nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Ba se poate, si a fost deja facut. Mai iesi de pe internet si meri in lumea normala Orice se poate :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) ioane cauta tehnic pe net shave axle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Adica asa ceva ... http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/shave_zps8b97e9ef.jpg Hmm, Nu stiu ce sa zic ...coroana e la limita in carcasa ... Poate ca ar fi safe daca nu se abordeaza bolovanis. Ceea ce in Romania e cam imposibil... Daca va uitati la majoritatea carcaselor de punti ...o sa observati un lucru ...sunt rotunde sau semirotunde pe partea de jos ...unele avand chiar o usoara buza. Motivul e unul simplu. Sunt piesele de pe masina cele mai expuse la lovituri. In eventualitatea ca taiem 3 sau 3.5cm si punem o placa de 1 sau doua placi de 0.5 ...care ar fi castigul? Sub puntea fata exista oricum tendoanele care se monteaza sub punte... In eventualitatea ca nu ramai pe grupuri ramai suspendat pe tendoane. Nu vreau sa fiu carcotas, sunt convins ca exista cel putin un considerent pe "+"...dar nu mi-as face asa ceva niciodata la masina mea. Sunt de asemenea convins ca orice se poate ... doar ca inainte de toate ... trebuie sa luam in calcul un lucru elementar, banal si simplu: de ce a gandit japonezul carcasa de grup de Patrol rotunda jos si nu a facut economie de material facand-o din start plata ...Sa-ti mai zic ca odata cu barbierirea carcasei grupului iti va intra si mai putin ulei ? La ce sa ai nevoie de atata ulei? :wink: Desi nu credeam ca voi vedea odata ...am vazut acum vreo doi ani, ce-i drept singura data ...un nene care a venit la noi cu carcasa de punte deformata bine dedesubt ...exact in zona care se vede in poze barbierita. Cum a reusit asta? A cazut de la aproximativ 1m pe un bolovan. LE Pana una alta, Nicule mai pune din arogante deoparte, pune ceva poze aici sa-ti sustii topicul deschis cum trebuie si bineinteles iti dau voie sa incepi a-mi multumi mie si in egala masura celorlalti care s-au implicat in acest topic ...ptr ca in maniera care l-ai inceput si continuat nu intra nici dracu aici ...dupa cum bine ai observat chiar tu la inceputul lui ...cand iti cereai cu insistenta ejectarea! :wink: Editat Noiembrie 18, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Ce bine era sa nu editezi, dar nah, nu te poti abtine, ca un copil mic. In afara de avantajul mentionat de nicu, mai ai avantajul ca diferentialul nu mai are o forma care se infige/izbeste de obstacol, ci ai mai multe sanse sa depasesti usor un obstacol, mai ales in forja. Si il poti face mai HD. https://www.youtube.com/watch?v=DleUjPJ7ISU https://www.youtube.com/watch?v=_z6qXZSj8AM Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Munca multa...rezultatul nu cred ca merita - exista portale. Macar daca sudau tig ar fi fost altceva din punct de vedere al rezistentei ansamblului,lasand deoparte aspectul utilitatii. Parerea mea neavizata,nu dati cu bolovani!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) ionut io te-am invatat 2 cuvinte pe care nu le stiai acum 10 minute si tu ai scris un post de o pagina eu cred ca scrisul asta mult e daunator 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Eu am vazut asa ceva (punte spate "barbierita") din fabrica, cu un grup monstruos (cam cu 15% mai mare decat grupul meu de ex.). Se vede (si se poate vedea inca, masina este a lui adrian03) ca nu este manufactura. @sean70: Auzi la el, parere neavizata cand este vorba despre fiare/suduri:ha: Personal, vad utilitatea acelor 2-3 cm in minus sub grup. O lucrare corect executata (nu ca cea din filmele de mai sus:grin:) ar trebui sa fie ok. Parerea mea. Portale...huh...10 cm...multe mii de euro...dupa ce castig la Loto:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Salut, Ionut, spre deosebire de tine eu cunosc personal moderatorii de aici. Nu eu am inceput cu arogante, ci tu. Ma cunoaste extrem de multa lume din comunitatea asta, si stiu ca sunt un tip de bun simt si onest. Atat de mult bum simt incat sunt dispus sa trec peste toate magariile tale si aici si pe FB. Nu te intrebi de ce nu te baga nimeni in seama? Lucrarea este facuta de TUPARU la DOJO MOTOR SPORT. Sudura se face in mediu protejat, cu placa de 5 mm. Deci,devine armura locul care a fost taiat si remodelat.HD cum spunea cineva aici. Portale...cred ca vorbiti fara sa stiti despre ce este vorba...costul la portale e imens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Mai Sean, cum spuneam...off roadul e in padure nu pe taste. Habar nu ai ce sunt portalele dar te bagi in seama. Ia o pauza, vino la un concurs, documenteaza-te si mai apoi da-ti cu presupusul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Ai dreptate,nu ma mai bag in seama,iertare maestre,am plecat in padure sa fac diverse lucruri,poate si putin offroad daca gasesc un drum pietruit!:hl PS Mi-a placut aia cu "mediul protejat",se pare ca mai am multe de invatat. PS2 Nu e ok sa spui despre tine ca esti un tip de bun simt si onest...astfel de caracterizari sunt facute de catre restul lumii.:old 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Du-te Gogule....du-te.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Si sa mai vii cand te-oi chema io :))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Asa am sa fac...oricum vad padurea mult mai des decat tine,cel putin acum,in sezon. Si chemarile tale ma lasa rece,esti prea destept pentru mine. Apropo,folosesc Milwaukee,sunt mai bune!:ha1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Ce va mai place caterinca inspe mii de postari fara nici un element tehnic.. pacat @Nicu22 din curiozitate fara a intra in ploemica (nu imi permit) la cate concursuri ai participat pana acum ? As dori sa impartasesti din experienta ta aici sa mai aflam si noi detalii tehice legate de prepararea unei masini in mintiile ei pentru a face offroad in padure sa zicem traseu de open. Care ar fi pe viitor planul tau privind gradul de echipare al acestei masini dpdv tehnic. Ma intereseaza aceste lucuri deorece si eu am avut un Y61 destul de bine pregatit dar care nu prea m-a satisfacut in teren. Editat Noiembrie 18, 2014 de Astral Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Stii , mor de draci, meri bai flacau unde vrei matale. :))))Si baga Makita daca vrei sa ma enervezi :))) Mi se belenghene de MILWA maciuci folosesti tu Noroc in padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Cristake, M-am dat la standard, cu G clase Am fost sponsor la campionatul national din 2014. Am fost copilot la Russe, si am iesit pe 4 la open-ul bulgaresc Ies cu prieteni, si chiar ma dau.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Si ai si masina mai Seane....Discovery si Defender...te dai unde ? Si cu ce ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Stii , mor de draci, meri bai flacau unde vrei matale. :))))Si baga Makita daca vrei sa ma enervezi :))) Mi se belenghene de MILWA maciuci folosesti tu Noroc in padure. Flacau nu mi-a zis nimeni de multa vreme...sunt flatat!:ha1 Ma dau si eu pe unde pot cu troacele din dotare ca nu mi-am permis o masina ca a ta,de concurs,cu cele mai smechere modificari,sunt la inceput si nici licenta nu am.:ha1 Cu Defenderul merg mai mult ca ma costa mult sub 1000 de euro vopsitoria,asta in cazul in care as putea fi deranjat vreodata de zgarieturi. Daca Def-ul meu nu era scurt ii puneam portale,e 785 euro/roata la Tibus - pentru Nissan nu fac din cate stiu.:ha1 Si daca vrei sa facem un test comparativ Milwaukee vs. Hitachi te astept la mine,asta ca sa te ajut sa te pozitionezi corect in piata. Spor la treaba,nu mai fii asa suparat pe lume si pe viata,mai glumim si noi - poate ne vom intalni vreodata prin padure sa-mi arati cat te ajuta cei 2 centimetri in minus si atunci ma vei convinge ca esti guru offroadului (eu vin cu Def-ul :grin:)! :2dr Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) M-am dat la standard, cu G clase se scrie klasse :wink: cred ca topicul asta se poate pune lejer la discutii diverse. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) @nicu22, atitudinea asta de c... si modul in care iti expui ideile nu sunt compatibile cu acest forum. Faptul ca te lauzi in mod repetat ca tu sponsorizezi campionatul national si astepti sa te pupe lumea in fund pentru asta ne lasa rece. Parerea mea este ca ai de lucrat la multe: atitudine, modestie, tehnica si chiar si offroad. E doar parerea mea dar cum noi suntem prea prosti pentru niveul tau, nu inseamna ca e cea corecta. Desfasoara-te linistit in alte parti. :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Mai,mai ,mai ,cred ca aici in nordul tarii suntem protejati de asemenea oameni. Eu nu cunosc pe nimeni cu un asemenea comportament, si nici nu vreau sa cunosc. Oricati bani ar avea cineva NU ar trebui sa se comporte in asemenea hal. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Cristacke,ma enervezi!!:grin: De ce jignesti Y 61 al meu ce a fost al tau??! Sa-ti spun eu de ce nu te-a satisfacut in teren: 1. nu aveai reductia care trebuie 2. nu aveai Simexuri 3. nu aveai blocant fata:banana:banana:banana 4....si iti era mila de ea....sa nu o zgirii(cred ca ai face un atac de panica daca ai vedea caroseria):wink: Poate multe masina asta in ciuda greutatii nesimtite!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Fiarele ne unesc, pasiunea uneori insa ne dezbina ...din pacate! Din fericire insa toate drumurile din padure se intersecteaza la un moment dat, cu tot cu mersul la "cumcursuri" sau mersul doar asa de fun ... si lucrurile revin la normal! :wink: @dansoare & cristacke Ma uit la masina asta albastra a voastra...si ma rascolesc asa niste amintiri ...Daca ar avea gura saraca sa vorbeasca ...Totusi ma bucur ca la un moment dat in viata ei am avut ocazia sa ma recompensez fata de dansa! Si inca sunt convins ca mai are multe de spus si de acum incolo! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) Sa revenim la topic inca sunt in asteptare de la Nicu22 cu detalii tehnice, poate cine stie ma intorc la Y61 poate ma convinge. @DanSoare fierul este bun te-a protejat cum trebuie cand a fost nevoie deci a fost bine imbracat :wink: Cand ai timp Dane iti prezint o coaja de Y60 fara reductie si fara blocant fata care este atinsa numai acolo unde trebuie si care se bate de la egal la egal cu vestitul 4,2 tot din gama lui de coaja umblatoare prin coclauri @ Yon din Popesti mah tu l-ai dezvirginat ai provocat durere la Y61 asta albastru parca ii spunea brancardierul :ha: Editat Noiembrie 19, 2014 de Dr.CristacKe Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: De toamna, mi-am luat Patrol Y 61...:) nicu22 nicu22 este offline Banned Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate