Dan B. Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Salut. Sunt nou printre utilizatorii de 4×4. Va rog o lamurire... Am de curand un L200 cu transmisie Super Select. (2×4, 4×4 permanent , 4×4 HLc (diferential blocat) si 4×4 LLc ( pt. pante mari). Fara aa stiu prea multe, am incercat toate treptele si am mers si cu 4×4 HLc in timp ce aveam rotile virate. Acum, daca merg cu 4×4 LLc(nu mai merg ca am inteles ca nu e de bine) si rotile sunt un pic virate, se aude un trancanit urat in zona motorului, dedesubt. Am stricat ceva? Am intrebat la reprezentanta di mi s-a spus ca"probabil" am stricat planetara stg. fata. Poate stie unul dintre voi in Iasi un mecanic care sa stie meserie la 4×4?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan B. Postat Noiembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Zgomot in 4x4 Rezolvat. Nu era nimic defect. NU FOLOSITI 4×4 CU DIFERENTIALUL BLOCAT PE ASFALT. CHIAR SI CAND FACETI PROBE, INTRATI PE O ZONA CU PIETRIS, NISIP, NOROI SAU ZAPADA. PE ASFALT PUTETI PROBA PE CATIVA METRI , DAR CU ROTILE DREPTE. ALTFEL RISCATI SA STRICATI CEVA LA TRANSMISIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate