Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dezmembrez TOYOTA KZJ73 An 1994 (Doar elementele de caroserie din partea fata!)

puiu.ionescu

Postări Recomandate

Re: Dezmembrez TOYOTA KZJ73 An 1994 (Doar elementele de caroserie din partea fata!)

Salut,

Un pret pentru semnalizarile amandoua si grila fata cu pozitiile amandoua. Daca se poate una sau doua chestii de plastic in care se insurubeaza suruburile care regleaza farurile.

Multumesc,

Dan

Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dezmembrez TOYOTA KZJ73 An 1994 (Doar elementele de caroserie din partea fata!)

Salut,

Un pret pentru semnalizarile amandoua si grila fata cu pozitiile amandoua. Daca se poate una sau doua chestii de plastic in care se insurubeaza suruburile care regleaza farurile.

Multumesc,

Dan

Salut! Cu sistemul de reglare al farurilor nu te pot ajuta, se vand cu tot cu faruri. Pretul pt ceea ce mi-ai cerut este de 100 euro. Cu mare palcere!

Link spre comentariu

Salut! Daca mai esti interesat de bara, pretul ei este de 100euro

Daca Robert renunta, vreau eu bara !

Deci, te rog, anunta-ma daca devine disponibila.

Link spre comentariu

...Si cand ma gandesc ca anul trecut am aruncat bara. :dr2

Bara ta era modelul pentru motoarele de 2.4, asa cum am si eu acum pe masina, dar oricum apreciez bunul gand ! :h5

Contacteaza ma telefonic! 0721595953

Ok, de-abia acum am vazut, te sun maine ! :h5

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Parbrizul este cu rama rabatabila in balamale? Ma intereseaza pentru un HZJ73. Ma intereseaza si partea din fata parbrizului,grila si ce este sub ea. Un pret pentru tot pachetul.Multumesc.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare