Iancu Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Am un kit ARB -OME de 5 cm pe Hilux ul meu care este model 2001-2005 , 102 hp , 2500cmc as vrea sa cumpar jante chinezesti cu ET - 30 si anvelope BFG 33 X 12,5 R15 M/T KM2 sau BFG 31 X 10 5 R15 Bara fata am o imitatie de bara ARB - facuta de Tudor Dranga ( zic eu - f. reusita ) Rog frumos colegii care au montat sau care au in dotare masina mai sus pomenita sa -mi imparatsesca si mie din experienta lor ! Am sunat la house 4x4 si mi-a zis ( un tip ) ca nu poate sa mi spuna acum - adica pe loc ... I-am dat mesaj lui Razvan la GTC si n 15 minute m-a sunat un coleg de-al lui cu care m am sfatuit si mi-a zis ca este foarte posibil sa-mi loveasca in prag ,pe fata nemaifiind problema . Acesta ar fi agregatul si aceasta - cu toate ca este de calitate slaba - foto cu roata fata . Am avut pe janta 6 j , et zero , 265 malatesta resapate , care atingeau un pic la volan maxxim stg-dta Indatorat, Iancu Editat Noiembrie 25, 2014 de Astral 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: ROG SFAT ! Intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? sfatu popular ar zice ca alea bune care intra sunt 33/10.5/15 NU 12.5 care sunt o prostie precum si BFG, da din pacate Cooper STT nu este 33/10.5/15 da este 32/11.5/15 care zic eu ca sunt ce trebe pt tine daca nu pe 16" 255/85/16..spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: ROG SFAT ! Intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? salut ! trag mai bine copper ele ? 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Nu te arunca la 33/12.5 ca o sa intrebi dupa aceea de ce ti-a crescut consumul si de ce nu mai e asa sprintena masina.... Colegul @mariusradovici ti-a dat cel mai bun sfat privind marimea anvelopelor, deci maximum 33/10.5.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: ROG SFAT ! Intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? salut ! trag mai bine copper ele ? 33x12,5x15 sigur nu intra fara sa loveasca rotile din fata inspre prag. Eventual sa mai ajustezi partea aia de aripa dinspre prag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? De la Cooper ai pe 16" variantele: 265/75/16 (care e un ~32x10.5x16) sau 235/85/16 (care e un ~32x9.5x16) . Vezi aci : link De la BFG ai pe 15" varianta 33x10.5x15 De la BFG ai pe 16" variantele: 265/75/16, 235/85/16, sau 255/85/16 (asta e >33x10x16) eu as alege ceva de maxim 10.5 latime (sau 265 dupa standardul european), si nu foarte mare ca diametru. pe 16" as merge pe 265/75/16 sau mai ingust 235/85/16 .... sau pe 15" 33x10.5x15. Bafta! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Multumesc Frumos Tuturor Colegilor care ma sfatuiesc ! Intradevar c am pe aici se situeaza discutia intre 30/31 si 33 bineanteles ca 33 era ideal , in parerea mea ptr ca probabil inalta masina un pic mai mult decat ceelalte , dar logica si practica va ''bate '' ptr ca voi face proba , merg maine la Yonutz . Deja m am interesat de pretul Cooper ului de 31 si este similar cu al BFG ului , DAR , apar c ateva aspecte : este mai usor cooperul ? grip ul este mai pronuntat , descaraca mai bine ? cel mai imp aspect , eu avand o camioneta, probabil voi ''baga '' ceva in bena , ca si greutate , iar BFG urile din ce m am documentat sunt cu intarituri pe laterale , deci ; COOPER are intaritura ? Trebuie sa mentionez ca masina va fi folosita in oras cat cuprinde si in teren ( vanatoare si pescuit pe orice timp ) in acesta varianta off road ul va fi sa zicem - light - fata de ce infruntati dvs in teren . 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Cooper STT au ranforsare laterala. N-ai emotii legate de chestia asta, sunt solide rau. Din ce stiu, Cooper-urile sunt ceva mai grele decat BFG MT KM2 tocmai din cauza ca au o ranforsare mai "ruseasca" deci pot fi mai abuzate. Legat de incarcare, au indice de incarcare de la C la E, in functie de dimensiuni, deci sunt potrivite si ptr a cara lucruri/marfuri grele in bena. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Salutare , Pe hilux-ul meu , ce este drept este mai vechi , din '94 si are punte rigida , am incercat urmatoarele : 33X12,5r15 jenti cu et-25 ..la viraj stanga freca in aripa in partea catre usa daca era putin inclinata masina , iar la viraj maxim dreapta freca in bara de conexiune dintre caseta de directie si punte , pe incrucisari mai mari freca in aripi in draci in partea dinspre "cabina" . cu cauciucurile astea (kumho mt) simteam o lipsa mare de putere , consum exagerat si inafara aspectului nici un castig , doar uzuri mai mari. 235X85r16 cu jentile de fabrica nu freaca in nimic , doar la incrucisare foarte mare putin in aparatoarea de plastic , aceea pentru noroi de la aripa (continental at) consum bun silentioase . 255x85r16 cu jenti de fabrica si flanse de 30 mm la incucisari freaca destul de tare in aripa fata , putin si in patrea din spate la bena , consum bunicel relativ silentioase (toyo open country mt) comportamen foarte bun in teren ,mai multe pliuri pe lateral , dar cu toate astea am reusit sa tai grav de tot unul dintre ele . masina mea are suspensie OME +5 1 nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? DA , si eu am tot OME +5 . Dar voi opta intre BFG MK2 M/M SI COOPER STT. Multumesc frumos ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Buna dimineața, așa cum ți-am spus deja înainte sa alegi ceva trebuie sa știi ceea ce își dorești cu adevărat. Din discuțiile avute nu am înțeles încă ce îți dorești. Atâta timp cât vei folosi mașina foarte mult timp in oraș si foarte puțin in afara drumului doar in regim de hobby cred ca niște A-Turi sunt arhisuficiente. Din multe considerente. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? AT-urile 235/85/16 (maxim 255/85/16) sunt suficiente. Sa circuli prin oras cu 33/12,5 MT-uri sunt doar pentru a face senzatie, nu veti avea absolut nici un avantaj. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Domnu Iancu, imi pare rau ca incepeti postul cu o afirmatei eronata, aveati raspunsul meu pe e-mail inainte de a suna la noi, colegul meu care preia comenzile si ofera informatii clientilor v-a dat un raspuns corecxt, eram langa el. Voi posta mai jos raspunsul meu trimis pe e-mail inainte de a telefon Dvs. "Buan ziua. Din pacate cu plata in rate nu va putem ajuta, ne cerem scuze, ni s-a demontstrat ca traim in Romania si apoi alegam dupa bani, sau unii client dispar, nu generalizez, dar asta este. Flansela sunt pe stoc. Nu va pot confirma ca vor intra 33, daca masina nu este inaltata sau, va trebui sa aranjati putin la aripa fata partea dinstre stalpul masinii sa nu atinga la viraje" Va rog, fiti corect, sau faptul ca nu am acceptat plata in rate v-a suparat ? Cu stima / Kind regards, Marcel Paturan Mobil: 004 0744 353 201 http://www.house4x4.ro https://www.facebook.com/House4x4 Editat Noiembrie 26, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Cipriane , dupa cum formulezi pc tau de vedere , nu pot spune decat ''ca ai dreptate " DAR ce fac cand merg la Vanatoare sau intru la pescuit , sau pur si simplu pe un drum de tara ? dau fuga sa mi mai iau un rand de anvelope ?!? Dupa cum ''scriu si au postat '' colegii in celelelate topicuri/ subiecte asemanatoare , SE STIE CA BFG M/T /MK2 cat si COOperul -" SUNT UN COMPROMIS ACCEPTABIL " INTRE STRADA SI TEREN , dupa cum se poate citii si n fisha lor tehnica ...50 % strada si 50 % asfalt . de ce crezi ca voi merge doar pe asfalt ? Nu sunt la primele anvelope de 4x4 , am specificat c am avut pe masina 2 ( doua ) randuri de 265x 75 R16 Malatesta Pneus Country Cross , am avut timp de 10 ani , 2 masini 4x4 , un trooper si acest Hilux , Ideea care m-a facut sa deschid discutia este o data cu privire la marimea anvelopelor ? Si din acest pc de vedere am bagat la cap si parerea ta - dar eu doresc - sa pun anvelopa . maxima ca si marime , ptr ca -zic eu - imi va ridica si masina , fata de 205 , ce am acum - logic iar al doi lea pc de vedere era sa inteleg daca ET ul unor jante cu - 30 , ma ajuta sa pun un o anvelopa mai mare - PTR A NU MAI LOVII CAND IAU STG / DTA LA MAXIM !si probabil un pic mai lata sa ajute la stabilitate dar nu sa urce consumul foarte mult - CU TOATE CA SUNT CONSTIENT CA ACESTA VA URCA - DAR ASA ESTE IN VIATA , NU POTI SA FI SI N CARUTA SI N TELEGUTA . Trebuie sa accept un compromis , de fapt asata facem tot timpul ,optam care ceva , iar acel ceva are ajunsuri si neajunsuri ! Iti multumesc ca mi-ai raspuns , dar eu nu caut ,fiindca era logic , ca 235 si 255 sunt MAI mici decat ce avut si ce vreau sa cumpar ! Nu ma intereseaza cat de bine da , CE AR FI DE AJUNS , daca exista o compatibilitate vizuala intre ele caroserie si anvelope , NU ! PUR SI SIMPLU - FUNCTIONALA ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Ce cetesc eu aici ...plata in rate, credit cu buletinu???? Rate egale sau dalea cu dobanda "eroribor"? Pai credeti domnule ca regula "prima casa" s-ar putea aplica si la "prima masina 4x4"? Ar putea fi insa o idee ...un punct de plecare ...ofer flaconu cu benzina si cribitele necesare gratuit! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Daca la Hilux voi trece la suspensie +5cm, voi avea cu siguranta 2 seturi de roti, una de zi-cu-zi 205/80/16 si un set 255/85/16 (care sunt 33''-uri, sunt mai mari decat 265/75/16 cu aproape 4 cm in diametru) MT-uri (nu cred ca puntile fac fata la model Simex). Mie mi se pare ilogic sa merg la cumparaturi cu masina incaltata cu Simex 35". La L200-le (nu e aceeasi masina dar ca si comparatie e pe aproape) anterior am montat 33/12.5/15 BFG MT si nu a fost deloc placut la condus. Am montat body-lift de 5 cm si am strans destul de mult barele de torsiune si am decupat pe la aripi si rotile frecau la greu tabla. Am trecut de la consum 7,5-10 la 10-14. Eventual poti incerca si varianta ta si apoi sa ne oferi un review. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Mai este un subiect pe cre l-ati atins cumva doar tangential, ce tine de uzura. Iancu, eu am un Lux 2007, King Cab, evolutia celui pe care il ai tu, tot 102 cai. Am pe el 265/70/17 AT-uri. A vazut si asfalt dar si doua - trei saptamani pe an de off road soft spre mediu. Iar dimensiunea si tipul de cauciuc a fost suficient, inclusiv pentru uz de tipul vanatoare/pescuit. Ceea ce ma aduce la uzura. Tu vrei sa pui cauciucuri mari + ET -30 pe un sistem IFS care a fost pe de-asupra inaltat. Asta va afecta exponential uzura planetarelor care deja sunt putin fortate de schimbarea unghiului la care lucreaza. ET-ul negativ va face ca pentru a roti rotile, cutia sa foloseasca o forta ceva mai mare, pentru ca ele nu se mai rotesc dupa centrul lor ci descriu un arc de cerc. De aici si uzura in caseta de directie crescuta. Modul de a inalta masina eficient este un set de jante mai mari, ergo 17 inch, prin prisma faptului ca ar fi mai usor combo-ul de janta mare + cauciuc mai putin. Asta am observat la mine cel putin. Restul punctelor precum eficienta sau consum au fost acoperite diligent de colegii de forum. Insa aspectele acestea, care nu se vad imediat, imi par mai importante. Pentru ca un pic de cercetare ne invata ca o planetara de Hilux sau o caseta de directie ar putea sa coste mai mult decat doua randuri de cauciucuri :) Asteptam poze cu decizia juriului si rezultatul montajului. O zi buna, R. Editat Noiembrie 27, 2014 de Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Radu - FOARTE BINE PUNCTAT ! Ieri seara , am avut ''amabilitatea '' colegului Yonut din Popesti , sa vad , sa masor 33" de la BFG , , mi-a dat si o ruleta si am masurat ( dupa 3 ani uzura ) avea 82/83 cm - de la pamant pana la limita superioara a anvelopei . Masurand in cruce - OALA - locul de sedere ar anvelopelor mele - am contatat ca nici macar nu aveam posibilitatea sa le ''bag '' ca atare - nici nu mai vorbesc de a merge cu ele . REZULTA ca : pe modelul 2001 -2005 HILUX double cab - NU POT - pune anvelope 33" FARA SA TAI DIN ARIPI SI DIN PRAG ! De putut se poate dar numai cu flex si cu reparatia de rigoare ! Pasul 2 - Yonut s-a pferit sa mi dea 2 roti ( jante -20 si anvelope 265 x...r15 ) - ptr PROBA , am mers rapid la vulcanizare si am FACUT PROBA : et ul cu - 20 , a facut ca - in viraj maxim stanga - sa nu atinga absolut nimic si sa mai am si ceva loc - in viraj maxim dreapta - sa fie la limita acceptabilului , la 1 mm de surubul care -mi tinea aparatoarea de noroi - consultandu ma cu colegul Gaganu , care era in zona , adica vecin cu Yonut , MI-A PRECIZAT un - AL TREI-LEA ASPECT IMPOTANT - de care trebuie sa tinem cont : - FEXARILE IN PLAN VERTICAL - adica atunci cand rata din stanga coboara datorita denivelarii terenului - un sleau de tractor , etc - roata din dreapta trebuie sa AIBE LOC UNDE SA ''URCE '' si sa se si invarta .( Ne am sfatuit privind taiatul / decupatul si reparatia aferenta - in cazul in care as fi fost dispus ( eu asa as fi vrut ) sa pun 33 uri ! In secunda in care am ajuns acasa , m am autoinvitat la un vecin , care este de meserie , are un atelier si un aparat de sudura argon - MONTATA 100 % SA FAC MODIFICARILE DE RIGOARE ! Dupa 1,30 min mi-a adus un argument care seamana EXACT cu ce a adus in discutie - Radu ! AL 4 LEA ASPECT - este UZURA IN DIFERENTIAL , CARDAN SI nu in ultimul rand in planetare ! Si mi- a povestit ca si el - in tinerete - a avut o duba romaneasca - TV - la care ia pus niste anvelope marite si intr un an i-a distrus diferentialul sau grupul ( cred ca asa se cheama ) spate !!! Rezultatul acestor ''cautari''tatonari " : castigi pe o parte si pierzi pe alta ! I ar acest aspect m-a facut sa renunt la ideea de a pune 33 uri , in acest moment ma documentez - deoarece am masuratorile OALEI mele si sper in scurt timp sa inteleg care este - marimea maxima de anvelopa ce o POT PUNE , fara sa bag flexul ! Radu - L A kitul OME -ARB - vorbesc de ce am pus eu pe masina mea - cele 5 amortizoare , setul de arcuri lamelare , bucsile si cerceii gresabilii , in ceea ce priveste fata - NU AM CUNOSTINTA sa se fi modificat - unghiul de lucru al planetarei - DOAR PRIN SCHIMBAREA amortizoarelor !! Daca este asa si chiar daca nu este - ITI MULTUMESC PTR ASPECTUL ADUS IN DISCUTIE ! NU AM BANII DE JANTE PE 17 " !! Doar de niste amarate de jante chinezesti si alea pe 15 ptr ca sunt mai ieftine anvelopele ! SA VAD CUM FAC - POATE MA IMPRUMUTA YONUT CU NISTE BANII - ca sa -si poata folosii benzina si "cribitele" pe care cu mare darnicie le ofera - fara sa stie nici macardespre ce este vorba ! IAR ACUM CA SA DAM CURS - BALKANISMULUI CARE NE ROADE - OFF TOPIC - RASPUNDEM ! Am contactat prin mail firma housexxx si am cerut sa mi vanda in 2/3 rate anvelopecca 3600lei si jante 1200lei , platind un avand de cca 50 , maxim 60 %! Mi ai raspuns ca unii clienti fug , se evapora, dispar ! Oamenii nu m au jignit cu nimic - SI AM MERS MAI DEPARTRE CU DISCUTIA : daca girez - pun IPOTECA - pe o garsoniera din Cotroceni ( de valoare 40.000--60.000 E ) se poate , o fi de ajuns , sa nu-i fi jignit . Cred ca mi-ai zis ca nu practica acest gen de ''vanzare cu plata in rate " Iar lucrurile s-au oprit aici Sa inteleg ca un cumparator daca solicita o plata in 2/maxim 3 rate - ESTE UN SMENAR , UN TZEPUITOR !?! DAR DACA GIEAZA CU UN BUN IMOBIL ptr a spulbera orice dubiu ?!? - al unui BUN COSMIC ( daca te duci sa iei un aragaz sau un frigider 800-2000 - poti plati in rate ! a... o sa ziceti ca astea s bunuri casnice , inseamna ca JANTELE SI ANVELOPELE SUNT BUNURI COSMICE - SI EXISTA O LEGE , CARE ZICE CA TREBUIES PLATITE CU BANII CASH !!!) Si daca tot nu am putut sa-i intzep pe house xxx am , voi incerca sa-l ard PE ALTCINEVA CARE VA FI DISPUS !!! DAR , sa mi ascunzi ''lipsa de cunsotinte '' sa nu zic neputinta in spatele ''ALTOR LUCRURI '' asta suna a altceva ,.. Pai baiatul de la GTC - A STAT 15 / 20 MIN , in tel cu mine , m-a sunat el si nu stia ce sa mai zica si sa mai faca , sa merg la el si sa ma faca ca cumpar de la ei/el ... Deci .... cum poti sa compari un raspuns " NU VA POT DA UN RASPUNS PE LOC " - PTR CA NU-L STI !! nu este rusinos sa spui - nu stiu ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Nene Iancule, sa moara cici (daca nu stii cine e cici iti spun eu cu alta ocazie :ha:)...daca nu ne-ai capiat de cap cu dilema asta a matale. Dilema matale fara sa te superi pe mine cred ca se trateaza intr-un singur mod ...cu pastile...dalea care se da pe reteta la farmacie. "Amabilitate" zici huh? Pai dupa ce te sun de 3 ori pe banii mei sa te ajut in problema matale ...nu raspunzi ...zici ca sunt "amabil" ... Iar la intalnire, dupa 12 ore de munca , in loc sa te astept cu ranga eu iti pun la dispozitie material de studiu, in plus iti mai dau si bonus ceva cald sub nas, tot "amabil" zici ca sunt huh? Buun! Ia sa-mi uiti matale numaru de telefon ... si sa nu ma mai deranjezi ... ptr ca noi astia de traim acolo langa groapa de gunoi ...suntem foarte irascibili ...Ajungem sa facem nefacute ...:wink: Asa imi trebuie daca incerc sa ajut ... eu sunt singurul vinovat! :uameni Daca vrei sa te imprumut bani ...vin-o ca stiu eu un copac unde cresc euri ... doar ca trebuie sa stai intr-o anume pozitie sub el ...si eurii vor cade fix in portofelu matale ... :uameni In toata cariera mea ...va jur ca nu am mai avut parte de un asemenea personaj ...si sincer nu mai vreau niciodata sa am de a face cu asemenea oameni! La final nu am ajuns decat la o singura concluzie ...mare e gradina domnului ...neasteptat de mare! :old Iar daca ai primit flit de la alti colegi ...BINE TI-AU FACUT! :h5 Un multumesc ...era de ajuns sa stii! Nu toata panarama asta care ai scris-o pe forum! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? ba Voi astia de la Bucuresti sunteti GREI!! stii dracu ca pe orice topic ma uit lumea incepe sa se certe..ce-i greu sa pui 32/11.5/15 care masurat e un pic mai mare de 31" si latime aproape de 11" si ai rezolvat problema elegant..ARDELENESTE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? daca nu raspunzi la tel .... OFF TOPIC iti spun aici : C e usor e sa jundeci COMPLET GRESIT si sa arunci cu noroi / mizerii in alcineva ... Daca imi aduc aminte , ti am multumit foarte frumos si chiar am recunoscut fata de ceilalti colegi Gaganul si amicul tau , CA : ''nici nu sti cat de mult mai ajutat , imrpumutandu mi rotile respective " - BINE CA N- AM FUGIT CU ELE ! TE GRABESTI SA JUDECI LUCRURILE , de zici ca esti ''POLITISTUL SITE Ului " , 1) ti am cerut eu vre un ban dumi-tale ?! NU TI L AM RESTITUIT ?!? pai cum iti permiti ca judeci tu lucrurile - si sa dai si benzina - cand tu nu respecti niste lururi de bun simt : PRINCIPII - de la Iancu , citire ; 1) cand nu cunosti o speta , te abtii de la orice comentariu ...punct 2) cand nu cunosti macar partial daca nu relativ in intregime , sa auzi ambele pc de vedere , NU TE AVENTURA SA -TI DAI CU PARAREA , va fi eronata ! Vreau sa vin acum la tine la garaj cu toti banii ... vreau sa ti dau avans , exact cum am vorbit... 50 % si mai vreau sa vezi cu cine stai de vorba ... ESTI DISPUS ?!? AI CARACTERUL NECESAR ?!? EU , am atata minte si educatie , sa vad partea buna , care ai facut -o ptr mine si la un moment de oboseala , dupa ce ai venit de la Braila si sa nu bag in seama CCEA CE CREZI TU DESPRE MINE - PANA NU CERCETEZI !!! - STI BINE C AM INSISTAT SA VIN A DOUA ZI , dar tu mi-ai reprosat ca nu sunt interesat ... si atunci am venit cand m ai primit ! Daca dai un ceai cuiva - NU -L SCOATE PE OCHI !! ca cine are minte ''iti vede caracterul " DA . VREAU SA TI ARAT CA TE AI INSELAT ! SI VREAU SA VEDEM DACA AI EDUCATIE SA TI CERI SCUZE ! ESTI BARABAT ?!? RASPUNDE LA TEL SI hai sa vedem care este tzeparul ...DE ASTA ESTE BUN FORUMUL ... FARA SA VREI -CUNOSTI OMUL ! TE INVIT LA MINE ACASA . SA VEZI UNDE SI CUM TRAIESTE UN TZEPAR ! O fi bine , o fi rau ce fac ?!? Cu privire la ratacirile tale - NU MA IMPRESIONEZ USOR - ti s-a parut ca asa ar fi ?!? TE SUN - MA SUNI ?!? 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? ... Am contactat prin mail firma housexxx si am cerut sa mi vanda in 2/3 rate anvelopecca 3600lei si jante 1200lei , platind un avand de cca 50 , maxim 60 %! Mi ai raspuns ca unii clienti fug , se evapora, dispar ! Oamenii nu m au jignit cu nimic - SI AM MERS MAI DEPARTRE CU DISCUTIA : daca girez - pun IPOTECA - pe o garsoniera din Cotroceni ( de valoare 40.000--60.000 E ) se poate , o fi de ajuns , sa nu-i fi jignit . Cred ca mi-ai zis ca nu practica acest gen de ''vanzare cu plata in rate " Iar lucrurile s-au oprit aici Sa inteleg ca un cumparator daca solicita o plata in 2/maxim 3 rate - ESTE UN SMENAR , UN TZEPUITOR !?! DAR DACA GIEAZA CU UN BUN IMOBIL ptr a spulbera orice dubiu ?!? - al unui BUN COSMIC ( daca te duci sa iei un aragaz sau un frigider 800-2000 - poti plati in rate ! a... o sa ziceti ca astea s bunuri casnice , inseamna ca JANTELE SI ANVELOPELE SUNT BUNURI COSMICE - SI EXISTA O LEGE , CARE ZICE CA TREBUIES PLATITE CU BANII CASH !!!) ... Iancule, un magazin nu este o societate de creditare. Nici macar nu are voie sa faca operatiuni de creditare, luare de garantii in ipoteca sau alte operatiuni de genul asta. Si cand iti cumperi in rate frigidderul, creditul ti-l da o banca sau o alta societate care are ca domeniu de activitate activitati financiare de genul asta. Nu magazinul. De ce nu te duci la banca, iei un credit si girezi cu ce vrei tu, dupa care poti sa cumperi ce vrei de unde vrei. Mi se pare aiurea sa acuzi pe cineva ca nu ti-a dat marfa cu plata in rate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Nu am acuzat pe nimeni de nimic ! Aspectul asta l a lasat respectivul sa se intelega , te rog citeste atent ceea ce am scris ! AM POMENIT EU DE VREUN IMPRUMUT ? AM POMENIT EU DE RATE ? in topicum meu ?!? AM FOST NEVOIT SA ISTORISESC CEEA CE A AVUT LOC INAINTE DE A ADESCHIDE SUBIECTUL ! ptr a da un raspuns politistilor a fost raspunsul respectivului , la faptul ca am sunat si am cerut info despre marimi ! una este - vanzare in rate si una este sa fii amabil/ om cu cineva care te intreaba de ceea ce te ocupi ... atat Editat Noiembrie 27, 2014 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? conform celor de mai jos . nu pot pune nici 32 uri Tyre Size Calculator, Rim Width Calculator and New Tyre Size Generator all in one (try to keep the radius within + or - 1%). It's important to keep to the cars original tyre circumference, what we do is fit larger alloy wheels and a smaller profile tyre to compensate, otherwise gearing, speedo, engine management could be affected, this tool can be used to ensure this. Can also be used to find cheaper alternative sized tyres, therefore saving you money. Tyre Size to Compare Diameter Circumference Fits Wheel Rim Tyre Size Show / Hide specific tyre size to compare against. Possible new tyre sizes, which will maintain the original tyre circumference or rolling radius within + or - 1% which is adjustable below, mph/kph is also adjustable below; Tyre Size Diameter Circumference Difference Speedo Fits Wheel Rim ---------- -------------- --------------- ---------- ------ -------------- 315/70 R17 872mm / 34.33" 2739mm / 107.83" 0.44 % 70.31 8.5x17 to 10x17 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ? Nu am nimic de vanzare, nu iti voi vinde TIE niciodata nimic nici cu toti banii in avans si nici daca peste pretul produsului mai pui inca pe atat in plus, pricepi? Colegii de garaj mi-au spus ca daca mai calci pe acolo (fi atent inca nu au vazut ce ai scris pe forum) te iau la articulat DIRECT CU RANGA aia mare! Si nu pot decat sa-i sustin si eu cu ranga aia mai mica ca aia mare e la ei! :ha: Mi se falfaie de cum traiesti tu, cat de tepar sau cat de corect esti! Atata timp cat de acum incolo nu voi mai avea de a face cu tine! Am destul caracter si sunt destul de barbat in asa fel incat sa-ti dau acilisa public, exact ceea cred eu ca meriti: un mare flit! Nu vreau sa-ti acord o a doua sansa sau sa ma convingi ca lucrurile stau altfel! Pricepi? Sunt genul de om foarte sincer si foarte direct: esti ptr mine doar un vis urat si atat! Bine ca m-am trezit la timp! :wink: Nu trebuie nici o discutie suplimentara pe tema asta ...Am spus tot ce am avut de spus. Dupa toate cele intamplate ...eu personal iti doresc SUCCES si sa dea Dumnezeu ca de acum inainte sa nu ai parte decat de oameni asemeni tie! :wink: Editat Noiembrie 27, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate