima iesire a mea am fost foarte impresionat de traseu ce camarazi de drum care sunt niste oameni deosebiti si le multumesc pentru plimbare. Coborarea a fost in Comarnic. Atasez si poze ca sa intelegeti ce vreme a fost superba. Si mai revin cu cateva filmulete Super iesire Editat Octombrie 11, 2014 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate