Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bicicleta offroad

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bicicleta offroad

=)) Nu am crezut ca voi vedea vreodata o bicicleta depasind riscant masini.

:ha::ha: Ceva de genu:ha:. Oricum, aici se mergea mai bine... sa vezi pe urcare cati ratati se opreau in serpentine ca opreau motoru:ha:.........Cand era coloana unii nici nu stiau sa plece din panta:ha2:uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc fenomenul. Tocmai mi-a povestit un amic care mergea pe o motocicleta BMW de 250kg+bagaje si care a patit asta la cea mai abrupta curba de pe urcarea catre Urdele. In timp ce se lupta sa tina namila verticala, se delecta cu masina prostului scurgandu-se catre el.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Era sa-mi rup gatu la osimpla coborare in parc pe o panta din cauza anvelopelor de sosea, nu mi-am dat seama ca intru in pietris, era sub iarba.

De atunci, crampoane sunt un must!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

salut. eu am pe bicicleta mea (ruckus gt) maxxis high roller 2,35 fata spate. slickul - intr-adevar maxxis hookworm double ply de 2,50 e pe bicicleta amicului meu si nu renunta la el nici sa il bati (nu ma intrebati ca nu stiu de ce) si nici nu stiu cum merge asa cu el desi am facut impreuna niste trasee destul de agresive.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

@lord'eko: frumoase filmari si trasee

Inca din copilarie mi-a placut bicicleta si n-am sa uit niciodata BMX-ul primit de ziua mea; la acea varsta nu prea stiam eu ce detin, dar cand am aparut cu el printre biciclisti m-am simtit woow.. toti vroiau o tura si toti se uitau la ea. Eram singurul cu un bmx, majoritatea avand bicle de trial sau cursiere.

Apoi mi-am mai luat una de trial, magellan cu piese entry level.

Intr-un final am zis ca am nevoie de o bicla mai normala sa pot face diferite trasee amator si-am ales o bicla Ideal cu un cadru Hardtail, Kinesis, AL7005-T4/T6 si o furca RST Blaze-ML, schimbatoare Shimano Acera/FD + multe alte piese Shimano. Ca Pret m-a ajuns aprox 2500ron.

E trist ca in timpul scolii/fac chiar faceam multa miscare, insa acum cu jobul doar in weekenduri si nu tot timpul.

Link spre comentariu

e pe traseul "familial" cumva ?

Da.:grin:

@lord'eko: frumoase filmari si trasee

Inca din copilarie mi-a placut bicicleta si n-am sa uit niciodata BMX-ul primit de ziua mea; la acea varsta nu prea stiam eu ce detin, dar cand am aparut cu el printre biciclisti m-am simtit woow.. toti vroiau o tura si toti se uitau la ea. Eram singurul cu un bmx, majoritatea avand bicle de trial sau cursiere.

Apoi mi-am mai luat una de trial, magellan cu piese entry level.

Intr-un final am zis ca am nevoie de o bicla mai normala sa pot face diferite trasee amator si-am ales o bicla Ideal cu un cadru Hardtail, Kinesis, AL7005-T4/T6 si o furca RST Blaze-ML, schimbatoare Shimano Acera/FD + multe alte piese Shimano. Ca Pret m-a ajuns aprox 2500ron.

E trist ca in timpul scolii/fac chiar faceam multa miscare, insa acum cu jobul doar in weekenduri si nu tot timpul.

Multumesc. Timp exista, numai ca il ocupam cu altceva. eu cel putin la 2sapt bag un traseu de 120-150km.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
Vizitator wazzaaa

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare