Rafy Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Buna seara. De ceva vreme doresc sa-mi vand samuraiul pt ca vreau altceva .Iar acel altceva sta intre y60 si lj70.Ati putea sa-mi dati un sfat si sa il motivati ? Sunt destul de indecis si as dori sa mai aud si alte pareri. Multumesc mult ! O seara buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 pastreaza samuraiul. daca azi ar fi sa imi mai cumpar o masina de teren, nici nu m-as mai uita la altceva, doar la samurai. 70 si y60 nu merita diferenta de bani decit daca vrei sa umfli masina din diverse motive care nu ne privesc pe noi. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Ce te nemultumeste la samurai si ce ai vrea de la urmatoarea masina? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 La Lada Niva te-ai gandit !!!???? 1 FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Ce te nemultumeste la samurai si ce ai vrea de la urmatoarea masina? Vreau mai multa putere , mai mult loc , garda de la sol mai ridicata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Vreau mai multa putere , mai mult loc , garda de la sol mai ridicata. nu ajungi cu samuraiul unde ajunge toyota sau patrolul? cu bani mult mai putini poti prepara samuraiul mai bine. ma rog, in cazu tau as lua toyota pentru ca sint subiectiv si imi place marca asta si nu-mi place patrolul. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Sunt posesor de nissan y60 de care sunt foarte multumit nu neaparat de performantele ei ci de faptul ca nu m-a lasat niciodata in padure desi am abuzat-o din greu lucru pe care nu il pot spune despre celalalte marci legat de fiabilitate care au avut probleme diverse specifice, ba ca s-a rupt planetara,ba crucea,ba a cedat grupul,ba s-a rupt un pivot,ba a zburat bratul etc.Am avut cam toata gama de masini 4x4 vechi din anii 90-2002 si dupa mai multe experiente m-am oprit la y60.Eu masina o folosesc zi de zi plec cu rulota in concedii ,scot barca adik imi trebuie o masina de forta.Daca nu as fi avut rulota si barcile pe cap mi-as fi luat un samurai pentru ca este o masina simpla ,fiabila si cu punte rigida(fiul nelegitim al lui y60:ha:).Daca nu ai nimic de carat cu ea gen barci ,rulote eu zic sa ramai cu samuraiul.Toyota are motorizare buna dar sufera la capitolul punti si la stabilitate. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Vreau mai multa putere , mai mult loc , garda de la sol mai ridicata. Motor de vitara 8v, portbagaj exterior sau organizarea/maximizarea celui interior, 32-uri/33-uri Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Motor de vitara 8v, portbagaj exterior sau organizarea/maximizarea celui interior, 32-uri/33-uri esti carcotas :) nu stiu cum e toyota:) dar Lada am avut si nu e ce vrei crede-ma(nu are punte rigida fata si nici sasiu) iar Patrol am de aproape un an si pot sa spun ca da :) e alta treaba dar comparativ la costuri si intretinere imi e dor de Niva patrolul e mai comod,ai botul in fata ca la camion stai mai sus ca pozitie la volan.sasiu,roti mai mari cam 33-uri fara probleme.blocant de fabrica in general...restul e optiune personala dar cel mai bine condu cele doua masini de la vreun coleg daca se poate si iti faci singur parerea ,de preferat in aceleasi conditii sa fie comparatia cat mai concludenta, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 m-am dat cu ambele....ce are una plus..are cealalta minus si invers mai accesibil la pretul pieselor de schimb Patrolul fiabilitate ridicata la ambele modele ca si miniusuri comune...motoarele de 2.4 Toyota...si 2.8 Patrol...relativ puturoase visez la un LC 4.2 diesel scurt...sau un Patrol 4.8 petrol engine :grin: pa...cu investitii relativ mici poti face un Samurai care sa faca de ras si Patrolul si Toyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 m-am dat cu ambele....ce are una plus..are cealalta minus si invers mai accesibil la pretul pieselor de schimb Patrolul fiabilitate ridicata la ambele modele ca si miniusuri comune...motoarele de 2.4 Toyota...si 2.8 Patrol...relativ puturoase visez la un LC 4.2 diesel scurt...sau un Patrol 4.8 petrol engine :grin: pa...cu investitii relativ mici poti face un Samurai care sa faca de ras si Patrolul si Toyota Enumera-mi te rog acele investitii relativ mici , te rog ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Enumera-mi te rog acele investitii relativ mici , te rog ! Ma bag eu ca musca...:fk2 1.6 8v, reductor de 410, simex >=31", jante et >= -50, autodeblocant fata si/sau spate, 3 link, elicoidale aplicat la ce ai tu. In momentul asta + rollcage + troliu mecanic, ai deja masina de open cu reale sanse daca il conduce o echipa buna. ... si eu am tot patrol, lung :grin:, dar pentru strict offroad, samurai mi-as lua. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 eu as opta ptr gume de 31 Fedima VJ910....kit de reductor din state...sau rapoarte de vitara in punti....un roll cage(obligatoriu) jante cu et negativ mare blocant spate...ambreiaj HD...troliu...bare fata spate custom....praguri Hd....asta ptr inceput Editat Decembrie 4, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Ma bag eu ca musca...:fk2 1.6 8v, reductor de 410, simex >=31", jante et >= -50, autodeblocant fata si/sau spate, 3 link, elicoidale aplicat la ce ai tu. In momentul asta + rollcage + troliu mecanic, ai deja masina de open cu reale sanse daca il conduce o echipa buna. ... si eu am tot patrol, lung :grin:, dar pentru strict offroad, samurai mi-as lua. Cu siguranta ca iese ceva foarte potent cu ce spui tu ,dar daca iau in calcul valoarea samuraiului + suma pt aceste modificari trece mult oeste pretul de achizitie a unui land cruiser sau a unui patrol ce vine deja cu roti pe 33 si probabil troliu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 iar acea toyota/patrol nu va putea sa faca ce faci tu. Gandeste-te de asemenea ca acea masina noua va necesita o investitie initiala pentru ca va avea probleme. Acea masina nu o stii, nu stii ce hibe are. Motor de vitara, blocant si 31 si deja esti peste patrol pe 33" ca potenta Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 eu am spus ce-as face eu...nu e obligatoriu sa faci si tu la fel :grin: de ex LJ70 gasesti cel mai des fara difflock...Y60 are....si ar fi multe de discutat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 imi dau ca parerea, nu e nevoie sa ma bagati in seama. unui samurai stoc sa-l faci avion, ii trebuie motor, suspensie, roti si blocant la noi in echipa sunt niste samuraie destul de potente si care fac fata (ca sa fiu elegant in exprimare) toyotelor si patroalelor care mai ies cu noi. reteta este: -motor de vitara G16 8v -kit reductor 4,16 -suspensie RUF fata si Wranglere spate -anvelope simex 235/75R15 pe jante stoc intoarse -autodeblocant spate Spartan/Lockrite ce e in plus deja sunt mofturi 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 imi dau ca parerea, nu e nevoie sa ma bagati in seama. unui samurai stoc sa-l faci avion, ii trebuie motor, suspensie, roti si blocant la noi in echipa sunt niste samuraie destul de potente si care fac fata (ca sa fiu elegant in exprimare) toyotelor si patroalelor care mai ies cu noi. reteta este: -motor de vitara G16 8v -kit reductor 4,16 -suspensie RUF fata si Wranglere spate -anvelope simex 235/75R15 pe jante stoc intoarse -autodeblocant spate Spartan/Lockrite ce e in plus deja sunt mofturi Acum cu siguranta se va baga cineva (ca stie el mai bine) sa spuna ca ceva nu se pupa, ca ar merge si altceva mai bun in loc de... ca stai sa vezi... ca... :hm Reteta asta este AUR pt cine are urechi sa auda... Dpmdv cateva diferente ar fi: - patrol mai greu, toyota usoara - toyota - piese mai ieftine la patrol, intretinere mai usoara, piese sh la greu, toyota nu are oferta sa bogata - patrol - blocant spate patrol - patrol - grupuri mai mari si mai joase la patrol - toyota (toyota pe 33= patrol pe 35) - pret achizitie - patrol - cele mai slabe si uzuale motoare la ambele (2,4 vs 2,8) avantaj clar Patrol - calitate, fiabilitate - toyota - rezistenta si nesimtire in general... avantaj clar patrol CE sa spun.... alegere placuta!! :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Stiti cum se spune o poza face cat o mie de cuvinte.:grin: Editat Decembrie 4, 2014 de robertz @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Stiti cum se spune o poza face cat o mie de cuvinte.[ATTACH=CONFIG]231044[/ATTACH]:grin: Ai dreptate:ha:decat sa f...ti toate panaramile si sa ramaii in drum mai bine mergi sigur si cu blocantul bagat:ha:Deci ai vantaj depinde in cara a blocantului te afli. Oricum clar patrolul este in avantaj pentru ca are cardanul mai mare si la toyota i se rupe ...:ha: Editat Decembrie 4, 2014 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Ai dreptate:ha:decat sa f...ti toate panaramile si sa ramaii in drum mai bine mergi sigur si cu blocantul bagat:ha:Deci ai vantaj depinde in cara a blocantului te afli. Oricum clar patrolul este in avantaj pentru ca are cardanul mai mare si la toyota i se rupe ...:ha: prefer sa mi se rupa intr-o gagica :no11 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 La Toyota nu apuca sa se rupa intr-o gagica pentru ca moare la intrare!!!:ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Lasand de-o parte mofturile si intepaturile gratuite, langa Sami transformat repede in bani putini,mai pune minim 3000 E si ai masina dorita. Dupa , tine aproape 1-2-3mii in functie de mofturi si ai masina de offroad....in funtie de noroc, ai putea sa mai tai din buget cu un nissan Y60,dar nu obligatoriu.... nu merita, ramai cu sami, baga in el 1000-2000 mii si de diferenta cumpara o masina de familie,concediu, mare.....este mult mai ok..... Am avut Nissan.....mergea la mare, si in Mamaia eram cam dubios nu era din acelasi film cu fitele sport din parcare.....la Bansko,un concediu de ski am consumat cit toti amicii cu rablele lor de strada la un loc si in ambele cazuri am fost nevoit sa parchez pe borduri ca nu incapeam nicaieri..... dar neamule, intram cu toata sufrageria in el,plus vecinii..... Offroad .....nu cred ca in regim amatoricesc iesiri-distractie-cupe nu puteam merge cu un sami unde mergeam cu patrolul.... Loc in maisina pentru ce? Sami fara banchete loc berechet....ca doar nu mergi la offroad cu masina plina,aia deja este moft... Singurul lucru pentru care merita masina mare este expeditie,dar nu ai spus nimic de asta.....si nici nu cred ca asta-i scopul... Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Buna seara. De ceva vreme doresc sa-mi vand samuraiul pt ca vreau altceva .Iar acel altceva sta intre y60 si lj70.Ati putea sa-mi dati un sfat si sa il motivati ? Sunt destul de indecis si as dori sa mai aud si alte pareri. Multumesc mult ! O seara buna ! N-as putea sa-ti dau un sfat si nici sa-l motivez ptr ca nu stiu ce inseamna "altceva"! In traducere ce te-ar nemultumi la Samurai de vrei sa-l schimbi? Cand te gandesti la LJ70 vs Y60 ...ar trebui sa te gandesti la mere vs. pere. Teoretic ambele sunt masini de teren dar difera foarte multe una fata de alta. Incepand cu stilul fiecareia si terminand cu partea tehnica. Fiecare are atat plusuri cat si minusuri. Am avut si una si alta ...am ramas la Y60 ptr ca asta mi se pare ca se potriveste stilului meu. Fiabilitate? In afara de consumabile ...am schimbat un rulment in 3 ani...si am facut aproape 40.000 km cu masina ...si pe sosea, si prin padure. Unii spun pe acilea ca Nissanul consuma de rupe si ca Toyota se rupe ...Asa si? Si vinul care e acru daca il combini cu Pepsi devine baubil. :grin: Altii spun ironic ca posesorii de Patrol sunt gay. Nu le-as putea dori decat un singur lucru... sa ajunga fie scosi din cacat de un Patrolist care chiar e gay si acesta sa le ceara plata DOAR in natura ... :fk2 :ha: Merita fiecare leut atunci cand sa faci schimbarea (nu iti pot descrie starea in cuvinte dar o sa intelegi asta in fiecare moment care il vei petrece la volanului oricarei masini din cele doua)...daca iti permiti... daca nu ...ramai unde esti! Nu-i nici un stres. Editat Decembrie 5, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Comparatie Toyota LJ70 versus Patrol Y60 Si vinul care e acru daca il combini cu Pepsi devine baubil. :grin: Altii spun ironic ca posesorii de Patrol sunt gay. Nu le-as putea dori decat un singur lucru... sa ajunga fie scosi din cacat de un Patrolist care chiar e gay si acesta sa le ceara plata DOAR in natura ... :fk2 :ha: nebun esti! :g am ris cu lacrimi. deci toyota :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate