atar Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Daca data viitoare nu apare si Jeep-ul meu in poze, nici nu va mai salut. :) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Data viitoare mai raspunde si tu la telefoane... alea doua :grin: Cand te sunasem, eram pe punctul de a cadea in pacat si sa-mi iau jeep. Acum e prea tarziu.... sunt pacatos de-a dreptul :j Adevarul este ca, dupa ce vezi pozele puse de JorJ, iti vine sa le stergi de tot pe ale tale.. :ha: Pun si eu cateva, numai din cauza ca nu era JorJ acolo ca sa imortalizeze... Asa a fost drumul nostru prin padure pana la Gresu, fooarte rau ne-a mai fost :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Faina destrăbălare ați înfăptuit domnilor! Cam pusesem Samu-n cui pentru sezonul ăsta, dar mi-ati facut o pofta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Pun si eu cateva Astea-s cu telefonul facute? PS: aia din rau e OK, dar nu are tot ce-i trebuie, pe display-ul camerei se vedea OK, in full screen, hmm. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Toate pozele mele sunt facute doar cu telefonul S5 din dotare. Tot cu el, mă şi ratacesc de minune.. :ha: În pozele de mai sus, am folosit pe post de blitz un ledbar de 1,2 m :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea În pozele de mai sus' date=' am folosit pe post de blitz un ledbar de 1,2 m :wink:[/quote'] La asa blitz riscai sa le arzi :))) W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: 1 Decembrie la Gresu, Vrancea Frumos, vreau si eu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate