Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani.

minitehnicusro

Postări Recomandate

Azi la iesirea saptamanale, ne-am dus iar in Grohotis, cu gandul de a face niste bucati de traseu de la T44 din anii trecuti. Mai exact coborarile de pe traseul de Schiulesti catre valea raului Crasna.

Am considerat ca urcarea clasica pe la Schiulesti nu ne mai satisface asa ca am urcat pe la Grosani.

A fost o iesire distractiva, am ras si am cantat cu Iulian "Te invit aici" de am ragusit.

Atelierul de service mobil Iulian&Mini a avut activitate azi, mesterind de doua ori la Jimny-ul lui AnTudose si o data la Samurai-ul lui Bogdan.

Offroad nu prea am facut, ca la intrarea in bucata de traseu pentru care am venit, planetara dreapta fata de la Jimny ne-a parasit si a trebui sa ne intoarcem si sa coboram de urgenta in forestierul de Stefesti, pe drumul prin padure de la stana de pe muntele Trifoiul.

Este a doua oara cind planetarele nu se aliniaza si trebuie sa ne intoarcem din drum. Si ce bine incepuse!

Colegul AnTudose a experimentat azi cum se conduce un Jimny doar cu tractiune spate, sa ne povesteasca cum a fost :ha:.

Participanti:

BogdanKali

Minitehnicus

Iulianul

DanSoare

AnTudose

Smeagol

K260 LWB

Nicu007

Za tracks:

11_10_2014.thumb.jpg.381fb10f50c62e55d4f00b99c163dbbe.jpg

Participantii sunt invitati sa adauge imagini si impresii.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani.

Stai sa-mi revin din raguseala, imi aduc aminte ceva versuri..."Te inviiit aiiici, sa faci masina muuci.." :ha:.

Am smuls flapsuri, overfedere, tobe, amortizoare, reductoare, planetare, indreptat arcuri...pana mea, juma' din timp am stat pe sub masini. Important e sa ai piesele de rezerva la tine, sau sa compui la repezeala unele...un tampon, un schimbator :ha:

Mini, iar ai uitat sa iei bilomag forte, ti-am zis si ieri...unde n-am facut mah offrod? Toate belelele s-au intamplat unde, pe sosea?? Bine ca am filmat cate ceva. Sa-ti dau cu dezinflan gat, nerecunoscatorule, te-am suportat "ca copilot", ti-am cantat, ti-am tinut de cald....:ha:

Andrei, ai fost eroic! Scoate filmarile!

Neste poze, pana la filmare:

FILE0244.JPG.9938687a09680c5575d3fc9854b8bbe3.JPG FILE0257.jpg.75d9679dad2bc107a19b94d9dbd66f1b.jpg

FILE0258.jpg.6a05eae2eba0ec22083221ed1a69d546.jpg FILE0261.JPG.dd8f556f27ca8dceb0cc2be1fd12f7aa.JPG

FILE0272.JPG.82fb1879b1a60b94e7f6772d5234fbe7.JPG FILE0275.JPG.88d2cf04067dcfe14ca55a4902ad441f.JPG

Cum urca Vitara standard: Pe bucati, dar urca! :banana

FILE0277.JPG.9e8b318fb466564b377f0c880f4d0deb.JPG FILE0283.JPG.2825347e5c36be5aeddbdb0fed2c2e40.JPG

FILE0287.jpg.285ef1402b7fc306dd325bc512708317.jpg

Editat de iulianul
Link spre comentariu

Salut,

Misto iesire!!!

Dar ce v-au facut frate samuraiele??? Cat am iesit cu voi rar mi-a fost dat sa vad reparatii la Suzuki in teren:f2. Dar acum se pare ca a intrat necuratul in ele. Mai uitati-va si in ochii (farurile) lor. Numai F...tai weekend de weekend.:hl

Lui Mini parca i-a mai crescut rucsacul ala verde din fata. :ha::ha::ha: sau a inghitit Gps-ul:2dr:2dr. Inca mai astept iesirea in care Mini va fi pilot:banana:banana:banana.

Dan bine ca ai lasat Patrolul acasa, nu veti ca baietii le-au pus gand rau.:grin::grin:

Glumesc!!! Va salut pe toti si ma gandesc la voi. Sper sa va insotesc cat de curand.:tk:tk:tk

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Urcarea aia ce se vede in filmuletul de mai sus, ce amintiri.....

Am facut ceva trasee pt T44 pe vremuri.....dupa urcarea aia cu trepte de granit,nissanul alb zis Zana a primit up-grade -opritoare la arcuri anti flex maxim si arcuri rupte/indoite :grin:....ce vremuri si ce traseu.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Frumos, cred ca dupa o plimbare din asta stai intins la orizontala sa se aseze organele.Samuraiele...cum urca ele incet asa pac pac, reductia nene spune tot :D

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Sa ma prezint si eu... sunt soferul de autobuz alb 260 LWB :).

Frumoasa iesirea si traseul. Pacat ca s-au defectat multe jumatati de autobuz ca s-a pierdut mult timp si n-am putut merge peste tot unde ne-am propus.

Sper ca in limita timpului disponibil sa apuc sa refac arcul pe spate stanga cu care merg de 3 iesiri cu cercelul dat peste cap, motiv pt care nu am suspensie pe partea aia si ma arunca de spate cu tzopaiala spre dreapta (rezultat stop spart) si de asemenea motiv pt care masina e f aplecata pe fata dreapta.

1235200970_2014-10-1120_22_31.thumb.jpg.16d95bb4d5d69b4d80c5b661e0178bd3.jpg

Link spre comentariu

Auzi Cipriane,o sa-l vezi pe Mini pilot cind si-o lua Patrol,abia atunci se va simti in siguranta!!:ha::ha::ha:

Numai ca atunci nici o sansa sa mai dea jos burta, nu va mai surubari pe sub masini la fiecare iesire!:grin::grin:

Hai bai ca am glumit veveritarilor,stiti bine ca sinteti pretenarii mei si chiar imi plac Samuraiele voastre!:wink:

Poate simbata bagam restul traseului...

Link spre comentariu

Frumoasa iesire! Mai sunt locuri pentru urmatoarea sau e tot cu circuit inchis:grin:?

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

Restul traseului il terminam alta data,vineri spre simbata ploua masiv. Cred ca simbata ne vom juca prin Valea Doftanei-Baiului.

Link spre comentariu

Frumoasa iesire! Mai sunt locuri pentru urmatoarea sau e tot cu circuit inchis:grin:?

:grin: Tocmai s-a eliberat un loc, intalnirea maine dimineata la 8.00 la Petromul de la Fantana Miorita.

Link spre comentariu

Receptionat:banana

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare