mariusradovici Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Am pregatit un traseu mediu mai scurt genul de trial dar de doua ore desigur cu prelungire daca se doreste,UN alt traseu usor pentru cei care nu vor sa se bage mai tare si unul de MOTO, Hard Enduro! Localitatea Calatele, Tel 0758281897 sau pm..va astept! Editat Octombrie 30, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE haideti baieti sa nu va para rau daca votati!! Intalnirea e la 11 la Calatele sa ne ajunga ziua pentru toate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SergiuV Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE A fost o iesire interesanta si placuta! Pozele se pot vedea aici: poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Foarte faine poze, a fost ceva mai greu dar numai asa puteati vedea avantajele Jimnyului in teren..foarte faina masina! Va astept baieti de fiecare data..sper Tibi sa puna filmuletul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Pun filmul, doar ca inca nu l-am editat, urmeaza :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE La baiatu asta de Hunedoara ii lipsesc gumele, eu nu stiu ce iese asa cu masina, nu are rabdare pana isi ia gume :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Cam mult tupeu pe baiatu asta sa se bage cu asa masina la creatie...astept filmuletul daca este ceva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE am reusit sa termin si filmarea pana la urma :) Editat Decembrie 18, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Ooooo, hai ca nu e rau, uite ca a sosit si filmarea, totusi e bine ca puteai sa o pui la anu....si la multi ani:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Editat Decembrie 24, 2014 de tiberiu.okos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Hai ca nu e rau, si fara cardan fata poti face ceva cu grandu:wink:, pacat ca nu ai filmat tot... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Mai am filmari cu GoPro-ul acelea urmeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Si totusi din gramada aia de poze nu te lauzi cu nici una? Pune cateva sa vada lumea ca nu am stat in casa duminica:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE nu le pot pune ca sunt prea mari, trebuie sa caut un program sa le micsoreze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Pai fa bine si nu sta degeaba, ca si asa nu cred ca te colinda cineva:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE cum sa nu ma colinde, cineva tot vine ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE duminca fortam din nou o vladeasa sau un transalpina in Hunedoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Duminica 02 puteti ALEGE altceva =IESIRE Eu zic sa fortezi tu patu cat mai repede, ca vinu ala vad ca isi face treaba deja:grin: O sanie sigur va fi pe undeva, restu ramane de vazut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate