didone Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 suzuki vitara hard top ,o vand intreaga la 1100 e sau se dezmembreaza,pentru repere mai mari dau si preturi hard top 350 e motor 1600 cc 8 v 250 e plansa bord caseta si ce mai trebuie ptr transfer volan 350 e 0760 924 935 am pierdut actele Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Un pret la ambele oglinzi si chederele de la usa stanga cat si cel de la geamul de la usa? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top O poza cu bordul se poate?...imi trebuie cateva repere de pe bord. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Cum sta cu rugina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Acceptabil,dar cel Mai bine treci sa o vezi si testezi Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top De actualitate Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Salut, ce a mai ramas din ea si la ce pret a ajuns? Multumesc. Masina a avut acte de romania? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Hard-top-ul cat ar fi? M-ar interesa partea din spate, ca am acoperisul de peste locurile din fata. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Poti sa-mi comunici un pret pentru setul de 4 roti? Multumesc. Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Dezmembrez Suzuki Vitara hard top Se poate inchide , Multumesc de gazduire:cl Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate