Compteam Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Salutare tuturor, Imi urez un calduros bun venit intre voi, pentru ca astazi am luat miorlaitoarea, adica un Patrol SWB 2001. Tocmai l-am adus acasa pe platforma, pentru ca l-am cumparat din Bacau si eu sunt din Bucuresti. Incantat de: design ( mi se pare frumos tare), masivitate (senzatia cand conduci asa de sus este priceless...dupa parerea mea), zgomotul de tractor, de masina in sine...:) Din ce am invatat eu pe aici citind, mi se pare ca ii functioneaza diferentialul spate blocabil si low range. Asteaam retinut ca sunt importante de testat la achizitie. Defecte, existente sau potentiale,descoperite pe rand: - sasiul prezinta rugina, sper eu insa intr-o cantitate sau extindere acceptabila sau remediabila. Ce solutii exista pentru a o stopa ? - nu baga aer cald (nu este flux de aer) la picioarele soferului. La pasager este.:sh2 - rezolvat era acoperita fanta de mocheta - cand accelerez si apoi ridic brusc piciorul de pe pedala parca miorlaie o pisica sub masina, e ca un vaiet scurt. Pe loc nu face asa, deci deduc ca este din transmisie nu din turbina, si cred ca de la cutia automata. Corect sau fals sau putine descrieri ca sa va dati seama daca ati mai intalnit? - toba cred ca rasubfla undeva sub masina, este lovita un pic - amortizor spate stanga curs; alte lichide curgand nu am vazut pe dedesubt - sub radiatorul de sub gura de admisie de pe capota (acela este intercoolerul?) exista ca un fel de galerie. Pe ea am vazut umed de ulei. - cand e rece, motorul este foarte tacanitor:wink: - martorul de airbag clipeste nonstop in bord. L-am rugat frumos sa se potoleasca, dar degeaba. Or fi pe la locul lor sau am doar extraspatiu de depozitare in bord ? Care dintre cele de mai sus trebuie abordate, care sunt cele mai urgente in opinia voastra, si unde eventual in Bucuresti pot merge sa le remediez? Am zis destule de rau, insa sa stiti ca imi place foarte mult masina si sunt foarte incantat de ea. si am cautat mult cu automata, pentru ca mi-am dorit-o mult asa. O sa pun si poze cand telefonul o sa aiba de gand sa se sincronizeze cu tableta, ceea ce nu prea mai binevoieste sa faca de la o vreme...IT-istii astia...:uameni Noroc si sa auzim numai de bine! Editat Noiembrie 2, 2014 de Compteam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Bine ai venit si sa te plimbe Patrolul peste tot! Cauta la sectiunea Y61 ca s a discutat acolo despre problemele care le ai si tu! Suierat imi prezenta si mie la cea automata....a mers asa! Ulei la intercooler prezinta toate....asta in cazul ca nu este exagerat! Ceva poze ar ajuta pe altii sa iti explice mai bine :wink: La amortizor.... oricum presupun ca treci la inaltare +5cm, deci se schimba! :grin: Sa verifice cineva priceput treaba cu rugina sa nu fie grav! In rest ..spor la reparat! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT ,,Ulei la intercooler prezinta toate....asta in cazul ca nu este exagerat! " asaa!!! ? :ang2 inseamna ca la mine e ceva defect de nu a aparut uleiul!! Sa l stapanesti sanatos ! poze !poze!.... VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Multumesc de urari! Vin si pozele imediat cum ma dumiresc de incarcarea lor pe tableta. Sau sa le fac cu tableta ?:ha: Azi m-am oprit intr-un peco, i-am luat triughi, trusa si multe solutii de curatat. Si cum mai am entuziasm de la achizitie, am inceput sa ii curat pielea de pe scaune si plasticele de pe console. Momentul patriotic a fost incununat de succes nebun atunci cand am descoperit ca merge aerul cald si la picioarele soferului, doar ca fanta respectiva era obturata de mocheta / pasla care acopera partial tunelul median. Deci gata cu preparatul masinii, ce revizie la cutia automata ca fluiera, ce diagnoza motor....are caldura, gata...:) Glumesc desigur, insa ma bucura asta. Aveti idee unde pot suda toba centrala si unde pot curata si vopsi sasiul si puntile in Bucuresti ? Sau partea cu sasiul trebuie sa stept dupa revizia cutiei, sau in acelasi timp ? Ieri i- am facut plinul ( ce ciudat sa bagi asa multi litri odata....s-a mirat si portofelul) si vreau sa vad consumul in oras. Va anunt peste o saptamana. Seara buna tuturor! Editat Noiembrie 2, 2014 de Compteam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Mesaj de bagat: - bagat ieri pe un drum pe langa calea ferata prin chitila. Foarte ingust si cu boscheti uscati pe margine care parca ma zgariau pe creier cand harsaiau tabla pe laterale.....off...trebuie sa ma obisnuisc cu asta, ca de aia am luat-o - bagat azi pe un drum pe camp prin corbeanca, in cautarea unei sectii de votare ( cele din buc aglomerate....). Foarte noroios, mi-a placut ( la final, cand am vazut ca nu am ramas acolo) - bagat ieri solutie de curatat injectoare in motorina. Ceva american, ca asa sunt solutiile astea pe la peco: americane si aproape expirate...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Multumesc de urari! Vin si pozele imediat cum ma dumiresc de incarcarea lor pe tableta. Sau sa le fac cu tableta ?:ha: Azi m-am oprit intr-un peco, i-am luat triughi, trusa si multe solutii de curatat. Si cum mai am entuziasm de la achizitie, am inceput sa ii curat pielea de pe scaune si plasticele de pe console. Momentul patriotic a fost incununat de succes nebun atunci cand am descoperit ca merge aerul cald si la picioarele soferului, doar ca fanta respectiva era obturata de mocheta / pasla care acopera partial tunelul median. Deci gata cu preparatul masinii, ce revizie la cutia automata ca fluiera, ce diagnoza motor....are caldura, gata...:) Glumesc desigur, insa ma bucura asta. Aveti idee unde pot suda toba centrala si unde pot curata si vopsi sasiul si puntile in Bucuresti ? Sau partea cu sasiul trebuie sa stept dupa revizia cutiei, sau in acelasi timp ? Ieri i- am facut plinul ( ce ciudat sa bagi asa multi litri odata....s-a mirat si portofelul) si vreau sa vad consumul in oras. Va anunt peste o saptamana. Seara buna tuturor! chiar si eu sunt curios cat consuma. la a mea am constatat ca ii creste consumul simtitor cand vine frigul, dar e adevarat ca in general parcurg distante mici Editat Noiembrie 2, 2014 de qumatru Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Ieri i- am facut plinul ( ce ciudat sa bagi asa multi litri odata....s-a mirat si portofelul) si vreau sa vad consumul in oras. Va anunt peste o saptamana. Seara buna tuturor! Bine ai venit ;) ! Iti spun si eu daca tot ti-ai urat deja. E primul tot teren de dimensiuni mari? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Daca tot ai dat banii pe Patrol , acuma na ... bucura-te de ea ... ca ... masini mici cu consum mare s-au tot vazut ... dar masini mari cu consum mic inca nu ...Si , daca n-ai observat , ta e mare de zici ca nu-i civila ... Cand vine frigul toate consuma mai mult , nu-i nici o exceptie ( qumetre stiu ca esti special si unic si frumos si genial si irepetabil ... dar ... consumul unui Patrol nu discrimineaza nici un portofel chiar daca o punga de plastic sau din gusa de crocodil albinos ) ... Pana una-alta , daca tot ai dat-o la boscheti e de bine ... sa fii sanatos s-o mai dai , lipeste-te in mod respectabil de un grup de prin capitala sa vezi si cum stie sa faca mistretu' la padure . Usor , usor , vezi ce si cum ... sau nu te mai lasi , sau te calugaresti ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Sa stapanesti fieru sanatos ... si sa te bucuri de dansa cum trebuie de fiecare moment ... Ca sa te poti bucura de dansa fara sa fie nevoie de altele ...ar trebui sa te cabrezi pe urmatoarea schema: 1.Verificare stare tehnica (neaparat sa faci chestia asta cat mai repede) si remediere eventuale probleme + primenirea de filtre si fluide. 2.Elaborarea unui plan pe termen lung de upgrade nu inainte de a trece pe la sectiunea Nissan si de a lectura tot ce poti in limita timpului...O sa gasesti acolo proiecte si idei destule... Cu facutul vezi tu pe parcurs ce/daca iti trebuie ... 3.Intelegerea si asimilarea mecanismelor pe care le ai pe masina (cum functioneaza, cat trebuie sa insisti sa le tii in viata samd) 4.Inceputul unei "beautiful friedship" ... Nu pot sa-ti explic ...vei vedea singur ...ce inseamna dupa 2-3 luni de condus ... Daca ai nevoie de documentatie lasa-mi mailul pe privat...si ti-o trimit eu. Randul patrolistilor s-a ingrosat serios in ultimul timp ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Si nu in ultimul rand ... :less consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Salut vecine, Becu de la airbag e buba la toate cred. Am avut un 3 litri lung si binganea, saptamana trecuta mi-am luat un 2.8 scurt si asta face la fel. Are o pb.la grup, Tuparu zice ca se stinge cand o rezolvam. Vedem. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Ba tata ... Becu de la AIRBAG poate sa bingane din mai multe motive ... Daca puneti un tester pe el o sa vedeti ce are ... Altfel nu aveti cum ...Mufa de diagnoza se gaseste sub bord unde e volanul (deasupra pedalelor)! :wink: Referitor la problemele colegului ... 1. sasiul prezinta rugina, sper eu insa intr-o cantitate sau extindere acceptabila sau remediabila. Ce solutii exista pentru a o stopa ? Da exista solutii, ideea ca acest proces sa se faca pe timp de primavara-vara-toamna cand afara nu e umezeala sau intr-un mediu inchis ferit de umezeala. 2.- cand accelerez si apoi ridic brusc piciorul de pe pedala parca miorlaie o pisica sub masina, e ca un vaiet scurt. Pe loc nu face asa, deci deduc ca este din transmisie nu din turbina, si cred ca de la cutia automata. Corect sau fals sau putine descrieri ca sa va dati seama daca ati mai intalnit? Despre asta cu miorlaitul nu stiu sa zic ptr ca nu am dedus din enuntul tau daca e pisica sau motan...Cel mai bine este sa-i verifici uleiul in cutie si sa-l schimbi ...Daca uleiul se prezinta sub alta forma decat cea normala sau contine niste bucati de ceva in el ...nasol atunci ... 3.- toba cred ca rasubfla undeva sub masina, este lovita un pic Toba se poate suda sau daca este intr-o stare avansata de putrefactie mucegaita (foarte ruginita) se schimba 4.- amortizor spate stanga curs; alte lichide curgand nu am vazut pe dedesubt Asta se rezolva prin schimbare. Daca iti trebuie unul stock da anunt ca e imposibil sa nu primesti oferte de la baietii care si-au dat jos suspensia originala si si-au pus SL. 5.- sub radiatorul de sub gura de admisie de pe capota (acela este intercoolerul?) exista ca un fel de galerie. Pe ea am vazut umed de ulei. Intercoolerul se curata si cauti pe forum asta "oil catch can". Exista solutii si ptr asa ceva. 6.- cand e rece, motorul este foarte tacanitor In prima faza ii schimbi uleiul si filtru ...Dupa aia vezi cum se comporta...In functie de numarul de km alegi vascozitatea. Tacanitul vine de la tacheti care se incarca mai cu intarziere. Editat Noiembrie 2, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT ,,Ulei la intercooler prezinta toate....asta in cazul ca nu este exagerat! " asaa!!! ? :ang2 inseamna ca la mine e ceva defect de nu a aparut uleiul!! Sa l stapanesti sanatos ! poze !poze!.... Al tau e defect de nu prezinta ulei..dar fara grija ca se "repara" de la sine! :op:grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Sa stapanesti fieru sanatos ... si sa te bucuri de dansa cum trebuie de fiecare moment ... Ca sa te poti bucura de dansa fara sa fie nevoie de altele ...ar trebui sa te cabrezi pe urmatoarea schema: 1.Verificare stare tehnica (neaparat sa faci chestia asta cat mai repede) si remediere eventuale probleme + primenirea de filtre si fluide. Sper sa nu declansez un flame cum am mai vazut intr-un topic in care se intreba ceva similar: unde pot face asta in Bucuresti? Tot ce am vazut din cat am citit pana acum ar fi service 4x4nissan. Exista si alte variante la fel de recomandabile? 2.Elaborarea unui plan pe termen lung de upgrade nu inainte de a trece pe la sectiunea Nissan si de a lectura tot ce poti in limita timpului...O sa gasesti acolo proiecte si idei destule... Cu facutul vezi tu pe parcurs ce/daca iti trebuie ... Asta cu lecturatul este " in progress" si o fac cu mare placere. Abia ma mai trezesc dimineata...:) 3.Intelegerea si asimilarea mecanismelor pe care le ai pe masina (cum functioneaza, cat trebuie sa insisti sa le tii in viata samd) 4.Inceputul unei "beautiful friedship" ... Nu pot sa-ti explic ...vei vedea singur ...ce inseamna dupa 2-3 luni de condus ... Daca ai nevoie de documentatie lasa-mi mailul pe privat...si ti-o trimit eu. Multumesc de oferta, acum trimit :tk Randul patrolistilor s-a ingrosat serios in ultimul timp ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Si nu in ultimul rand ... :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Multumesc de urari tuturor. Sa mai dau cateva detalii: masina are 160.000 km si este inmatriculata prima data in 2001, deci cred ca productie 2000. Inmatriculata ca autoutilitara cu 2 locuri. Mai ramane sa o inscriu eu pe Bucuresti in saptamanile urmatoare. Legat de fluide, ce deduc eu citind cartea, si socotind Romania ca tara calda sau temperata, este ca ar trebui sa pun uleiuri asa: - Motor 20 w 50 vara si 10 w 50 iarna 5,7 litri. Merg la numarul asta de km? -Cutie viteze AT DEXRON III numar litri necomunicat. Sau Nissan ATF. Sunt echivalente in totalitate? - cutie transfer DEXRON III ( la o pagina din carte sau Nissan ATF) respectiv ulei de caracteristici 75 w 90 la alta pagina. Sunt acelasi lucru? Cantitatea nu e trecuta.... - ulei in diferentiale 80w90. Iarasi fara numar (adica fara cantitate)... Mi le poate confirma cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Cu uleiurile ... La motor: Eu as pune 10w40. Dar poti incerca si alte indicative. Eu de exemplu merg vara cu 10w60 de la LM (LiquiMolly) si iarna cu 10w40 (in motorul RD28T). Filtre iau de la MANN de caror calitate sunt momentan multumit (merg pe sistemul ... schimb de ulei + toate filtrele) Cantitatea care iti intra e discutabila. De ce? Ptr ca ai trei cantitati la motorul ZD30 (un VIN ne-ar lamuri) . In unele intra 5.7 in altele 6.4 si in altele 8.2 litri. La cutie: 11.8 litri ATF Dex/Merc. La transfer: 1.9 litri TDL sau GL4 75w90 La difful fata 5.4 litri TDL sau GL5 75w90, 80w90 sau 85w140 La difful spate -daca e cu blocant 1.9 litri TDL sau GL5 75w90 sau 80w90 -daca e cu LS atunci 2.1 litri 75w90 sau 80w90 cu specificatia LS Pe circuitul de racire / calorifere iti intra intre 11 si 16 litri de solutie (in functie de cat vrei sa o golesti). Pompa de servo iti merge tot cu ATF si tot circuitul insumeaza aproximativ 2 litri. Daca nu exista disponibilitate financiara atunci macar sa le verifici... Cele mai bune piese sunt cele originale dar daca te uiti cu atentie pe piata aftermaket o sa gasesti la un moment dat si ceva compromisuri interesante. Iti recomand sa iti faci un "carnetel" acolosea in torpedou unde sa treci toate interventiile la masina, atat cele de intretinere cat si cele mecanice de remediere a diverselor probleme cu atat mai mult schimburile de ulei si filtre. Poate suna cam aiurea ...dar acel carnetel iti va fi de mare folos in viitor. Cam asta e. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Al tau e defect de nu prezinta ulei..dar fara grija ca se "repara" de la sine! :op:grin: Buna intrare ai !:h5 tot asta ti doresc si eu !!!:bravo:2dr:2dr 1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT sa-l stapanesti sanatos ! pt uleiuri mai sapa prin forum si gasesti tot ce vrei.... dar parerea mea nu pune in motor ulei care incepe cu 20...maxim 10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT sa-l stapanesti sanatos ! pt uleiuri mai sapa prin forum si gasesti tot ce vrei.... dar parerea mea nu pune in motor ulei care incepe cu 20...maxim 10 Si in completare la ce au zis colegii...nu pune in cutii altceva decat GL4 strict. Grupuri GL5. Nu pune ulei care indeplineste simultan GL4/GL5 (gasesti si asa ceva pe piata). Exista un buletin informativ Nissan care atentioneaza strict asupra acestui aspect. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Buna intrare ai !:h5 tot asta ti doresc si eu !!!:bravo:2dr:2dr Era o gluma....ma refeream ca foarte multe prezinta putin ulei la intercooler! Nu iti doresc asa ceva (doamne fereste) doar ca in timp....vine de la sine! @compteam: frumos Patrolul, SWB automat mai rare! :wink: Ideea lui Ionutz sa scri in carnetel este foarte utila...eu scriam tot ce faceam, ca dupa un timp uiti ce si cum ai schimbat :grin: mai ales cand te apuci sa schimbi cam tot ce trebuie! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT ,,RECOMMENDED FLUIDS AND LUBRICANTS For cold areas: 10W-30 is preferable for ambient temperature above −20°C (−4°F). On turbocharger models, 5W-20 is not recommended. Use 5W-30 only below 0°C (32°F). + For hot and warm areas: 20W-40 and 20W-50 are suitable. + For cold and warm areas: 75W-90 for transfer and 80W-90 for differential are preferable. + For hot areas: 90 is suitable for ambient temperatures below 40°C (104°F)." Asa zic in manualul de mentenanta omuletii aia galbeni cu ochii oblici !dar in 20 ani de la fabricatie si lubrifiantii au evoluat , sunt colegi aici care uzeaza mai frecvent de ei si ne pot informa ce i mai bun ! Editat Noiembrie 5, 2014 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT iarna 5w40 si vara 10w40. Liqui Moly, PetroCanada....astea folosesc eu. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Din manual incercasem si eu sa ma inspir. Dar acum mi-am format o idee si de la colegi, mai ramane sa cumpar cele doua galeti de ulei si sa le schimb. Ramane sa gasesc ulei care e clar doar API CF 4 sau doar 5. Ma uitasem la Motul pe site (mi se pare foarte organizat si poti comanda on-line usor) dar sunt cu caracteristici duble, si 4 si 5. Deci cam trebui sa imi iau adio de la el..... Intrebare: ca sa schimb uleiul in cutia automata e mai bine sa ma duc la servicurile specializate de reparatii cutii automate? Ma gandesc ca daca e un filtru in cutie se pricep mai bine sa il schimbe ? Sau nu e o mare filozofie ? - ca sa vad daca are un filtru de ulei cutia sa ma duc la un magazin de piese auto sa intreb? In manual nu scrie. Apropo de manualul conducatorului: il are cineva in forma electronica in engleza? Al meu e in franceza si amintirile din generala revin greu....:) Inca o chestie funny: am parcat masina ridicata de bot pentru o ora. Cand m-am intorsaznicul parcarii m-a anuntat ca imi curgea tot lichidul de spalat parbrizul pe la stergatorul din spate....:ang3. Si mi-a pus el o agrafa sa sugrume furtunasul....:br Intrebare: "asa face toate"? Asa usor ajunge vasul spalatorului mai sus de duza din spate? Daca e asa, cand oi merge odata pe transfagarasan ajung cu vasul gol sus.... Sau imi iau o agrafa la mine. Azi mi-a venit si certificatul fiscal de la Bacau. Ma pregatesc de inscriere.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT De unde imi pot comanda Oil catch can si unde il pot monta ? Un site si un service ar fi nemaipomenite ca informatie.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT Pe furtunas ai o supapa care ar trebui sa se deschida doar la preiunea data de pompita . Sunt cunoscute ca fiind pisacioase dupa ceva timp . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Re: L-am luat .... Patrol SWB Y61 3000 cmc 2001 AT ai 2 variante: 1) il faci dupa cum arata schema din documentul din linkul asta http://api.viglink.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_14152590270738&key=e072568a10e77ab179990e8efd39a0f7&libId=fb90c8ee-7662-4fa4-a0c6-bc96bcd86eb9&loc=http%3A%2F%2Fwww.patrol4x4.com%2Fforum%2Fzd30-di-engine-3-litre-71%2Fgu-patrol-reference-bible-newbies-start-here-zd30-info-31418%2Findex2.html&v=1&out=http%3A%2F%2Fwww.queensland4x4club.org.au%2Fzd30%2FZD30%2520Y61%2520Reference%2520Document%2520-%2520Colour.pdf&ref=http%3A%2F%2Fwww.patrol4x4.com%2Fforum%2Fzd30-di-engine-3-litre-71%2Fgu-patrol-reference-bible-newbies-start-here-zd30-info-31418%2F&title=GU%20Patrol%20Reference%20%23%20The%20Bible%20%23%20Newbies%20Start%20Here%20for%20ZD30%20Info%20%23%20-%20Page%202%20-%20Patrol%204x4%20-%20Nissan%20Patrol%20Forum&txt=ZD30%20Y61%20Reference%20Document%20Colour 2)cumperi mann pro vent de la o firma care aduce piese auto pentru camioane(se foloseste pe camioane volvo) - tot de acolo iei filtrul de schimb la 50.000 km L.E. documentul de la punctul 1 contine majoritatea problemelor patrolului y61 cu motor zd30ddti si e foarte util, eu l-am scos la copiator si l-am legat si-l tin la indemana Editat Noiembrie 6, 2014 de qumatru Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate