Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Luciada 2014 Ioane...sa inteleg ca ti-a placut troliul de Odorhei?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Re: Luciada 2014 Categoric ...dar la un mulinat de utilaj mare (daca ar fi cazul)...cred ca ti-ar trebui vreo 5-6 bucati, vreo doua navete de palinca sa pui pe masa inainte si inca vreo doua dupa, totul regulamentar doar la sticla de doi litri ...sa mearga treaba in regim "8274"! Fotografiile sunt absolut dementiale (inca odata felicitarile mele realizatorului / realizatoarei) ...cel putin cea cu ceaunul ...e ...nu am cuvinte! :h5 De gasca nu zic nimic ...ca miroase ceaunul ala pana la Popesti ...:hl Ptr gasca noastra sezonul s-a cam incheiat ...dar e posibil daca se aliniaza cum trebuie astrele sa calcam pe iarna prin zona matale ...cu ganduri total "neserioase"! Sa fim sanatosi intai ...dupa aia vom vedea noi ...:grin: Editat Noiembrie 14, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Luciada 2014 Voi ati creat ceva acolo ce se raspandeste cu repeziciune https://www.youtube.com/watch?v=RcNKoasTy0M Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Luciada 2014 supradimensionat troliul ala....sau poate ca era diluat cu votca :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate