Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare volan L200 model vechi 2001-2005 ...?

costinell

Postări Recomandate

Re: Schimbare volan L200 model vechi 2001-2005

si eu am fost interesat de acest lucru dar m-am lasat bagubas ,deoarece la o discutie mai serioasa cu un mecanic mi-a zis ca m-ar costa cam 800-1000 de euro mana de lucru +piesele de schimb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare volan L200 model vechi 2001-2005

cel mai greu este planse bord de gasit in rest gasesti totul

daca este bun si la pret la fel merita

succes

Editat de Astral
MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631
Link spre comentariu

Re: Schimbare volan L200 model vechi 2001-2005 ...?

Nu exista pe forumul nostru nici un topic cu o astfel de lucrare, pentru nici o marca de masina, iar toate discutiile pe aceasta tema au aratat ca NU MERITA facuta o astfel de lucrare decat daca ai o masina donatoare pentru ca macar te va scuti de cautarea pieselor bucata cu bucata.....

Da-i o "Cautare avansata" dupa cuvantul "volan" si vei gasi cam toate discutiile pe aceasta tema.

Link spre comentariu

Masinile de Anglia sunt mult mai bine intretinute si accesorizate decat cele din Europa, in plus nu sunt atit de muncite (neamtul cind ia un L200 nu il da decat dupa ce a scos bnii din el)

Ramine de vazut dpdv financiar cit ajunge schimbarea

Link spre comentariu

te intereseaza schimbarea doar dpdv financiar...sau te intereseaza si rezultatul final?

sunt o gramada de treburi care nu se potrivesc de la dreapta pe stanga.....iar rezultatul final...nu va fi ca cel din fabrica

e mai simplu sa inveti sa conduci din partea dreapta....

daca nu reusesti...cumpara o masina cu volanul pe stanga.

Link spre comentariu

cred ca ai dreptate

voi cauta un warrior si daca nu ma adaptez il vind

Am in oras o mamaie cu batic care conduce un sprinter lung cu volan pe dreapta...nu cred ca este cineva care nu se poate adapta :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare