LorDeko Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Bicicleta offroad Mai reinviem putin topicul cu o coborare pe transalpina : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Bicicleta offroad =)) Nu am crezut ca voi vedea vreodata o bicicleta depasind riscant masini. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Bicicleta offroad =)) Nu am crezut ca voi vedea vreodata o bicicleta depasind riscant masini. :ha::ha: Ceva de genu:ha:. Oricum, aici se mergea mai bine... sa vezi pe urcare cati ratati se opreau in serpentine ca opreau motoru:ha:.........Cand era coloana unii nici nu stiau sa plece din panta:ha2:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Bicicleta offroad Cunosc fenomenul. Tocmai mi-a povestit un amic care mergea pe o motocicleta BMW de 250kg+bagaje si care a patit asta la cea mai abrupta curba de pe urcarea catre Urdele. In timp ce se lupta sa tina namila verticala, se delecta cu masina prostului scurgandu-se catre el. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Bicicleta offroad salutare! de abia acuma am gasit topicul! pun si eu ceva foto: o iesire in creasta baiului anul asta cand ne-a rupt soarele. prima data cand m-am bronzat si m-am inrosit pe chelie: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Bicicleta offroad Frumos!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Bicicleta offroad Foarte frumos, Bravo! Doar ca anvelopelea alea....mai bine o incalti cu niste "MT-uri" :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Bicicleta offroad Salut. Ce cauciucuri ai pe bicicleta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Bicicleta offroad Sunt Maxxis HookWorm Anvelope f bune pt. street Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Bicicleta offroad Am si eu slick-uri pt unele ture cu mai multa sosea, dar eu pe tanculet am pus de 1.25:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Bicicleta offroad Era sa-mi rup gatu la osimpla coborare in parc pe o panta din cauza anvelopelor de sosea, nu mi-am dat seama ca intru in pietris, era sub iarba. De atunci, crampoane sunt un must! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Bicicleta offroad salut. eu am pe bicicleta mea (ruckus gt) maxxis high roller 2,35 fata spate. slickul - intr-adevar maxxis hookworm double ply de 2,50 e pe bicicleta amicului meu si nu renunta la el nici sa il bati (nu ma intrebati ca nu stiu de ce) si nici nu stiu cum merge asa cu el desi am facut impreuna niste trasee destul de agresive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Bicicleta offroad putin FR de prin vara:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bicicleta offroad e pe traseul "familial" cumva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenTL Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Bicicleta offroad @lord'eko: frumoase filmari si trasee Inca din copilarie mi-a placut bicicleta si n-am sa uit niciodata BMX-ul primit de ziua mea; la acea varsta nu prea stiam eu ce detin, dar cand am aparut cu el printre biciclisti m-am simtit woow.. toti vroiau o tura si toti se uitau la ea. Eram singurul cu un bmx, majoritatea avand bicle de trial sau cursiere. Apoi mi-am mai luat una de trial, magellan cu piese entry level. Intr-un final am zis ca am nevoie de o bicla mai normala sa pot face diferite trasee amator si-am ales o bicla Ideal cu un cadru Hardtail, Kinesis, AL7005-T4/T6 si o furca RST Blaze-ML, schimbatoare Shimano Acera/FD + multe alte piese Shimano. Ca Pret m-a ajuns aprox 2500ron. E trist ca in timpul scolii/fac chiar faceam multa miscare, insa acum cu jobul doar in weekenduri si nu tot timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 (editat) e pe traseul "familial" cumva ? Da.:grin: @lord'eko: frumoase filmari si trasee Inca din copilarie mi-a placut bicicleta si n-am sa uit niciodata BMX-ul primit de ziua mea; la acea varsta nu prea stiam eu ce detin, dar cand am aparut cu el printre biciclisti m-am simtit woow.. toti vroiau o tura si toti se uitau la ea. Eram singurul cu un bmx, majoritatea avand bicle de trial sau cursiere. Apoi mi-am mai luat una de trial, magellan cu piese entry level. Intr-un final am zis ca am nevoie de o bicla mai normala sa pot face diferite trasee amator si-am ales o bicla Ideal cu un cadru Hardtail, Kinesis, AL7005-T4/T6 si o furca RST Blaze-ML, schimbatoare Shimano Acera/FD + multe alte piese Shimano. Ca Pret m-a ajuns aprox 2500ron. E trist ca in timpul scolii/fac chiar faceam multa miscare, insa acum cu jobul doar in weekenduri si nu tot timpul. Multumesc. Timp exista, numai ca il ocupam cu altceva. eu cel putin la 2sapt bag un traseu de 120-150km. Editat Octombrie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wazzaaa Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Bicicleta offroad Si eu sunt biclar impatimit, merg hai-hui prin tara (in special jud Calarasi & Constanta) pe MTB : http://img1.imagehousing.com/63/615251caf16e57b4273feeeb64d40944.jpg http://img1.imagehousing.com/21/6ede7009f9f1a3e561c914ea2139e8ef.jpg http://ciclist.files.wordpress.com/2010/09/prejmer.jpg http://img1.imagehousing.com/3/977174bab57b9e61ac8b3a7434c2af25.jpg Cateva dintre turele recente: Tură prin jud. Constanța: Dealurile Dobrogei Tură prin jud. Călărași: Măgura Fundeanca Tură prin jud. Călăraşi: pe coclaurile Bărăganului Tură prin jud. Călăraşi: Iezerul Mostiştea Tură prin jud. Constanţa: Canalul Dunăre – Marea Neagră (I) Tură prin jud. Constanţa: Murfatlar-Adamclisi Tură prin jud. Braşov: Săcele-Prejmer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate