albinaru Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Exista pe piata produse de tipul "pops a dent" sau alte denumiri comerciale care te ajuta sa indrepti infundaturile din table fara sa folosesti chit sau pistolul de vopsit. Exista printre noi asemenea utilizatori dornici sa ne impartaseasca experienta cu aceste produse? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Salut Se numesc pdr paintless dent removal ,în principiu sunt trei tipuri de reparatii :cu crose(tije) de anumite forme si lungimi,se procedează în felul următor esteriorul piesei lovite se luminează cu o lampă cu dungi longitudinale(în zona lovită dungile se deformează si arată defectul) ,iar la interior se introduc crosele si se inpinge tabla în afară,iar măeginile indoituri si punctele în afară se bat cu un dorn din teflon,a doua procedură este cu adeziv baghete care se topeste pe niste ciuperci de plastic de diferite mărimi si forme care se lipesc pe masină în zona îndoită iar după răcire se trag cu un ciocan inertial iar adezivul este curătat cu alcool în concentratie de 99% ,iar cea de a treia metodă si cea mai spectaculoasă este cu geată carbonică se procedează în felul următor ,se încălzeste zona înfundată cu un pistol cu aer cald după care zona respectivă este răcită brusc cu un spray cu gheată carbonică iar prin contractarea bruscă metalul sare în afară Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Exista la noi pe piata firme care sa se ocupe de sportul acesta? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Exista la noi pe piata firme care sa se ocupe de sportul acesta? Există doar persoane independente care sunt chemate de firmele de asigurări de afară,si farte rar există prin anumite service-uri de la noi persone care se ocupă cu asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Exista o firma din Galati din cate imi aduc aminte. Stiu ca fac si deplasari in strainatate dupa cum zicea si colegul mai sus. Aveam contactul lor pe undeva daca intereseaza pe cineva o sa il caut. Numai bine, Cata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Acum cateva saptamani a fost un unchi al meu la un service din Bucuresti care se lauda ca face treaba asta. Aveo o infundatura minora la o aripa spate si cei de acolo au garantat ca se rezolva fara probleme dar...surpriza, a iesit un mare rahat si acum chiar este nevoie de chit si vopsea. Nu l-am intrebat la ce service a fost pentru ca nu m-a interesat si nu stiu nici prin ce metoda au incercat indreptarea. Ideea este ca nu le-a iesit "minunea". In schimb avea cateva urme de grindina pe capota si pe acelea au reusit sa le remedieze fara sa se cunoasca nimic. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Treaba este de discutat. In sensul ca , o infundatura , indiferentunde este localizata si cat de mare este , poate afecta si contactul vopselei cu tabla. Chiar daca in prima faza , a infundarii reperului de caroserie , vopseaua (sa zcem ) ca ramane lipita integral de caroserie , la batai si interventii arupra elementului de caroserie , sunt sanse mari ca aceasta sa se dezlipeasca la interventie. Tabla si vopseaua nu au tocmai aceeasi elasticitate de deformare , asa ca aceste interventii fac mai mult rau decat bine. In opinia mea :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Exista la noi pe piata firme care sa se ocupe de sportul acesta? da exista , baietii de la HOTEL 4X4 au astfel de scula iti scoate indoiturile mici(cele care arata ca si loviturile de grindina) fara a fi nevoie de revopsire dupa operatiune Editat Aprilie 23, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? ...cam asa ar trebui sa se intample: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Smart Repair se numeste 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: Tinichigerie fara chit si vopsea? Salutare, Metoda cu lipit ciupercute cu clei cald apoi tras cu dispozitiv tip tirbuson cu doua brate mere bine DOAR pe suprafete cu vopseaua originala sau una aplicata dupa o pregatire temeinica, altfel reusesti doar sa iei vopseaua de pe masina, indoitura ramine. Probat de mine, am la munca. Pe vremurile daewoo erau la craiova o sleahta de baieti numiti tollieri care cu asta se ocupau, aveau tot felul de sirme cu care faceau treaba, nu mai stiu nimic de ei, cica ar mai exista unii pe la Metro spre ploiesti care fac asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate