buzu89 Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Salutari tuturor! Am cumparat recent prima mea masina 4X4...un l200 din 1997.Eu zic ca e in stare buna avand in vedere varsta.Sper sa ma ajutati cu un prim sfat, mai precis care ar fi primele modificari pe care ar trebui sa le aduc masinii???Mentionez ca nu are nimic modificat in prezent, e varianta iesita din fabrica.Am achizitionat cauciucuri noi pt teren (cooper discoverer stt),am inlocuit foile de arc si alte bucasaraie uzate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Nou proprietar de L200 Bine ai venit ! Daca i-ai pus deja anvelope, pentru inceput e mai mult suficient, deci pentru moment nu-ti mai ramane decat sa-i pui motorina si sa te bucuri de ea ! :less REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buzu89 Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Nou proprietar de L200, 1997 Stie cineva de unde as putea achizitiona acele bare din spate pe care se pot monta proiectoarele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate