Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vf. Surdu

ctinu

Postări Recomandate

Profitand de vremea frumoasa, duminica dupa amiaza mi-am cadorisit o iesire la munte. Am luat-o spre Paltinis, am shuntat soseaua pe un drum forestier necalcat de cineva, apoi, dincolo de Paltinis, am intrat pe traseul spre vf. Cindrel. L-am urmat pana dincolo de Pietrele Batranei, apoi l-am lasat in stanga si am urcat spre vf. Surdu. De aici am coborat pe Culmea lui Aron pana sub vf.Armasarului. Am fost tentat sa inchid circuitul prin valea Besineului si Cheile Cibinului, dar timpul inaintat si necunoasterea starii traseului m-au temperat.

M-am intors la Paltinis unde am fost singurul client in sectia de votare, unde se plictiseau de moarte doi jandarmi si 5-6 membri din comisia de votare.

https://drive.google.com/file/d/0Bzm_10w5jobsU3VOcVFudWVMNFk/view?usp=sharing

Editat de Astral
Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vf. Surdu

Multumesc!

Iata track-urile: cu rosu - cel parcurs (am exclus asfaltul), cu verde - cel care ar fi putut inchide circuitul.

T1a.kmz; T1b.kmz; T2.kmz

Am o curiozitate: te intereseaza trackul pt. a-l urma candva, sau vrei sa-mi prezinti o alta aplicatie de navigatie? In cazul din urma, e nevoie de argumente serioase pt. a-mi schimba rutina.

Numai bine!

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Re: Vf. Surdu

Multumesc frumos pentru trackuri. Mi-au placut mult peisajele si as vrea sa vizitez si eu locurile, da asta le-am cerut.

Nu stiu ce aplicatie ai folosit, eu lucrez cu Ozi si ma impac destul de bine cu el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare