minitehnicusro Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Azi la iesirea saptamanale, ne-am dus iar in Grohotis, cu gandul de a face niste bucati de traseu de la T44 din anii trecuti. Mai exact coborarile de pe traseul de Schiulesti catre valea raului Crasna. Am considerat ca urcarea clasica pe la Schiulesti nu ne mai satisface asa ca am urcat pe la Grosani. A fost o iesire distractiva, am ras si am cantat cu Iulian "Te invit aici" de am ragusit. Atelierul de service mobil Iulian&Mini a avut activitate azi, mesterind de doua ori la Jimny-ul lui AnTudose si o data la Samurai-ul lui Bogdan. Offroad nu prea am facut, ca la intrarea in bucata de traseu pentru care am venit, planetara dreapta fata de la Jimny ne-a parasit si a trebui sa ne intoarcem si sa coboram de urgenta in forestierul de Stefesti, pe drumul prin padure de la stana de pe muntele Trifoiul. Este a doua oara cind planetarele nu se aliniaza si trebuie sa ne intoarcem din drum. Si ce bine incepuse! Colegul AnTudose a experimentat azi cum se conduce un Jimny doar cu tractiune spate, sa ne povesteasca cum a fost :ha:. Participanti: BogdanKali Minitehnicus Iulianul DanSoare AnTudose Smeagol K260 LWB Nicu007 Za tracks: Participantii sunt invitati sa adauge imagini si impresii. Editat Octombrie 12, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Poze nu prea am facut ca am fost ocupat cu cheia de 17. Dar ceilalti au pozat si filmat fazele fierbinti. Za pics: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Editat Octombrie 11, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Frumoasa iesire ati avut si voi! Poate cu alta ocazie ne luati si pe noi. Sa va fie de bine si multumim, Minitehnicus, pentru sfaturile si track-urile legate de Baiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Stai sa-mi revin din raguseala, imi aduc aminte ceva versuri..."Te inviiit aiiici, sa faci masina muuci.." :ha:. Am smuls flapsuri, overfedere, tobe, amortizoare, reductoare, planetare, indreptat arcuri...pana mea, juma' din timp am stat pe sub masini. Important e sa ai piesele de rezerva la tine, sau sa compui la repezeala unele...un tampon, un schimbator :ha: Mini, iar ai uitat sa iei bilomag forte, ti-am zis si ieri...unde n-am facut mah offrod? Toate belelele s-au intamplat unde, pe sosea?? Bine ca am filmat cate ceva. Sa-ti dau cu dezinflan gat, nerecunoscatorule, te-am suportat "ca copilot", ti-am cantat, ti-am tinut de cald....:ha: Andrei, ai fost eroic! Scoate filmarile! Neste poze, pana la filmare: Cum urca Vitara standard: Pe bucati, dar urca! :banana Editat Octombrie 12, 2014 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Salut, Misto iesire!!! Dar ce v-au facut frate samuraiele??? Cat am iesit cu voi rar mi-a fost dat sa vad reparatii la Suzuki in teren:f2. Dar acum se pare ca a intrat necuratul in ele. Mai uitati-va si in ochii (farurile) lor. Numai F...tai weekend de weekend.:hl Lui Mini parca i-a mai crescut rucsacul ala verde din fata. :ha::ha::ha: sau a inghitit Gps-ul:2dr:2dr. Inca mai astept iesirea in care Mini va fi pilot:banana:banana:banana. Dan bine ca ai lasat Patrolul acasa, nu veti ca baietii le-au pus gand rau.:grin::grin: Glumesc!!! Va salut pe toti si ma gandesc la voi. Sper sa va insotesc cat de curand.:tk:tk:tk EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Hai Cipriane, te asteptam! Ce frumos e muntele toamna... [video=youtube;KT4n4-lehSM] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Iata si filmul de pe camera mea, cele 12 ore de excursie comprimate in 16 minute ... Editat Octombrie 13, 2014 de antudose Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. nu stiu de ce se vede asa de ingust - vizualizati-l pe youtube Editat Octombrie 13, 2014 de antudose Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Urcarea aia ce se vede in filmuletul de mai sus, ce amintiri..... Am facut ceva trasee pt T44 pe vremuri.....dupa urcarea aia cu trepte de granit,nissanul alb zis Zana a primit up-grade -opritoare la arcuri anti flex maxim si arcuri rupte/indoite :grin:....ce vremuri si ce traseu. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Frumos, cred ca dupa o plimbare din asta stai intins la orizontala sa se aseze organele.Samuraiele...cum urca ele incet asa pac pac, reductia nene spune tot :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. cred ca dupa o plimbare din asta stai intins la orizontala sa se aseze organele nu este cazul. posesorii de Samurai au organe HD. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ikeakayke Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Sa ma prezint si eu... sunt soferul de autobuz alb 260 LWB :). Frumoasa iesirea si traseul. Pacat ca s-au defectat multe jumatati de autobuz ca s-a pierdut mult timp si n-am putut merge peste tot unde ne-am propus. Sper ca in limita timpului disponibil sa apuc sa refac arcul pe spate stanga cu care merg de 3 iesiri cu cercelul dat peste cap, motiv pt care nu am suspensie pe partea aia si ma arunca de spate cu tzopaiala spre dreapta (rezultat stop spart) si de asemenea motiv pt care masina e f aplecata pe fata dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Foarte fain filmul, Andrei, sa vindeci veverita, sa le ducem iar in padure, unde le e locul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Auzi Cipriane,o sa-l vezi pe Mini pilot cind si-o lua Patrol,abia atunci se va simti in siguranta!!:ha::ha::ha: Numai ca atunci nici o sansa sa mai dea jos burta, nu va mai surubari pe sub masini la fiecare iesire!:grin::grin: Hai bai ca am glumit veveritarilor,stiti bine ca sinteti pretenarii mei si chiar imi plac Samuraiele voastre!:wink: Poate simbata bagam restul traseului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Frumoasa iesire! Mai sunt locuri pentru urmatoarea sau e tot cu circuit inchis:grin:? Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Restul traseului il terminam alta data,vineri spre simbata ploua masiv. Cred ca simbata ne vom juca prin Valea Doftanei-Baiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Frumoasa iesire! Mai sunt locuri pentru urmatoarea sau e tot cu circuit inchis:grin:? :grin: Tocmai s-a eliberat un loc, intalnirea maine dimineata la 8.00 la Petromul de la Fantana Miorita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Te invit aici, Nu vei regreta! Pe Schiulesti via Grosani. Receptionat:banana Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate