Yonutz Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Eu asa am inteles ...daca am inteles bine. http://100tracks.net/ In noua varianta propusa ... 10 etape, o zi = o etapa, cate doua ptr fiecare organizator. -Brasov -Targu Mures -Odorhei -Campulung -Buzau Din ce am citit eu pe site: -modificari majore de reguli si regulament -simplificarea inscrierii -traseu de facut dupa track GPS -transmisii live -posibilitate de a urmari cursa live (montare baliza GPS pe masina) In acest context in varianta vechiul campionat ar ramane doar 4 etape ... -Piatra Neamt -Buzau -Baia Mare -Cluj ? Topicul are doar scop informativ (am gasit informatia pe internet si am adaugat-o aici!) asa ca va rog sa nu aruncati cu pietre aiurea! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Re: 2015 - Inca un campionat de offroad sau campionat paralel cu actualul? Vad ca se pun pe site in continuare informatii ... Regulamente, taxe si detalii suplimentare. Vad ca au rasarit si doua cupe ...sa fie intr-un ceas bun! :h5 Astea mi s-au parut idei interesante: 1.Echipajele care se claseaza pe locul 1 la un concurs beneficiaza de gratuitate individuala (pilot/copilot) pentru participarea la urmatorul concurs calendaristic din Campionatul European anual. 2.Echipajele care se claseaza pe locul 1 la Campionat European 100Tracks beneficiaza de gratuitate individuala (pilot/copilot) pentru participarea la urmatorul Campionat European anual. Si da, asta va fi pana la urma un campionat paralel cu actualul...cica se va numi "tot teren"! Si intre timp vad ca a rasarit si o sectiune speciala pe forum dedicata acestui campionat...de unde probabil ca vom afla mai multe de la organizatori. Organizatori care de fapt ..."sunt" unul ...un club nou format Extreme Sports Events. :wink: In cele cateva randuri de aici am incercat sa fac un fel de "sinteza" la ceea ce mi-a atras atentia mie citind informatia de pe site. Desigur probabil ca mai sunt si alte chestii ...mai interesante! Pana la urma desi poate pare o scindare care sa rupa miscarea de offroad in doua (aici ma refer la participantii in CN), eu din postura de spectator (atat imi permit momentan) incerc sa vad partea plina a paharului: Diversitate (ai posibilitatea sa alegi)- concurenta (desi vor fi pana la urma complementare aceste evenimente pana la urma va exista o oarecare concurenta intre cele doua campionate sa-si stranga adepti) - calitate (automat cred ca vom asista din partea ambelor parti la randament maxim la organizare sau cel putin se vor stradui ...)! Si de toate chestiile astea cred ca o sa beneficieze pana la urma posibilul concurent! Editat Decembrie 9, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: 2015 - Inca un campionat de offroad sau campionat paralel cu actualul? Cum vezi tu pe forum asa vad si eu :) La prima vedere, pare ca singura diferenta pentru concurenti este ca se va naviga principal dupa puncte gps (track) versus roadbook. In rest masinile sunt tot alea, concurentii tintiti (cum ai zis tu) - tot aia. E interesant de vazut daca va prinde treaba cu navigatul dupa track. Exista colegi care au intampinat dificultati cu navigatia pe roadbook si spera ca e mai usor / fara probleme pe track. Am vazut intr-o discutie de lunile trecute o astfel de idee. Eu unul de cate ori am incercat sa merg pe track : - la verificari trasee din pozitia de organizator care trebuia sa scrie roadbook - in concurs incercand sa revenim la pozitii anterioare - in concurs incercand sa folosim track din ziua precedenta pentru a parcurge azimut mai repede am descoperit ca e destul de greu sa mergi pe track repede si ca se merge mult mai repede pe roadbook. de asemenea, uneori e al naibii de greu sa te tii doar de track (si de aia probabil Rasty a prevazut posibilitatea sa dea si roadbook pentru unele situatii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Re: 2015 - Inca un campionat de offroad sau campionat paralel cu actualul? Domnu copilot, vad ca nu pierzi nici o ocazie sa ma intepi ... si te ofuschezi dupa aia daca zic ceva ... Dupa parerea mea, mersul pe track GPS are plusuri si evident si minusuri. De mai multe ori am folosit la iesirile noastre trackuri ... Atata timp cat nu te grabesti, se poate merge fara probleme. Desigur sub presiunea concursului, lucrurile vor deveni putin gris cu tenta de maro, cel putin ptr copilot care va trebui sa fie mult mai atent in a dirija pilotul pe o trasa corecta si in acelasi timp accesibila. Asta inseamna un spirit foarte bun de observatie, putina intuitie si o buna interpretare a ceea ce gaseste in padure. Ca si minus major: exista unele situatii cand semnalul nu este foarte bun si ruta data de sistemul GPS sa fie usor aberanta. Aici intervine copilotul ... Acum in postura de concurs, de intrecere, in acelasi context, pe track GPS ...ar mai fi niste chestii de discutat ...referitor la riscurile pe care esti pregatit sa ti le asumi ptr echipaj. Roadbookul iti da oarecum posibilitatea de a te preinforma asupra naturii traseului pe care urmeaza sa il parcurgi (coborari, urcari, ravene, cursuri de apa etc). Trackul iti da doar directia ...din pacate. Aici ar trebui sa intervina detaliile din hartile care le ai incarcate pe GPS...evident, daca exista timp ptr a le observa, interpreta si a le transpune imediat in informatie viabila ptr pilot. Pe de alta parte ptr organizator, dupa creierii mei, ar trebui sa existe costuri mult mai mici la constructia traseului. Si implicit ar trebui ca acest lucru sa se vada si la final cand "face factura" catre concurent. Acum referitor la situatia de fapt ...la modul general: Ca sa-ti exerciti acest hobby in formatul actual al CN, parerea mea este ca iti trebuie un venit lunar mediu constant de peste 10.000 euro/luna. Cati au posibilitatile astea in conditiile actuale? Cand a aparut ideea de alternativa la CN la offroad m-am bucurat, gandindu-ma ca acesta va da posibilitatea celor din "clasa medie" (cu venituri de 4-6.000 pe luna) sa participe la competitii, dar cand s-au publicat taxele ... am constatat ca acest nou campionat va fi doar o cale directa spre o cadere libera a acestui hobby. Sa ma explic de ce: se va diminua numarul participantilor pe eveniment, acum automat impartindu-se...cei existenti in cele doua campionate. De mai multi ani, la start se aliniaza cam aceeasi oameni ba chiar mai mult numarul acestora se diminueaza constant in fiecare an ptr ca multi dintre cei existenti se lasa de acest hobby ptr ca pe parcurs constata ca palaria acestui hobby e cam mare ptr ei. Cum multi dintre ei nu concep sa "retrogradeze" in stadiul de hobby ...se lasa definitiv. Mai mult decat atat, in acest moment nu mai exista evenimente promotoare ale acestui hobby. Adica exact cele care sa faciliteze trecerea de la datul prin padure de nebun in haita sau solitar la competitii in lumina reflectoarelor. Colac peste pupaza, vin din spate si ofertele de concursuri ale celor de peste Dunare care au mirosit potentialul miscarii romanesti de offroad si care dau la temelie in mod direct constructiei offroadului romanesc ca si hobby intr-o tara care inca permite asta. Care cred eu ca o sa fie viitorul? Slava domnului, inca mai sunt cativa care fac intalniri de hobby. Legale din punct de vedere organizatoric sau mai putin legale. Nu neaparat intalniri care sa le sporeasca sumele din conturi. Atata timp cat acesti oameni vor putea sa organizeze aceste intalniri, campionatul va exista. Ptr ca din cand in cand mai scapa cate unul de hobby si se duce in campionat. Cand numarul lor se va diminua sau vor dispare definitiv...atunci situatia va deveni cu adevarat nasoala. Ptr mine, ptr tine, ptr toti. Eu cred ca organizatorii "oficiali" oricare ar fi ei si cei de prin federatie ar trebui sa analizeze atent ceea ce s-a intamplat in ultimii ani si directia care o are acest hobby inainte de a face o noua oferta. Nu ma pasioneaza competitiile, ptr ca nu am nici mare talent de pilot si nici n-as putea sa iau mai in serios in conditiile actuale lucrurile decat o fac acum, dar nu sunt tocmai pasiv cand vine vorba de ceea ce se intampla cu acest hobby in Romania. Nu sunt convins ca toti ati inteles ce am vrut sa spun si sper din toate inima ca toate aceste presupuneri ale mele sa fie total eronate. Editat Decembrie 12, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate