Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

asigurare drept de circulatie in Uk

RETI
 Share

Recommended Posts

Salutam !

Am urmatoarea probleme. Trebuie sa conduc o masina cu numere de Uk mai mult de o luna in UK!

Cum dracu sa se faca asigurarea????? Sau unde??? CAre s-a mai lovit de asa ceva?Adica masiana e pe numele unei cetatean englez si tuu ii conduci masina. persoana non rezidenta.

Mersi anticipat.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Re: asigurare drept de circulatie in Uk

Salut,

ai 2 solutii:

1. Cea ieftina: cetateanul ala te trece ca secondary driver pe asigurarea lui, ii dai omului banii in mana.

2. Gasesti pe altcineva care are permis britanic si no claim bonus OK, poate fi si roman rezident, ala isi face asigurare pe masina aia (se poate, chiar daca nu e a lui) si te trece pe tine secondary driver. Tot asa, il despagubesti pe om.

Asigurarile se fac cu cardul pe net, nu te duci ca la noi la asigurator. Tie, personal, daca nu ai permis britanic si nu figurezi la ei in bazele de date, n-o sa-ti emita nici o societate asigurare. De aia ai nevoie de cineva de acolo care sa te ajute.

Ca sa iesi per total cel mai ieftin, nu faci asigurare temporara (aia te rupe) ci faci asigurare anuala. Cand ai terminat de folosit masina, anulezi asigurarea, ti se returneaza banii pe card, mai putin o mica suma corespunzatoare perioadei de valabilitate consumate pana la anulare (chiar daca nu e putin, clar va fi mai putin decat ce vei da pe o asigurare temporara).

Sigur, mai ai si varianta sa circuli fara. Am facut-o si eu de cateva ori. Dar, daca esti prins si nu poti demonstra ca tocmai ai cumparat masina si tocmai o scoti din tara, ai pus-o cam tare... Cum ti-e norocul.

Cele bune,

Matteo

Edited by matteo_tgv
Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use