ElSpa Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Salut, Ma numesc Mihai si de curand am achizitionat utilajul din poze. E un JK 2009 4 usi manual. Din ce vad are un kit de inaltare, nu stiu exact ce, am niste aripi Bushwacket pocket comandate din state care sunt 2.5" mai late decat stoc (63mm). As vrea sa ii pun niste roti sa arate wow, nu neaparat extreme, dar sa fie estetic impunatoare...totusi sunt la buget...niste table de 16 cu et negativ si 265/75/r16 ar fi o solutie ? Folosesc masina cel mai mult in oras, cu iesiri mediocre pe teren. in plus de asta, din profil e foarte inestetic cu pragul ala aftermarket...nici nu imi dau seama ce lipseste...daca puteti sa va dati cu parerea :) Editat Decembrie 10, 2014 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 Masina este frumoasa , sa o stapanesti sanatos. Parerea mea este ca anvelopele sunt alese strict in functie de modul cum utilizezi masina. Binainteles ca niste gume cu umeri pronuntati si cu niste blocuri mai pronuntate ar avea un impact vizual deosebit , dar te asigur ca ai avea de suferit la capitolul eficienta. Pe ploaie ai avea performante mai slabe , pe gheata foarte slabe si nu merita . Gumele pe care le ai in acest moment sunt mai potrivite pentru anotimpul pe care il traversam si cred ca siguranta este numarul 1 in aceste conditii . Mie imi place cum arata pragul lateral . :wink: Tot in acelasi spirit , eu as monta jante cu ET negativ doar obligat de vreo modificare de suspensie care m-ar forta sa maresc discurile si etrierii si atunci ar trebui sa scot in afara mare parte din roata ca sa nu imi atinga. Doar din considerente estetice , sincer , mie mi se pare kitsch ( dar este doar parerea mea personala ) . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ElSpa Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 multumesc mult pentru info...gumele stock de pe masina sunt 245/75/r16...tind sa cred ca fara 33x12.5 nu va fi o mare diferenta cu nici o alta marime....toate care le vad si imi plac vizual au 33 care banuiesc ca e extrem pentru oras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 Sa stapanesti sanatos jucaria,deci cu tine am vorbit astazi despre jante si anvelope. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 Salut. Sa o stapanesti sanatos. Masina a stat multa vreme, am tot vazut-o in Pipera langa cartierul de case Impact - Azur. Acum vreo 3-4 zile era murdara si parcata pe o portiune de spatiu verde. Probabil ca nu a rulat foarte mult, lucru bun de altfe. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Anvelopele sunt de iarna, Cooper Discoverer M+S. Cred ca dimensiunea originala este 255/75/R17. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 S-o stapinesti sanatos. Dar de ce ai pun in titlu "V6"? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ElSpa Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 e motor v6 benzina pe ea :) multumesc de urari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 (editat) Re: Nou proprietar de JK4 usi V6 Salutare, Sa te bucuri de ea fara evenimente neplacute. Jantele care le ai sunt foarte bune mai ales daca ai de gand sa pui anvelope mai "wow" cum spui. Din ce se vede din fotografii as zice ca masina este inałtata cu aproximativ 2" ceea ce iti va permite sa pui o anvelopa mai mare. Ma insel? Ce dimensiuni are rezerva? Bun venit printre posesorii de JKU! Ionut Editat Decembrie 14, 2014 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate