Hyadum Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Multumim de poze! Pun si eu link de pe picasa/google+ pentru ca am facut ceva mai multe (aprox 90 poze si 500MB), si nu am sanse sa le atasez pe forum. Nu sunt cine stie ce, facute cu telefonul, dar fiecare poza e destul de mare, in jur de 5MB bucata. https://plus.google.com/photos/+DavidGheorghe/albums/6069029589362280881?authkey=CL3O15eElfqkYQ Daca aveti cumva probleme cu autentificarea si nu merge key-ul, trimiteti PM cu adresa de gmail si dau share. Traseul a fost cel postat initial: Urcat din Busteni, mers pe Baiuliu pana in Secaria, si apoi coborat in Comarnic. Editat Octombrie 11, 2014 de Hyadum :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Eu sunt partea Mugur din afacere. Iesirea a fost de vis, am avut o vreme superba, probabil la fel de frumoasa ca sufletele participantilor. Tovarasii de drumetie au fost cei mai buni parteneri pe care ti-i puteai dori, si chiar as vrea sa le multumesc, dupa cum urmeaza: - Lui Hyadum, pentru curajul si hotararea cu care a abordat si a terminat traseul, cu o masina capabila dar prea putin pregatita de tavaleala. - Lui grigsilviu, pentru modul in care a strunit Feroza la PRIMA lui iesire off road! Talent! La fel, pentru priceperea la gratar! - Lui victorm, deja cu ceva experienta la bord, pentru calmul, toleranta si capacitatea de a lega grupul. Sunt calitati de conducator. - Partii Radu, evident mai bun ca mine off road, pentru cum m-a mentinut pe roti, chiar asa virusat cum era. Peste toate acestea, discutand la gratar, am constatat ca toti, fara a ne fi potrivit dinainte, mai impartim o pasiune: motocicletele! Pun cateva poze, sper sa arate cat de frumoasa au fost ziua si padurea de toamna.:grin: Editat Octombrie 12, 2014 de radu.mugur 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Sa va fie de bine baieti, v-ati mobilizat si ati iesit la plimbare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Re: Baiului 11 octombrie Revin si eu cu 3 filme si cateva poze. Va multumesc frumos si va doresc numai bine. Editat Octombrie 12, 2014 de victorm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Baiului 11 octombrie Faina iesirea ! Radu ai de la mine un cos mare cu felicitari ! Ptr ceilalti :wink: baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otil Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Baiului 11 octombrie Frumos :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate