dansoare Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Salut! Ne-am decis ca miine sa dam o tura prin Baiului,probabil vom urca pe plaiul Orjogoaia si vom cobori vedem noi pe unde. Cine doreste sa ne insoteasca sa aiba minim MT si troliu. Plecam pe la 8.30-8.45 de la Petrom Baneasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Hai domnilor, curaj, asta-i vreme de offroad, de aia aveti masini la care trag toate rotile! Va promit o zi faina, un traseu excelent, tehnic pe vremea asta, un bun exercitiu pentru cei cu experiență si o provocare pentru incepatori. Sunt sigur ca golul alpin arata intr-un fel acum, vom urca deasupra norilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Voi fi si eu prezent la ora 8_30 la petrom baneasa (fantana miorita). Am anuntat intentia si pe celalalt topic deschisa de misujr. dar vad ca nu se mai spune nimic acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Voi fi si eu prezent la ora 8_30 la petrom baneasa (fantana miorita). Am anuntat intentia si pe celalalt topic deschisa de misujr. dar vad ca nu se mai spune nimic acolo. Hai cu noi, o sa ne distram! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului As fi venit si eu dar maine nu se poate, cred ca o sa urc duminica singur. Sa aveti drumuri "bune". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Ne-ar fi plăcut să vii, sa pui Samu la treaba. Next time. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Prezent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Prezent si eu cu al meu magarus,sper sa fie in forma de data asta. O sa ma alatur haitei la Ploiesti ca fac un ocol prin Targoviste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului @adb-ule, tu erai deja pe lista :grin: Bine @Mack! Să-l punem pe Mitsu la lucru, sa învețe la ce turații tre să meargă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Iesim si noi cu 2 masini duminica dinspre Cheia de undeva ... distractie faina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O tura prin Baiului Va astept la Petrom Ploiesti,oricum Iulian te sun dimineata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: O tura prin Baiului hai cu impresii -za stori -za tracs -za pics 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: O tura prin Baiului Eu va multumesc pentru primire si ajutor ! Imi pare rau ca tocmai ieri a inceput sa faca figuri masina dar ma ocup de ea pana la urmatoarea iesire :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: O tura prin Baiului Furam 2 samuraie, Adb-ul si cu mine, copilotati de Dan si Marius, Mack cu Mitsu, Mircea&Co cu Galloperul si Mihai&Co cu Feroza. O iesire light dpdv offroadistic, padurea aproape uscata, traseu de facut si cu MT-uri, vremea superba, fara ploaie, fara vant. Datorita problemelor tehnice, ADB-ul l-a insotit pe Mihai inapoi la forestier, s-a intors si ne-am continuat drumul. In afara de o troliere si o dejantare ale lui Mircea, totul a mers cursiv. Mircea, ai fost la inaltime cu autobuzul! Pe traseu ne-am intalnit cu trupa din Campina, in frunte cu Silviu&caracatita, au roit o vreme prin jurul nostru si ne-am despartit sus la lac. Multumim pentru companie! Am mers pe creasta Baiului si nu ne-am mai saturat de priveliste, am coborat pe un traseu fain pe care nu l-am facut de mult, coborarea prin Azuga. Poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate