Ionut D Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Va salut Sunt incepator in aceasta treaba si sunt nerabdator sa prind experienta Asa ca rog pe cei care organizeaza iesiri in zona Timisoara sa ma anunte Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara si eu as iesi sambata :tr XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut D Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Multumesc celor care au raspuns Din pacate pina saptamina viitoare nu voi avea numere Promit ca voi reveni si organiza ceva iesiri impreuna cu cei ce vor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corse Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Si eu as fi curios daca se organizeaza iesiri :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cealadau2003 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara daca organizati ceva anuntati aici, m-as baga si eu la o iesire :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Tanase Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Vin si eu daca ma ia cineva ca tocmai am ajuns acasa in Timisoara. Masina aici nu am dar ma ofer voluntar la legat sufe, dat la lopata, intins cabluri de troliu si dat sfaturi :old Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ema 73 Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Si eu as mai misca "fierul" din parcare.Ce ziceti ? Ceva pe Duminica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colivaman Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Cred ca ar merge o tavaleala, acuma ca nici nu a plouat suficient:grin:. Pe sambata urmatoare as propune o iesire prin urmatoarele locuri: lac Ianova, spre nord inspre Salciua, intrare in padurea Sarlota, est catre Buzad si intrare in padurea Charlotenburg nord-est, Comeat mai la est, dupa care continuare catre Hodos - Lucaret spre casa. Am fost sambata trecuta prin zona si a fost superba padurea. Sambata viitoare va fi si mai superba pentru ca va fi senin aproape toata ziua. Padurea in cauza detine exemplare superbe de cerb lopatar(ceea ce am si vazut). Am incercat sa fotografiez, dar nu am reusit din cauza vanatorilor. As atasa si niste poze dar inca nu le-am descarcat de pe aparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara se iese we-ul asta? XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
cealadau2003 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara eu zic pass din pacate weekendul asta, doar daca iesim la un suc o bere in oras sa ne cunoastem, ca prin paduri nu am ce cauta inca cu cauciucurile de plaja pe care le am...( nu mi-au ajuns inca cauciucurile de padure) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
colivaman Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Eu merg aproape in fiecare sambata prin paduri. O sa merg si sambata asta 13 dec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ema 73 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Salut Toata lumea vorbeste de Sambata.Dar pe Duminica 14 Dec. nimic? Nu vrea nimeni macar o plimbare usoara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colivaman Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Imi pare rau, dar duminica o cam servesc in familie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Duminica. Poate. Mai e cineva interesat? (Bencec ....) Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Salutare, Nu intereseaza pe nimeni si vreo iesire la piatra, gen Garana- Lindenfeld ? Sau prin muntii Sureanu ? Demult vreau sa cunosc iubitori de off road din Timisoara, asa ca eu vin si la noroi daca trebuie...:))) Oricand, daca e provocare nu plimbare :))) Chris Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 (edited) Re: Iesire pe linga Timisoara pai sa vedem pe duminica un loc si ora de intanire :old l.e. @Chronos, hai duminica la Garana, masina mea daca sta se strica. Edited December 13, 2014 by eul XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara pai sa vedem pe duminica un loc si ora de intanire :old l.e. @Chronos, hai duminica la Garana, masina mea daca sta se strica. @Eul, Asta-i spiritul :)). Mergem. Te las sa stabilesti detaliile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Update!!! "Eul" va fi in parcare la Lidl (buziasului) la ora 7:00 . Pe mine ma va culege de pe traseu si ne deplasam printre sate, printre munti, spre Garana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corse Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Eu si masina mea inca nu suntem pregatiti de pietre si trasee foarte complicate, dar daca e de o plimbare cu provocari :wink: suntem all in. Daca facem strangere, sunt si eu interesat de Bencec pe maine. Desi e cam tarziu deja si nu e stabilit nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERR Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Iesire pe linga Timisoara Maine poimaine iasa careva prin zona? As scoate samurachele la aer vreo cateva ore. Mersi Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts