Vizitator matake70 Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 ...cum este luna concediilor ... si ne-am adunat o brigada de 6 masini .... (din care doar 2 pregatite off-road ..restul...casnice ...) ... deci ne-am reunit ca sa stabilim niste itinerarii .... si ne-am ametit mai mult decat inainte .... ...daca a facut cineva vreo excursie reusita...cu detalii...( obietive turistice vizitate ..: pesteri, manastiri etc ...) pensiuni , restaurante... vizitate..si testate...sau din auzite ca ar fi misto ... sa faca propuneri ... sper sa fie de ajutor si ptr alti cititori ... ( stiu ... daca cineva ar propune sa ma duc la pescuit ..in loc sa mergem cu femeile dupa noi, altii cu copii mici ... ... unii si cu caini dupa ei ... mare dreptate ar avea...) astept cu nerabdare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... hai la pescuit .... :h5 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... la pescuit......hmmmmmmm Ma bag si eu :ha: :ha: :ha: :ha: :ypu :ypu :ypu "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... lasa dom'le pescuitu'...:)) ca si-asa e cu riscuri..:)) dai o directie, nord, sud, est, vest? incotro? Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... la dunare .... unde in alta parte ...?! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... Lasa Luciane Dunarea....hai la pastrav....ca-i mai palpitant :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... am inteles ca e cam interzis la pastrav ..???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mota diesel Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... salut, am cumparat astazi un patrol 3.0 TDI 2004,decembrie fab.,am dat 16.500 eur pe el ,cu carte service la badsi pipera(facturi,tot tacamul),un singur propietar,121000km si sunt fff bucuros pt afacere.Voi ce ziceti?ma pricep binisor spre bine la mecanica,dar nu am avut tangente cu 4x4 pana acum.Puteti sa-mi recomandati ceva,nu stiu,lucruri ascunse,una alta?M-am uitat la ea la generalisme,gen sasiu,uzura motar,batai,etc. si e brici din punctul asta de vedere :banana :banana acum eu sunt nou p-aci,dar am citit si am vazut ca va pricepeti unii f bine. astept opinii de la cati mai multi si poate ne vedem pe traseu la munte. P.S nu este preparat pt haos pe munte,dar asa... un botez as vrea sa-i fac :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: plecare din Bucuresti ... excursii de 1 sau 2 nopti .... Cred ca este fericit romanu'...... Nenea,vezi ca strici topicul oamenilor.... Sarisi la pesti mari direct...... :uameni Mergi matale pe la prezentari,tel ,locatii si s-o pastrezi sanatos...... :hi Mai scotoceste ca se fac iesiri saptaminale...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate