Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ?

Iancu

Postări Recomandate

Re: Sfat anvelope : intra 33 x12.5 R15 pe Hilux 2002 ?

ba Voi astia de la Bucuresti sunteti GREI!! stii dracu ca pe orice topic ma uit lumea incepe sa se certe..ce-i greu sa pui 32/11.5/15 care masurat e un pic mai mare de 31" si latime aproape de 11" si ai rezolvat problema elegant..ARDELENESTE!

Noi ne cunoastem cei drept nu foarte bine dar avem prieteni comuni foarte buni ... Nu cred ca eu sunt "nebunul inchipuit" (poti sa o spui chiar tu) ! Dar totul se duce la extrem chiar si la Cluj cand iti calca pragul unul ca individul in cauza, il pui la masa, ii dai lingura si farfurie, ii umpli farfuria iar el la plecare, drept multumire, se caca fix pe covor in mijlocul sufrageriei si bonus, se sterge la cur cu tocul usii si iti mai lasa si la intrare inca un cacatel in caz ca il ratezi pasta din sufragerie sa-l iei la sigur pe al doilea! :grin:

Sa-mi fie cu iertare daca ptr unii ceea ce am scris aici e prea mult. Pana ieri am ajutat neconditionat pe oricine a apelat la mine. Indiferent de situatie. De azi inainte insa mi-am schimbat putin optica despre oameni, o sa ajut pe aproape toata lumea. :wink:

@Iancu

Nu raspund la telefon ptr ca numerele de telefon de pe care m-ai sunat sunt deja pe lista de ignore!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Abia astept sa ne cunoastem ca Adi te lauda, sa iesim si sa ne dregem matele...eu nu stiu ce s-a intamplat dar bine ar fi sa vedem pe forum discutii tehnice din care sa invatam iar restul discutilor sa le avem la o bere pe varful muntelui unde este ne este oxigenat creierul...

Link spre comentariu

O sa primesti prin Adi toate detaliile nici o grija! :h5... chiar daca noi majoritatea suntem din sud, o sa tinem cont de faptul ca in acest an s-au alaturat gastii nebune si ceva oameni din Cluj si Oradea si o sa incercam sa ne organizam in asa fel incat sa fie bine ptr toate lumea! Mai ales ca acum in toamna am fost in Abrud si ne-a placut (n-am vrea sa o ratam la anul :h5) si ca Adi ne-a promis un Arieseni ...asa cum trebuie! :h5 Inainte de toate insa ...sa fim sanatosi ...si cu speranta ca anul ce vine va fi unul mai bun! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Merci Frumos !

Colegul din Cluj si lui ADI , ptr vorbele bune !

Din nefericire ,tot timpul lucrurile ''aluneca '' spre acest"' gen "de discutii ...

Sfatul este foarte corect - sa ramanem la subiectul topicului !

ps. daca macar vreun coleg , ma cunoaste personal si a avut sau are macar 1leu LA MINE sau vreo vorba aruncata fara rost , fata de o alta persoana si nejustificata , rog sa prezinte IN ACEST TOPIC - lucrurile si ATUNCI , SA MI SE STEARGA CONTUL !

Am niste amici la VISEUL DE SUS si am gustat din palinca lor de pere , care este - de o calitate exceptionala - nici nu o poti compara cu whisky ul , cand am fost la ei , am cumparat 10 kg . Iar nevasta mea care nu pune picatura de alcool in gura , a fost tradusa si la micul dejun , incepea masa cu un tzoi de tuica mai usoara , oana n pranz avea 4/5 si era numai zambete , deja cand vedea dupa masa , nici nu stiam ca sunt cu ''sotia '' dupa mine !!!

Am si niste colegi care au jucat handbal dar nu stiu ce mai este cu handbalul masculin in Cluj !

Editat de Astral
VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!!
0722 249 770 / 0785 33 63 43
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare