Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire in padurea Calugareni, vineri, cateva ore

Bodhi

Postări Recomandate

Salut,

Maine dupa pranz iesim doua Jimnyuri pe la Padurea Calugareni. Ceva soft, plimbare. Bananaim ca nu prea cunosatem zona.

Cine mai are Chef......

Deocamdata:

Bodhi- Jimny- A/T uri si troliu

Padure 4X4-Jimny M/T si troliu

Daca mai vrea cineva ne poate contacta maine dimineata la telefon 0726.56.26.61-Bogdan.

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire in padurea Calugareni, vineri, cateva ore

Am fost...........distractiv...

Atasez si cateva poze.

1257813690_IMG-20141129-WA0008_resized(1).JPG.0518de59f6bbe2db44b42119b3752ffd.JPG1263956523_IMG-20141129-WA0004_resized(1).JPG.ce6190534d9312ded89b33f40f8fab69.JPGIMG-20141129-WA0003_resized.JPG.a5c4f098b9333096b97c1569cc993a1e.JPG20141128_153604_resized_2.thumb.JPG.21556ceb55b95a14290b7c323f46a525.JPG20141128_152622_resized_1.thumb.JPG.69286e0385f4da05a4234fa329cf0ef6.JPG20141128_152415_resized_1.thumb.JPG.f0d6dc1d8cf8530478f6a15525850a02.JPG312373957_20141128_145931_resized_1(1).thumb.JPG.763e758618fbc4781dd7d4116c04646a.JPG20141128_144118_resized_1.thumb.JPG.72ea41c3984e3714c268f95db201bc0b.JPG1556439284_20141128_143121_resized_1(1).thumb.JPG.e2b9bc1310d4b0a04789be93aee090b8.JPGIMG-20141129-WA0006_resized.JPG.ba63d1b57d92bb078dc4912e21f911af.JPG

Au venit si cei de la Administratia Parcului... Ne-au spus ca sunt cativa baieti cu Vitare care distrug tot prin padure, din aceasta cauza ne baga pe toti in acceasi oala. Noi astia care nu distrugem, ci doar ne plimbam. Nu-i intereseaza. Si amenzile sunt mari!

ATENTIE!!!! Accesul cu vehicule motorizate pe teritoriul Parcului este STRICT INTERZIS!!!!!

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

V ati distrat, era ceva apa in padure, eu sunt unu din cei cu vitara care mai calca padurea aia, o data la 2-3 luni, ne am intalnit si noi cu lalaii aia, nu ne au zis nimic niciodata, o singura data ne au rugat sa nu mai mergem pe drumuri,... am distrus pe ....

• Like 1
Link spre comentariu

Dragutilor domni....

Eu ca localnic,va spun ca oamenii au fost draguti in latratul lor....

Acolo este o rezervatie,si daca inca puteti intra sa va plimbati pe drumuri,fara sa luati amenzile alea mari, pentru ca oamenii sunt draguri ,nu fomisti si nu latra... se datoreaza baiteilor alora care incearca sa intelega pe toata lumea in stil romanesc...

Daca vreti le pot transmite ca-s animale si inca fomiste sa vedeti pe urma cum iesiti din parc cu politia si 5000 lei amenda...

PS:

de 20 de ani ma duc in padurea aia,am mers pe jos, cu masina,cu bicicleta,cu ce vreti voi, cunosc mare parte din ea.....si da, niste tampiti au culcat la pamant o parte din rezervatia de bujori exact cand erau in floare si vizitati de nu stiu cine de la minister.

Va roaga sa nu mergeti pe drum pt ca drumurile se rup, devin cazi cu noroi iar braconierii merg pe jos si rangerii cu masinile alea amarite....si nu pot face nimic.....

Pt niste eroi ca domnille voastre nu conteaza decit ca aia ce v-au iertat si au fost oameni,latra si sunt fomisti....

Dragut....

PS 2: nu vreau replici ca nu au rost...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Salut,

Eu n-am jignit pe nimeni.

Oamenii au fost draguti, eu mi-am luat amenda( 3000 ron) restul colegilor doar avertismente.

Eu am sesizat si aici, la rugamintea lor, ca Accesul in zona este interzis si eu sunt dovada ca se dau si amenzi.

Am stat de vorba si la administratia Parcului si se pot organiza si plimbari legale- se plateste o taxa si se stabileste impreuna cu rangerii traseul- sa nu distrugi flora si fauna parcului.

noi nu am distrus nimic, a fost o simpla plimbare.

Asa ca daca aveti de gand sa mai mergeti, ar fi bine sa mergeti legal.

Numai bine,

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

@Bodhi- imi pare rau ca ai luat amenda.nu credeam ca au inceput sa aplice asta, pana acum au fost destul de flexibili cu oamenii de inteles.....

ca idee -sunt minimi doi oameni care citesc acest forum cu legaturi strinse la administratia parcului.-NU sunt unul din ei dar stiu cine sunt fizic, nu cunosc nick-ul insa.

In parc/rezervatie se poate merge cu barca-am trei canoe ,obligatoriu fara motor si obligatoriu fara ustensile de pescuit.

Cu bucicleta- exista minim 2 concursuri /an in acea locatie cu traseu superb, marcat permanent in padure-refac marcajul de 2/3 ori pe an si pana acum au facut minim 2 bucle noi la traseu anual....

Cu masina cum ai spus si tu, organizat....sau anuntat contra unei taxe modice.....nu am mai fost de doi ani cu masina, de la o actiune de hranire iarna unde am fost invitat sa tirasc o caruta dupa patrol...

Accesul este permis contra unei sume de cativa lei in toate cazurile...

Mereu apar nebuni care spun ca-i o tampenie, localnici care pescuiesc noaptea la plasa, offrodisti care merg prin padure.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

cu toata stima si parerea de rau nu am stiut ca e rezervatie, nu am vazut nici o bariera, recunosc dupa marcaje sau alte avertizari nu m-am uitat atent dar nici nu mi-au sarit in ochii, nu voi mai merge acolo cu masina niciodata si imi cer scuze daca am deranjat.

Link spre comentariu

Intr-adevar, nu este nimic sa-ti interzica, dar este interzis.

Cu Bicicletele cred ca este super. O sa incerc la Vara o tura( sper sa nu ma amendeze si pentru asta.:)))

Parerea mea este ca e bine de stiut ca se poate cu taxa-chiar daca nu peste tot.

Ce mi-au spus cei de la Administratie-taxa este undeva la 700 Ron( nu de fiecare, pentru un numar mai mare de masini-stabilite de ei), daca se strang 10 masini.....70 de lei nu este o suma mare, dar macar nu stai cu grija ca-ti iei "cadou".

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Problema este ca @stegulake si @iliedragosmihai - ati avut, aici pe forum, o atitudine urata fata de acei oameni care au fost pusi acolo sa aplice niste reguli. Din spusele voastre, v-au rugat - nu amenintat, si v-au lasat in pace, desi aveau toata indrituirea si sprijinul legal sa amendeze, Bodhi spunand ca chiar si pe asta o fac dragalas.

Il compatimesc pe Bodhi pentru suma enorma pe care o are de platit, nu doresc nimanui.

In acelasi timp il respect, pe necunoscute, pentru limbajul de gentleman, in ciuda sanctiunii.:br:br

NU spui despre cineva, care te-a lasat sa pleci linistit fara a-ti goli bugetul de sarbatori, ca e fomist, lalau si latra.

Si inca din spatele unui monitor.

Oare ati fi avut curaj sa le spuneti asta in fata, barbateste?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Da giorgel am avut curajul sa spun ca nu exista nimic scris vizibil unde spune negru pe alb NU IN PADURE cu bicicleta , masina, ATV sau ...............alceva. Atunci nenea vine si zice AMENDA. De ce ? Nu sa stricat numic . Daca exista amenda se va contesta . Si de mers acolo am sa mai merg , fara ca imi fac probleme .Crede-ma Nu sunt obrasnic atita timp cat nu am stricat numic si nu existe inscrisuri INTERZIS AM sa merg. Daca va exista scris , sau bariere Interzis NU MAI MERG

O zi placuta

Nu va ganditi domnilor ca printre noi avem colegi bine intentionati ! Pentru excursi ne organizate cred ca cel mai bine sa va sunati inte voi.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu îmi pare o problema de atitudine ca i am facut lalai, si da le o spun in fata oricând, sa nu dramatizam ca nu suntem copii, era extrem de simplu sa pună ceva scris si/sau sa ne roage sa iesim din pădure sau oare trebuia sa ghicim in stele?

Link spre comentariu

In urma cu 2-doua luni impreuna cu 4-5 colegi AROisti am planuit o plimbare in padurea Comana.Dupa regruparea,facuta in Comana-sat am plecat catre padure.La intrare o bariera,pazita de un padurar,care ne-a spus ca accesul in padure este taxat cu suma de 15 lei/masina.Ne-am executat si am platit si spre surprinderea noastra am primit si un bon fiscal ,pe care am fost sfatuiti sa-l pastram in cazul unui control.

Despre regulile si comportamentul in padure NU TREBUIA SA NE ZICA NIMENI NIMIC .

ps. sunt curios cum de nu s-a stiut ca este REZERVATIE si mai ales despre vestita sarbatoare a bujorului ce se tine anual in zona .

cu bine .

baciudibaciu
Link spre comentariu

Domnilor, sa nu dramtizam si nici sa nu bravam gratuit.

intradevar jos palaria pentru Bodhi si atitudinea de Domn-indifernet daca plateste,contesta sau ignora amenda.Faptul ca s-a interesat, arata ca intradevar ii pasa.

Bariere sunt la intrarea dinspre Comana sat.La intrarea dinspre calugareni nu prea, sau pot fi ocolite,sunt avariate mereu de loclnici ce mai scot un lemn cazut in padure,diversi bine intentionati....

panouri cu rezervatia si limitele ei gasiti in toata zona,la primarii,pe DJ adiacente...adevarat puse neinspirat in margine de padure sau parcari insalubre sau in fata primariilor ca semn de mandrie,dar sunt chiar daca nu bine puse...

In fiecare WE la intrarea din comana sunt rangerii cu aparatul de taxat,si bon fiscal....nu au vrut nici pt bicicleta sa nu taie bon, pe motiv ca daca te gesesc in padure ceilalti fra ael, ieie amenda, faci scandal ca i-ai dai lui la intrare spaga, toti pierdem ceva...nu merita.

Ca idee in zona sunt muuuulte alte drumuri prin padure ce pot fi batute,fara a intra in rezervatie-in calugareni-dreapta si iarai dreapta sunt cam 30 km de drum si 2-3 treceri prin canale secate,un dig lung si rupt...ai un de sa incerci masina.....trebuie doar sa vrei sa ocolesti,si sa intelegi ce-i aia o rezervatie....

daca chiar vrei sa citesti si informezi, au si site....afli tot ce vrei ...

http://www.comanaparc.ro/activ.php

mega complet,tarife,interdictii....cort ce sa vizitezi, unde cum.....informatie deschisa,doar sa cauti si sa vrei sa intelegi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Untitled.thumb.png.e927e7cf0f4dcedd6ac9435f6cb07f47.pngEu nu inteleg ce tot cautati la Comana cand va puteti duce in padurea aia taiata jumate de langa comuna Crucea de Piatra, undeva langa sunt niste lacuri si o fosta balastiera va dadeati fara probleme, am mai postat la rubrica iesiri.Si aia de la parc gresesc mult, au inceput sa taie au facut drumuri omul vine cu masina nu stie intra si se da, undeva spre drumul ce face legatura cu Mihai Bravu era candva blocata intrarea cu niste dale de beton ultima data erau date deoparte pentru a putea trece cu lemnele.Le-am trimis un mail sa-i intreb de ce duminica cand ma duc la padure trebuie sa fac slalon printre carute plinte cu busteni....nu a raspuns nimeni.

Comana trebuie taiata definitiv de pe lista iesirilor offrroad asta daca vrem sa avem un loc frumos si cu padure aproape de Bucuresti.Oricum si acolo este destul de mult jaf la fata la drumul principal totul pare frumos daca te bagi pe drumeagurile alea stanga dreapta ajungi undeva la margine si o sa vezi ditamai bucata de padure rasa.

In poza in stanga spre DN5 este padurea de langa satul Crucea de Piatra, s-a taiat lemn mult am fost de cateva ori fara probleme, daca o traversezi in dreapta ajungi la limita cu parcul Comana unde am trasat linia groasa tot acolo este un lac se numeste Amenajarea piscicola valea Zanelor se trece pe un podet ingust si te cam opresti acolo sau iesi spre Mihai Bravu.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Hmmmm ciudat acolo chiar nu sunt semne, daca intri din Dn5 spre padurea aia plina de sleauri cu cu o gramada de pomi taiati chiar nu este vreun semn sau ceva care sa te faca sa crezi ca te afli intr-o arie protejata.....

Asta inseamna ca in curand se va termina cu iesirile pe langa Bucuresti.O sa mai trimit un mail asa de curiozitate poate imi raspund de ce intr-un parc natural/national se taie copaci fara numar....

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare