Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proaspat posesor de Terrano 2

wolf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Proaspat posesor de Terrano 2

Acesta este soclul. Din pacate lampa s-a spart. Insa nu cred ca este vorba de un led, ci de lampa cu filament. Din cate stiu ledul este cu polaritate si pe soclu nu apare nici un semn ”+” sau ”-”.

DSCF8253.JPG.f06f200ffb26660469a892c92f3387a4.JPG

DSCF8254.JPG.d813bf73ba70115c50fb4e29fd705cbc.JPG

DSCF8255.JPG.7212ee849470dcab750c666f7bf26399.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

De o perioada de timp nu mai functionează inchiderea centralizata. Am studiat un pic manualul, dar nu-mi dau seama de unde poate fi problema. Daca vreun coleg de forum s-a mai intalnit cu problema asta, il rog sa ma ajute si pe mine cu un sfat.

Dupa 7 luni de utilizare a Terrano-ului incep sa dau dreptate unor colegi de forum care spun ca la partea electrica Terrano e foarte capricios.

Link spre comentariu

Salut te rog sa specifici daca inchiderea centralizata nu mai functioneaza din cheie sau din telecomanda de la cheie

Din telecomanda. Daca introduc cheia in portiera din dreata si o rasucesc se inchid toate usile.

Link spre comentariu

dupa 8 ani de utilizare a R20-ului inca nu am avut probleme cu electrica/electronica de pe el, dar pe de alta parte si vorba aia cu ,,toate au un inceput,, are un adevar in ea.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Mi s-a mai intamplat odata sa faca figura asta cu inchiderea centralizata. Am schimbat bateria si tot nu a mers. Dupa o perioada si-a revenit singura, fara sa stiu cum. Nu i-am dat importanta atunci, dar acum nu si-a mai revenit.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Masina mai exista? Nu am avzut nici o poza in cele 5 pagini plus ca as fi vrut sa mai citesc una alta, daca au aparut ceva probleme, daca a fost o alegere buna...

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Masina mai exista? Nu am avzut nici o poza in cele 5 pagini plus ca as fi vrut sa mai citesc una alta, daca au aparut ceva probleme, daca a fost o alegere buna...

Salutari si scuze, dar nu am mai intrat de mult pe aici. Daca era vorba de masina mea, da mai exista si isi face treaba. Intre timp am schimbat bateria, m-a lasat NATS-ul, dar l-am inlocuit cu un emulator care isi face treaba bine, am schimbat acel radiocasetofon original cu unul nou, plus masca adaptoare originala. Ce ma enerveaza este aerul rece pe gurile de ventilatie de pe consola centrala. Nu ma pot impaca cu ideea ca pe acolo circula doar aer rece. Inchid clapetele, dar nu se inchid ermetic si mai scapa aer rece, care este enervant rau de tot acum iarna. Il simt tot pe mana dreapta si genunchiul drept Am studiat manualul si din schema pare ca si pe acolo ar trebui sa vina aer cald, sau poate nu am inteles eu schema. Poate ma poate lamuri un coleg mai bine.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Acesta este soclul. Din pacate lampa s-a spart. Insa nu cred ca este vorba de un led, ci de lampa cu filament. Din cate stiu ledul este cu polaritate si pe soclu nu apare nici un semn ”+” sau ”-”.

Nu are plus sau minus.Eu am gasit la magazinele de electronice beculete la fel cu niste craci foarte lungi si le-am infasurat asa cum era si la cel original.

Link spre comentariu

Nu are plus sau minus.Eu am gasit la magazinele de electronice beculete la fel cu niste craci foarte lungi si le-am infasurat asa cum era si la cel original.

Te rog sa-mi spui la ce magazine ai gasit becurile in cauza. Eu am intrebat prinF ocsani, dar nu am gasit.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut eu le-am luat originale dac vrei iti caut codurile sun 3 becuri acolo. daca ai vre-un autonet prin zona eu de acolo le-am luat.

Daca poti, te rog da-mi si mie codurile. Multumesc.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

De când am cumpărat mașina, mă confrunt cu o problemă și anume a farurilor, care luminează foarte prost pe timpul nopții. Cel puțin faza scurtă e sub orice critică, iar faza lungă e la nivelul fazei scurte de la orice alta mașină.

Îmi poate da cineva un sfat ce fel de becuri să folosesc?

Dacă pun becuri bixenon, este necesar un chit suplimentar de montare?

Vă mulțumesc.

Link spre comentariu

Sa ai noroc de ea si sa te duca prin toate balariile :).

E masina buna , eu zic ca o sa iti placa!

Salut Irod,am tot citit diverse informatii pe aici despre terrano si totusi nu prea imi e clar,ce e mai bine pt inaltarea masinii,eu am terrano 2 varianta cu 5 usi 3.0 d.ma tot gandesc la OME,...dar ma descurajeaza pretul.acum am pe masina 235/70 r16,BFG MT dar vreau sa o inalt si sa schimb anvelopele astea cu 255/70 r16 pe care le-am luat impreuna cu jante j8, et -35...

Link spre comentariu

Salut Irod,am tot citit diverse informatii pe aici despre terrano si totusi nu prea imi e clar,ce e mai bine pt inaltarea masinii,eu am terrano 2 varianta cu 5 usi 3.0 d.ma tot gandesc la OME,...dar ma descurajeaza pretul.acum am pe masina 235/70 r16,BFG MT dar vreau sa o inalt si sa schimb anvelopele astea cu 255/70 r16 pe care le-am luat impreuna cu jante j8, et -35...

Ia-ti Ironman si te vei bucura de pret, dar tot la OME vei ajunge....:ha:

Link spre comentariu

Bineanteles ca astea lovesc in capitonajul pragului fata,am probat azi...ma intereseaza cea mai buna varianta pt masina,non-invaziva...polidisc,ciocan sau alte scule producatoare de daune,mi-ar parea rau,nu este rugina pe acolo si nu vreau sa bag eu...:hl

Link spre comentariu

Ia-ti Ironman si te vei bucura de pret, dar tot la OME vei ajunge....:ha:

Salut din nou :grin: cum e ome pt marimea asta de anvelopa?adica e suficient?mai trebuie si ridicat din bari?!nu ma gandeam la ironman,ci la alte variante,ex body-lift care nu ma prea incanta

Link spre comentariu

Salut din nou :grin: cum e ome pt marimea asta de anvelopa?adica e suficient?mai trebuie si ridicat din bari?!nu ma gandeam la ironman,ci la alte variante,ex body-lift care nu ma prea incanta

adica mi se pare ceva treaba de facut,desprins sasiu de caroserie,distantiere,suruburi,mutat spoilere,etc...lucrul asta mi l-a explicat un prieten caruia ii sunt recunoscator,ma ajuta cu explicatii de fiecare data cand ii cer ajutorul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare