Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la final de sezon

misujr

Postări Recomandate

Dragi colegi,

Avand in vedere ca iarna bate la usa iar vremea se inrautateste tot mai mult, va propun o iesire de final de sezon.

M-am gandit la urmatoarele posibilitati de traseu : Cheia - Zaganul sau Busteni -> Zamora -> baiului si coborare in valea Doftanei prin padure.

Daca se voteaza pentru Zaganul, putem manca sus ce aducem de acasa sau putem manca in Cheia la coborare.

Ambele trasee propuse impun o masina incaltata cu MT si un sofer cu o minima experienta in teren.

Eu as dori sa ne intalnim fie in weekend-ul 18-19 octombrie fie in 25-26 octombrie.

Va rog sa confirmati data preferata pentru intalnire.

Este de preferat sa ne strangem 3-4 masini.

Toate cele bune,

Misujr

Editat de misujr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire la final de sezon

Personal nu pot sa stau la cort pe vremea asta din motive de sanatate dar putem campa la cheia. Cine vrea la pensiune, pot aranja la pensiunea Mihaela si pentru corturi la camping care este vizavi de pensiune.

Br,

Misujr

Link spre comentariu

Pentru sambata asta nu e nici un amator?

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

Daca ma eliberez cu munca cu cea mai mare placere:wink:

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

As incerca Jeep-ul, dar din pacate saptamana asta nu pot pentru ca sambata avem Mitshubishi Off Road Day la Galati.

Saptamana viitoare as face ceva in jurul Cheii.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Daca se mai iese sambata, ma primiti si pe mine?

Te primim cu siguranta !

@Brutaru Cristian Ionut - Stiam ca ai iesit intr-un februarie cu masina in nameti ;-) Doar nu te sperie putin frig si poate o ploicica.:old

Link spre comentariu

As incerca Jeep-ul, dar din pacate saptamana asta nu pot pentru ca sambata avem Mitshubishi Off Road Day la Galati.

Sorine,nu cumva sa vii si sa nu dai un semn,probam si noi suratele umar la umar:wink:

Link spre comentariu

pana la urma la ce traseu s-a ramas?

ar merge si un discovery 2 cu at-uri noi si troliu

Traseul a ramas Busteni -> Zamora -> baiului si coborare in valea Doftanei prin padure. Posibil sa intram in teren chiar de la Campina si sa mergem de acolo catre Busteni.

Poti veni cu Disco2 dar fiindca ai AT-uri pe ea si nu ai specificat sa aiba lift facut, este foarte posibil sa o pui pe burta prin padure si sa o zgarii.

Link spre comentariu

Saptamana urmatoare eu nu pot sa ajung dar poate sunt alti colegi disponibili :).

Link spre comentariu

Traseul a ramas Busteni -> Zamora -> baiului si coborare in valea Doftanei prin padure. Posibil sa intram in teren chiar de la Campina si sa mergem de acolo catre Busteni.

Poti veni cu Disco2 dar fiindca ai AT-uri pe ea si nu ai specificat sa aiba lift facut, este foarte posibil sa o pui pe burta prin padure si sa o zgarii.

Misulica vrei sa cobori ''pe greu'' sa inteleg :D

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salut! Pe unde zici ca vrei sa cobori in Valea Doftanei prin padure? Ca sint vreo 6-7 coboriri!!:grin:

Greu sa pot spune pe unde :D am facut traseul si il stiu, dar nu stiu sa iti spun exact care este coborarea. de unde ajung in valea doftanei mai sunt 30 km pana la asfalt in Sacele.

Link spre comentariu

Cred ca te referi la Transbaiului,care e un fel de forestier ce coboara in Valea Prislop si urmeaza apoi forestierul cu acelasi nume varsindu-se in mijlocul comunei Valea Doftanei.

Link spre comentariu

Greu sa pot spune pe unde :D am facut traseul si il stiu, dar nu stiu sa iti spun exact care este coborarea. de unde ajung in valea doftanei mai sunt 30 km pana la asfalt in Sacele.

scuze de off topic, as vrea sa merg duminica pe drumul de la Sacele la Doftana in caz ca este vremea asa ploioasa crezi ca se poate trece cu AT-uri si troliu?

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Fara probleme! E un banal forestier.

Tot cu scuze pt off, este vorba de drumul 102 L? Am si eu un putic pe creier sa ma duc pe 102l Valea Doftanei-Sacele si din Sacele sa ma intorc pe Valea Azugii in Azuga.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare