Yonutz Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Ii spunea la fierul albastru "Brancadieru" ptr ca avea prostul obicei sa nu moara dupa cateva numere si mai mult decat atat dupa ieseala, intotdeauna venea acasa la cravata cu cate una (nu dam nume dar "se stie ele"! ) ori lesinata ori uda toata de atata amor pe coclau...Mare curvar brancardierul asta ...ce sa zic ... :grin: Si ai uitat un amanunt Cristacke ...la noaptea bagabontilor ti-a fost impartasita ultima inventie care sa ii dea cu sec lu Ponta la taxe si accize, inventie cu care sa-ti pui planul diabolic in aplicare ... motorul de tip spritz! Nu ramane decat sa recoltezi toamna, sa zdrobesti bine, sa pui la damigeana si sa astepti dupa aia sa-i creasca valoarea ... :ha: Si cu asta cred ca topicul se poate muta in sectiunea de mediu protejat ...adica la discutii diverse! :ap Editat Noiembrie 19, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Dupa ce am citit la Niculae pe facebook ca a fost banat pe forum, s-a trezit curiozitatea in mine si m-am apucat sa pierd timpul si sa citesc 8 pagini de can can de prost gust in acest topic Ma asteptam la altceva de la voi,dar se pare ca timpul nu v-a schimbat deloc :)))) Revenind un pic la chestiile tehnice aflati ca cei 2 centimetri pe care ii castigi daca operezi carcasa puntiii sunt exact diferenta intre 33 si 35.Pentru cei care se vor informatii aflati ca o toyota70,un defender,un mercedes g.....si orice masina care are grupul de 8 inch sau mai mic are pe 33 garda mai mare decat patrolul pe 35,deci cu o mica operatie estetica intra si patrolul in randul lumii :) Daca te dai la tura si la un offroad soft poate ca nu merita deranjul,daca te dai in competitii e un mare castig. Editat Noiembrie 19, 2014 de Astral 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Maestrul Tzuparu stie ce face. Am vazut lucrarea si o sa-mi barbieresc si eu grupurile. De multe ori cei 2 cm conteaza enorm...adica sunt exact cm aia care te fac sa ramai agatat sau suspendat. Exact asta am patit acum la Ruse.....am ramasa agatat pe grupul spate si a trebuie sa pun troliu..asta a insemnat vreo 10 minute pierdute. Am vazut la americani cum fac la Dana 60 si 70.....grupurile fiind mult mai mari, taie din ele cam 4 cm...adica enorm. PS: despre partea cu Nicu22.....Ioane....reciteste totul si vezi cine a inceput scandalul....si cine e ala care nu poate sa inteleaga ca offroad inseamna si plimbare prin padure dar si concursuri. Fiecare isi alege calea, fiecare face ce vrea cu banii lui, fiecare isi modifica sau nu masina.....insa niciunul nu e mai bun sau mai rau. cand o sa intelegi asta....poate o sa devii mai simpatic. Nu uita tu aici esti moderator, esti cel ce trebuie sa aduca pacea..cum spunea Giorgel, nu esti aici ca sa dai suturi in c...ie celor ce nu-ti impartasesc ideile. Spune-mi tu....unii se dau cu masini de 100.000 euro, altii cu masini de 5000 euro. Pe care ii impuscam...si de ce ???? Max - cand o sa-l cunosti pe Nicu....o sa vezi ca este un baiat fain, foarte educat..... si foarte pasionat este de offroad. Sincer este pacat mare ca se intampla asa ceva aici....unde toti suntem uniti de acelasi lucru......fiarele astea :lr Horace Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) o fi el baiat bun...dar mai tineti-l pe langa voi.....ca inca nu stie cu ce se mananca masina aia a lui si e pacat de ea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Horatiu, Nu sunt nici de departe ceea ce crezi tu ca sunt ...sunt exact ca si tine ...membru al comunitatii si atat! Reciteste topicul de la inceput si o sa vezi ca nu a inceput nimeni nici un scandal. N-am avut nici o secunda intentia sa-i "dau suturi in cur" cum zici. Au fost apeluri repetate de a isi sustine din punct de vedere tehnic topicul ...Doar ca de fiecare data cand a raspuns a facut-o uitandu-se de sus in jos...ceea ce nu am agreat si automat au venit acele replyuri. Nici macar nu a fost in stare sa puna poze ...decat intr-un final...in ceasul al 13-lea. Dupa insistentele celor care au citit tot ce s-a scris si care au constatat ca si-au pierdut timpul. Sa vii aici sa fluturi un cacat de carton si sa ne spui tu esti sportiv si noi restul suntem niste gusteri verzi pe marginea drumului care fac cu mana la ocazie ... nu e corect. La inceput nentu nicu s-a cerut afara ca nu intereseaza pe nimeni topicul lui si cum a vazut ca topicu a inceput sa miste, sa starneasca interes, cum a inceput sa dezvolte niste curenti de aer zic eu nefiresti pe directia interlocutorilor lui. La final, cand a inceput sa-i cedeze craca a luat in sula cam pe toti care i-au raspuns. Si bineinteles craca intr-un final s-a rupt de tot. La final si-a pus poalele in cap pe faisbuc unde au aparut si ceilalti cu care a facut un jalnic duet injurand si amenintand tot ceea ce inseamna comunitate. Asta ca e baiat fin cum zici... Daca era baiat fain cum zici si nu contest asta ptr ca nu il cunosc personal si nici el pe mine...nu era mai corect sa intrebe ...asa cum a intrebat acum 4 ani cand s-a inscris pe forum dar nu era asa "celebru" si cand a comis-o iar ...bah, ce aveti cu mine? Dar deh, ne murdarim putin pe labute si buze de nitel offroad, mai luam o gura de apa dupa unu care se da, mai apare unul, altu cu cate o injectie ...suntem "mother of god" si gata le rupem gura la prosti. Crezi ca eu sau cineva are de castigat ceva ca Nicu e out? Nu ...Dimpotriva. Daca Nicu a ajuns out a ajuns FIX pe mana lui. Si sa-ti mai spun ceva Horatiu ...un pasionat nu se plange niciodata ca a pierdut 1000 sau 7000 de euro cand se duce la offroad...ca e offroad de piatra cubica, ca e de padure, ca e de copac sau de alta natura ... Tu ai bagat multi bani in hobbyul asta ... sa te intreb cati, n-ar avea rost ...Toti insa reprezinta cu siguranta "investitie in placere" DE BUNAVOIE si nicidecum bani pierduti ... Cred ca esti de acord cu acest aspect. Tu poate ma cunosti destul de bine ...chiar daca ne-am mai contrat pe ici pe colo ...de fiecare data cand ne-am intalnit si ne-am despartit ne-am strans mana ... Poate spunem multe la nervi, ca asa suntem noi mai spurcati la vorba ...dar niciodata nu avem puterea sa tinem dusmanie unul fata de altul. Ca uitam si o luam de cap dupa aia, asta e alta poveste! :ha: Ptr a nu se crea confuzii sau speculatii: acest punct de vedere este din punctul de vedere al unui simplu user, n-am reprezentat, nu reprezint si probabil ca nu voi reprezenta vreodata intreaga comunitate sau acest forum. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Nicu a pus botul la aceasi vrajeala si ambitie care o face Yonutz cu toata lumea ...si cum lui Yonutz , ii place sa puna paie pe foc ...se baneaza oameni care intra in aceasta comunitate , cu idei , cu bani , cu spirit 4x4 ...le dam eject ca sunt frustrati !!! Oare de ce sunt frustrati ? De prosti ...i-mi ie scarba , cu toate ca stau la masa cu Yonutz si intr-o buna zi am sa borasc in farfuria lui , de cea ce face si cum se comporta cu membri :cl pazea Yonutz ...cand mancam la masa lui Gaganul!!! Lasati oameni buni prostiile , daca cineva vine cu idei pe :cl , garantat , intra in discutie cine oare, decat Yonutz ...nu e corct acest om sa intr-e in ori ce topic si sa il polueze cum vrea el , suntem oameni cu onoare , nu ne putem lasa batjocoriti de acest om !!! Da acei 2 cm de care spunea Nicu , sunt ff importanti in regim de concurs ...sau pe :cl nu se doreste sa comunicam si sa impartasim , experientele !! Da si eu am avut unele divergente cu Nicu , dar s-au rezolvat , am comunicat cu el si sper sa fi inteles ceva ...au plecat de la sponsorizarea cupei X3MValcea , unde intradevar , a fost un fel de sponsor pt prima lui cupa-etapa ...la care el sa oferit, cu cea ce are sa vina la noii ... si a fost unele nemultumiri ale lui !!! Intradevar , el trebuie sa inteleaga ca daca suntem parteneri la un eveniment , prioritatea nu e el ca sponsor , sunt concurenti , oaspetii ...noi organizatori , am dormit si am stat pe unde am apucat !!! Cu respect :cl GPScu!! Editat Noiembrie 20, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Tare asta, Nu stiu de ce e tare ... dar e tare! Cand vii sa stai cu mine la masa "la masa lui Gaganu" ...de fapt stai la masa mea! Sa nu uiti asta nici acum si nici mai incolo!..."Boratul" sa il lasi acasa ...in propria farfurie ...atata timp cat vii sa te asezi la masa mea. Nu vreau sa se transforme asta intrun topic de rafuiala ...ca NU AM CU CINE SI DE CE sa ma rafuiesc nici aici si nici in viata reala! Nu am nimic de impartit cu nimeni...Toate luptele astea crancene se desfasoara doar in imaginatia voastra bogata. Iar daca vorbesti despre "OAMENI DE ONOARE" ... ce oameni de onoare ne putem pretinde a fi daca ne pupam in realitate si ne scuipam pe forum? Sa nu imi aduc aminte si de alte chestii ...in care onoarea unora dintre noi ...iese TOTAL din discutie... dar ptr seara de astazi ajunge! N-as mai fi scris nimic aici ptr ca si asa s-a scris destul ... dar consider ca e normal sa fac asta atata timp cat unii se folosesc de acest topic ptr a il transforma in atac direct si gratuit la persoana! Ai marele noroc ca esti baiat sufletist si indiferent cate tampenii scoti din gura voluntar sau involuntar ai slabe sanse sa ma scoti din sarite. :wink: Si acum direct la subiect ca sa fie o treaba declarata, negru pe alb (ma rog alb pe negru): Forumul ptr unii dintre noi e doar mijloc de reclama sau motor de cautat clienti si nimic altceva. Atata timp cat nu se vine si cu informatie ptr user, ci doar cu vrajeala, intepaturi, anunturi si cam atat ...ma puteti pune direct pe lista de "public enemy no1"! De azi incolo... LE: Sa nu zici Sorine ca te speculez emotional. Am peste 200 de giga de poze si filme de la inceputurile noastre si pana acum. Stii de ce le tin? Ptr ca sunt amintiri frumoase! Daca vreodata voi uita de unde am plecat o sa-mi aduc imediat aminte vizionandu-le! Nu uita trecutul ca asa o sa poti parcurge prezentul si te vei pregati sa faci fata mai usor viitorului ...:grin: Tu mai stii de unde ai plecat? http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/grupbran_zpsb8ba6784.jpg Editat Noiembrie 21, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Amintirile ma chinuiesc , amintirile ma rascolesc :ha::ha::ha: bha , asta ti-am spus si la garaj , asa cum spui tu ca acolo ne strangem mana si aici ne scuipam ...oprestete cu soparlele pe forum , s-a saturat lumea de comentariile tale , nu spun ca sunt proaste toate , dar 99% sunt ff proaste !! Tu cand vezi ignor de la un membru care isi deschide un topic , te apuca carcoteala !! Oprestete man , pune frana !! De cand ne-am cunoscut si pana acum , te-ai schimbat radical !! Si tu esti baiat bun , dar nu iti dai seama cat de mult strici ...din ultima poza care ai pus-o , nu au ramas decat 2 membri activi pe :cl eu si cu tine !! Iar ca pritenii sau amici , tot din acea poza , nu mai ai pe nimeni ...oere de ce , toti suntem prosti !!! Hai sa nu mai poluam topicul asa cum iti place tie !! Nucu o sa inteteaga , ca Max i-a facut un bine temporar , pt ca daca continua sa scrie aici , se ajungea la injurii !! Te rog domnule yonutz sa intetegi un lucru , cand esti respins intr-o discutie , veziti de alt drum !! Prietenul tau drag GPScu , care vine si iti mananca toata manacarea ta , la masa ta cum spui tu !!:uameni Editat Noiembrie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) de unde s-a plecat si unde s-a ajuns.cred ca aceste adversitati ar trebui rezolvate inafara forumului.de cand am inceput sa citesc acest topic,nu am inteles nimic.ala era suparat ca nu e bagat in seamam,apoi ca a spart 1000 e euro la o iesire(de parca i-ar fi furat careva bani din jeb),apoi voi cu aceste rafuieli,ma intreb ce urmeaza?preventiv imi iau popcorn si bere...... Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Pentru ca am vazut atata patima in topicul asta, m-am enervat si mi-am luat si eu un Patrol Y61. De iarna nu de toamna. :grin: [ATTACH=CONFIG]229985[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) pe langa faptul ca ne-ai dezamagit pe toti tradand toyota , sa nu il duci la padure ca e 1000 de euro un vopsit de patrol , sa nu ii barbieresti puntea ca o sa ai prea putin ulei pe urma si risti sa nu te mai primeasca la masa un anume forumist. cam asa arata rezumatul topicului pt mine . ps pariez de acum ca nu iti va placea patrocle. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) eu zic ca-i 2000 de euro sa vopsesti un patrol, asta daca nu mai tre' sa dai inca 1000-1500 pe plastice. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) pe langa faptul ca ne-ai dezamagit pe toti tradand toyota , sa nu il duci la padure ca e 1000 de euro un vopsit de patrol , sa nu ii barbieresti puntea ca o sa ai prea putin ulei pe urma si risti sa nu te mai primeasca la masa un anume forumist. cam asa arata rezumatul topicului pt mine . ps pariez de acum ca nu iti va placea patrocle. Cine esti ma Zep , nu ma cunosti , nu te cunosc , asa ca abtinete la adresa mea , vezi ca nu e prima data cand ma calci pe batatura !!! :tk Lafel ca tine si eu am citit acest topic , cap coada . iar la sfarsit am constatat ca Nicu e exclus de pe forum datorita arogantei lui la adresa lui Yonutz , nu a altor persoane , asta ce da dovada ca nu vrea nici o comunicare si nici un sfat de la yonutz ! Acum 5-6 ani de cand arata yonutz pozele si chiar masina care o aveam in dotare , o revopseam de 2 ori pe an masina , pt ca asa credeam eu de cuvinta ca trebuie sa arate o masina (tzipla) , dupa ce am inceput sa o dau de copaci , am inteles ce inseamna offroadul !!! Acum lafel de bine tin la masinii , le revopsesc ori de cate ori le ciufulesc !! Nicu e un novice , are un an de campionat , atat ca concurent la clasa standard , cat si ca sponsor al etapelor si cupelor !! Nu a facut offroad decat in campionatul national de offroad ! Max , ai facut o alegere buna , in sfarsit ti-ai luat masina pt iarna :grin:, e o masina confortabila , fiabila , ai sa faci o comparatie dupa prima tura !! Sunt sigur ca o s-a iti placa !! Un y61, la confortul , fiabilitatea lui , e accesibil fata de multe alte 4x4 si e o masina ff sanatoasa !! Mie nu mi-au placut toyotele :ha::ha Noi baietii astai de la Bucuresti , care nu facem offroad , pt ca nu ne permite relieful , sa auzit de noi ...de tine ma ZEP , nu am auzit decat atunci cand ma calci pe batatura ...nu am vazut ceva tehnic , nu am vazut iesiri , nu am vazut vreo actiune , de-a ta ...esti frustrat!! Editat Noiembrie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) cata incrancenare ptr ....nimic :grin: personal nu agreez felul in care a postat Nicu....dupa care am avut ocazia sa ies cu el in teren...iar acolo....am vazut cum e omul.....o iesire mi-a ajuns ps....daca tot sunteti amici cu el...mai tineti-l pe langa voi sa invete si el sa se dea cu masina.....ca mai are multe de invatat @Max...pana nu pui o poza cu tine la volanul Patrolului.sa mor daca te cred :ha: Editat Noiembrie 21, 2014 de Marius C alias Turagmes 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) cata incrancenare ptr ....nimic :grin: personal nu agreez felul in care a postat Nicu....dupa care am avut ocazia sa ies cu el in teren...iar acolo....am vazut cum e omul.....o iesire mi-a ajuns ps....daca tot sunteti amici cu el...mai tineti-l pe langa voi sa invete si el sa se dea cu masina.....ca mai are multe de invatat @Max...pana nu pui o poza cu tine la volanul Patrolului.sa mor daca te cred :ha: Nici eu nu am agreat felul in care pune problema , i se pare ca e undeva de sus el iar noi , jos ...nu intelege ca in aceasta comunitate , toti suntem egali , toti avem masinuta noastra de suflet , care ne duce si ne aduce , dar o sa inteleaga ca exprimarea lui care o face la :2dr ca si mine :2dr, nu duce unde trebuie !! Deci Banati-ma !!!:cand sunt :2dr:2dr...Max stie cand :2dr Hai sa nu fim rai , acesti oameni care au o functie buna , care au banuti , cred ca se pot afisa peste tot cu ceea ce au ei si ce pot sa distruga ei ...de parca noi ne-am nascut ieri !! Asta sunt si cu ei defilam , incet, incet se vor alinia la start ca si noi , iar la finis , vor intelege ca ei cu functii si banuti multi , nu il iau acel finis !! Asta e cea mai buna lectie !! De sofat , nimeni nu sa nascut invatat , unii au mai putine sanse sa se dea , pt ca nu au un relief potrivit , alti se bucura de cea ce au !! Ca la Bucuresti o groapa, din spatele curti unde stau !!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Sorine...nu am spus cu rautate sa-l mai invatati cu masina....dimpotriva..... iar faptul ca are o functie buna si bine platita....nu-i da dreptul sa ne ia asa de la etajul 10...nu de alta...dar poate da peste unu care nu inghite astea...si a doua zi isi pierde functia :grin: ca peste tot in viata...trebuie si el sa caute o cale de mijloc ptr ca in padure functia si soldul...nu fac doua parale...mai ales la greu Editat Noiembrie 21, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) prietene ''ma'' mai citeste odata topicul , si cugeta mai bine ,pt bataturi iti pot recomanda ceva alifie pt chibzuinta doar rabdare,o sa vina cu varsta. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Bai fratilor, hai sa terminam cu :f1 ca nu e cazul. L-am banat pe Nicu22 pentru jigniri iar voi continuati munca lui?:uameni Faceti misto inclusiv de mine dar nu jigniti. Ok? :tk :be Marius, maine pun poza cu mine in Patrol. :grin: Editat Noiembrie 21, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Gpscule, Cum necum ai ajuns tot la concluzia mea ...Felicitari ! :ap La urmatorul gratar iti dau o friptura in plus! :h5 Acu sa vad daca imi scapa toata sarea din borcan pe dansa ...sau imi scapa inainte sa o pui matale in farfurie ...pe jos, nu stiu ... :ha: E interesant si ce spune Marius ... care a avut ocazia sa-l cunoasca si personal ... :wink: Zepule, Gpscu are un stil aparte, per ansamblu nu e ceea ce pare ca este ... :wink: Mariuse, Padurea e vasta, pasaretu craone, lupii urla, ursii isi vad linistiti de drumul lor ... Dar pana la urma ... sa fim sanatosi cu totii ...oricine si oriunde ne-am afla...ca padure e destula ptr toti,campionate si forumuri la fel ... :wink: Acu Max daca ti-ai luat Patrol, explica-ne de ce i-ai spart ambele proiectoare ...crezi ca merge mai bine asa light-less sau te-ai antrenat cu flexu pe ele ca sa-i tai si matale intr-un mediu protejat de ochii strainilor grupurile? ... :ha: Editat Noiembrie 21, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Gpscule, Cum necum ai ajuns tot la concluzia mea ...Felicitari ! :ap La urmatorul gratar iti dau o friptura in plus! :h5 Acu sa vad daca imi scapa toata sarea din borcan pe dansa ...sau imi scapa inainte sa o pui matale in farfurie ...pe jos, nu stiu ... :ha: E interesant si ce spune Marius ... care a avut ocazia sa-l cunoasca si personal ... :wink: Zepule, Gpscu are un stil aparte, per ansamblu nu e ceea ce pare ca este ... :wink: Mariuse, Padurea e vasta, pasaretu craone, lupii urla, ursii isi vad linistiti de drumul lor ... Dar pana la urma ... sa fim sanatosi cu totii ...oricine si oriunde ne-am afla...ca padure e destula ptr toti,campionate si forumuri la fel ... :wink: Acu Max daca ti-ai luat Patrol, explica-ne de ce i-ai spart ambele proiectoare ...crezi ca merge mai bine asa light-less sau te-ai antrenat cu flexu pe ele ca sa-i tai si matale intr-un mediu protejat de ochii strainilor grupurile? ... :ha: Asa cum spune Max , mai bine sa glumim ...proiectoarele lui sunt sparte pt ca a luat nissanul la reducere :grin: Treaba cu friptura , prima data ai dat-o tu , ultima data a dat-o Gaganul si urmez eu sa o dau pe a 3 :ha:, cum o vrei iute sau dulce !!! Maine ies la groapa cu Liviu ...dau friptura !!cine vine ???:grin: Da ma zepule , nu prea ma prind de unele chestii , sunt cam din topor , dar sunt ff corect ca om ...dupa cum ti-am spus , nu ma cunosti , nu te cunosc!!! Marius , la 40- 50 ani , nu mai il scimbi pe om , se va schimba singur , cand va constata ca ramane singur!! Max eu stiu ca esti ff incantat de cotet:ha::ha::ha::ha:!! Si te vei da pe nissan !!!:2dr Editat Noiembrie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Marius , la 40- 50 ani , nu mai il scimbi pe om , se va schimba singur , cand va constata ca ramane singur!! corect Sorine...dar noi ce vina avem?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Marius , la 40- 50 ani , nu mai il scimbi pe om , se va schimba singur , cand va constata ca ramane singur!! corect Sorine...dar noi ce vina avem?:grin: Ii acceptam asa cum sunt si le expicam ca nu sunt la birou ...ii deconectam , mai ales in teren :scr ii lasam sa sufere , iar la sfarsitul programului , le aratm cum sta treaba !!!!:grin: Atunci vei fi apreciat , si vei avea un cuvat de spus ... Editat Noiembrie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Beleaua e tocmai ca s-a schimbat pentru ca eu cand l-am cunoscut era un tip cu mult bun simt, echilibrat, modest.... Nu-mi dau seama de ce a avut atitudinea asta, iar faptul ca toti arunca vina pe Yonutz mi se pare deplasat.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Beleaua e tocmai ca s-a schimbat pentru ca eu cand l-am cunoscut era un tip cu mult bun simt, echilibrat, modest.... Nu-mi dau seama de ce a avut atitudinea asta, iar faptul ca toti arunca vina pe Yonutz mi se pare deplasat.... Alo Astral , ne luam in brate !!! Hai sa luam lucrurile asa cum sunt , nu e un om rau , e prost de gura , ca si mine , e un om sufletist , ca si mine , dar avem onoare si orgoliu!!! Asta e , astia suntem , ne exprimam cum putem , unde putem , stiu ce a scris pe fb si din acest motiv nu i-am dat nici un like ,am urmarit toate comentariile si laicurile , constat ca fb e refugiul tuturor care sunt suparati pe :cl, nu am urmarit de ce , dar sunt ff mult!!! Constat ca e o pierdere pt aceasta comunitate !!! Hai sa fim mai uniti , hai sa nu fim atat de rai , pt ca e loc pt toata lumea!! Editat Noiembrie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Can-can in jurul unui Patrol Y 61...:) Lasa ba Astrale, sa fiu eu de vina ...Stii insa ce e mai grav ...ca mi se rupe ... recunosc! :ha: Care toti ma? Si tu ? Si tu Brutus? ... si tie iti dau friptura cu tarana atunci! Si lucrez cu materialu clientului sa stii... :ha: Gpscule, oricat ii vei chinui pe unii nu ii vei putea face sa sufere mai mult de cat sufera ei in realitatea vietii lor cotidiene, sa stii! :ha: Io cred ca Max a prins ceva de blecfridai ...doar ca a gresit magazinu ... :ha: LE Paradoxal sau nu ...topicul a ajuns cunoscut intrun final ...exact cum si-a dorit initiatorul! Editat Noiembrie 21, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate