Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre 100Tracks

100tracks

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Despre 100Tracks

Cred ca, in primul rand, este obligatia tuturor participantilor din CNOR sa acorde o sansa si unui alt format de campionat, numai asa putem evolua si sa avem mai multi posibilitatea de a compara ... oricum esti lber sa alegi ce doresti in cunostiinta de cauza dupa ca ai participat si la altceva.

cum dracu sa fie obligatie? asta stii cum e? e obligatia mea, ca si cumparator, sa ma tin scai de ala care vinde?!? nu e asa. ca si cumparator, eu am banii in buzunar si nu mor de foame. asa ca e de datoria celui care vinde sa vina si sa ma convinga sa iau de la el. de ce? pai pentru ca eu am banii!

• Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Worsky.....personal ma bucur ca a aparut si formatul asta. Merg sa vad despre ce este vorba, compar, analizez...apoi iau o decizie si merg unde o sa-mi convina. Daca nu-mi convine aici....am varianta Bulgaria.

Asadar, ca si consumator de offroad sunt ok ca a mai aparut ceva nou.

Despre chestiile cu "Campionat European"...dar cu toate etapele in Romania si cu 99% concurenti romani.....si alte caterinci de astea juridice.....ne uitam, ne distram si daca cineva ne crede naivi, e treaba lui.

Acum ...hai la sedinta sa vedem ce spun organizatorii. Ma duc acolo ca sa vad si aud eu ......nu sa stau sa ascult povestile altora care vor fi sau nu corecte.

Horatiu

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

@air_wolf: rectific ca sa nu se intelaga prost, este o obligatie morala ... sau sa acordam credit si unui altfel de format competitional .... Multumit ?

@MAO: cred ca Buggy-ul lui Bogdan o sa se descurce excelent ... pana se goleste rezervorul :grin:

... ca capitolul Raly Raid, Mauri si Costelus ne pot da lectii ... asa ca...

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Probabil ca daca erai mai atent citeai si postul lui Mauri.

Si daca tu imi spui mie ca masina aia se descurca excelent la Rally raid atunci eu ma retrag din discutia cu tine :)

Spor.

Link spre comentariu

Probabil ca daca erai mai atent citeai si postul lui Mauri.

Si daca tu imi spui mie ca masina aia se descurca excelent la Rally raid atunci eu ma retrag din discutia cu tine :)

Spor.

... ai citit si continuarea cu rezervorul ? :ha:

hai fuga la prezentare sa vedem ce ne povestesc :)

Link spre comentariu

@Mao: in momentul asta cred ca sti doar de un format de compionat in care ai participat , ai mai participat si la alte concursuri cu un alt format ? te invit sa treci si pe la Bulgari,[...]

As vrea, nu pentru worldscape, caci el are o 'misiune', deci nu conteaza ce zic ceialti, ci pentru cititorii care ar putea sa aiba dubii, sa clarific ceva:

avem 2 interlocutori, cu nickname urile de forum "worldscape" si "mao".

"worldscape" foloseste exprimari care acrediteaza ideea ca are mai multa experienta decat "mao", si ca ar fi bine daca "mao" ar merge si la alte concursuri, cum ar fi la bulgari.

Ca sa dam o dimensiune mai corecta acestui dialog, cred ca trebuie sa punem pe masa urmatoarea informatie:

"worldscape" a participat la un numar de etape de CN Offroad pana prin amul 2012 (nu 2013 si 2014). A fost la Croatia acum cativa ani (gen 2012 - gasim pe forum aici povestile de la concurs)

"Mao" in anul 2013 a fost vicecampion national la CN offroad, iar in 2014 campion national la CN offroad. In 2012 a castigat majoritatea (toate?) cupele la care a participat in Romania. Nu mai departe de acum 2 saptamani "mao" a castigat un concurs la Bulgari :)) - Shumen 2014.

FACTS, not opinions, no 'spin'

• Like 1
Link spre comentariu

.. ai dreptate wacher, dupa 5 ani de etape si cupe, m-am cam plictisit de acelasi format... si chiar imi doresc sa vad si altceva.

P.S. ce vrei sa spui prin "misiune" ? ... eu mi-am exprimat doar parerea personala. Iar daca vrei sa faci aluzie la faptul ca a-si tine partea organizatorilor 100tracks, te inseli amarnic, mai ales ca un motiv personal pentru care la un moment dat nu am mai vrut sa particip in campionat a fost chiar Floyota ( dar asta este o alta poveste ).

Editat de worldscape
  • Like 1

Link spre comentariu

5 topicuri si nu se mai intelege nimic...

ma bucur ca exista logo-ul discovery si ca, probabil, o sa fie ceva emisiune...

@worldscape: da, e mai bine asa, nu face atentat la buzunar :grin:

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

... ma bucur ca exista logo-ul discovery si ca, probabil, o sa fie ceva emisiune...

Eu chiar sper sa se intample asa... sau macar pentru inceput sa fie transmisia live din masina ( dupa cum e prezentata si pe site-ul oficial ) si in punctele cu oaresce dificultati .... daca acest lucru va fi realizat si competitia va avea vizibilitate reala pe INTERNET si in MEDIA s-ar putea sa apara urmatoarele avantaje:

- sponsorizari ale concursului ... care sper sa se regasesca si in niste micsorari de taxe de participare ( de ce nu modice la la Bulgari );

- sponsorizari ale echipajelor participante;

( pe undeva cred ca se urmareste si acest aspect )

daca cele de mai sus vor fi realizate, si cu o larga vizibilitate, va aparea o intreaga pleiada de noi participanti ( ca gasca competitionala e cam aceeasi de ceva ani incoace fara prea multe fete noi ), si o crestere semnificativa a numarului de participanti ... ca sunt multi care se plang te cuantumul taxelor...

prin 2009 si 2010 am avut o serie de discutii pt sponsorizari ale echipei mele: raspunsul a fost acelasi: care este vizibilitatea catre public a concursului si a masinilor in timpul concursului ? ... faza cu ceva gura casca la trial-ul de sfarsit de etapa nu a interesat pe nimeni.... si raspunsul banuiesc ca il intuiesti, altfel insa au stat lucrurile la SINCRON Arena ... acolo am primit o sponsorizare pt cele 2 zile cat a durat, deoarece a fost vizibila competitia.

Editat de worldscape

Link spre comentariu

prin 2009 si 2010 am avut o serie de discutii pt sponsorizari ale echipei mele: raspunsul a fost acelasi: care este vizibilitatea catre public a concursului si a masinilor in timpul concursului ? ... faza cu ceva gura casca la trial-ul de sfarsit de etapa nu a interesat pe nimeni.... si raspunsul banuiesc ca il intuiesti, altfel insa au stat lucrurile la SINCRON Arena ... acolo am primit o sponsorizare pt cele 2 zile cat a durat, deoarece a fost vizibila competitia.

evident ca m-am lovit si eu de aceleasi intrebari... si da, aceleasi 2 avantaje imediate (1 - 2 ani) le-am identificat: sponsorizari etapa/echipaj. in plus, pe termen mai lung, intrucit vad ca discovery are o politica de a sustine si promova emisiunile care au audienta, e posibil sa existe si participari din afara si de ce nu, turism de etapa.

Link spre comentariu

@air_wolf: ... e cu toate ca banuiesc ca nu ai fost la Croatia Trophy ... iar eu nu am spus inca acest aspect, care este unul foarte important si anume TURISMUL DE ETAPA ... DA este o reala posibilitate sa apara si la noi acest fenomen :)

Felicitari pentru observatie.

Link spre comentariu

@air_wolf: ... e cu toate ca banuiesc ca nu ai fost la Croatia Trophy ... iar eu nu am spus inca acest aspect, care este unul foarte important si anume TURISMUL DE ETAPA ... DA este o reala posibilitate sa apara si la noi acest fenomen :)

Felicitari pentru observatie.

daca erau masini de offroad de inchiriat la noi, nu mai tineam aproape 6000eur in service degeaba, cind cu 200-300 eur/weekend imi faceam damblaua.

Link spre comentariu

daca erau masini de offroad de inchiriat la noi, nu mai tineam aproape 6000eur in service degeaba, cind cu 200-300 eur/weekend imi faceam damblaua.

sunt, du-te la Lazar in Brasov :)

Link spre comentariu

Nu ar fi bine sa se organizeze 4 etape de TOT TEREN si 4 etape cu roadbook si sa putem puncta la 3 din fiecare?

Punctele pot fi cumulate pt cele 2, sa le zic campionate, sau daca nu separat si astfel poate ramanem impreuna, ca si asa nr. participantilor a inceput sa scada.

Link spre comentariu

Nu ar fi bine sa se organizeze 4 etape de TOT TEREN si 4 etape cu roadbook si sa putem puncta la 3 din fiecare?

Punctele pot fi cumulate pt cele 2, sa le zic campionate, sau daca nu separat si astfel poate ramanem impreuna, ca si asa nr. participantilor a inceput sa scada.

Foarte buna ideea ta Robert Tutuianu!! Votez !:2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Hai sa bag si eu putin batul prin gard ... am citit mai multe topicuri pe tema x vs y. Treaba lor. Nu ma bag ca fiecare stie mai bine ce are de impartit cu celelalt.

Am mai retinut inca un aspect, si anume teama unor colegi ca navigatia o va putea face si o maimuta ... aici am rezerve. M-am dat copilot si cu RB (2005-2008) si navigand din CP in CP nu demult la Abrud. Mult mai usor nu a fost. Bine, ca la Abrud nu a fost exact formatul care se propune acum, dar nici departe nu a fost. Este adevarat ca intre CP-uri, fiecare isi alegea drumul, dar ca si urmarire a drumului ales, ca vedeam o retea de drumuri (unde nu era padure) bine delimitate, unde tineam un traseu ales din aproape in aproape (un track imaginar), ca vedeam o linie albastra tot una este. Cand ne apropiam de un Y, ii spuneam pilotului sa o tina pe dreapta sau pe stanga in functie de ce vedeam eu pe tableta. Personal, apreciez mai mult formatul asta decat RB. Cand mergeam pe RB, cel mai mult ma scotea din sarite datul la roti pe loc, ”ghicitul” urmatorului punct, verificatul a cel putin inca 2-3 pozitii sa fiu sigur ca-s pe drumul cel bun si intoarcerea la ultimul punct cunoscut in caz contrar ... tin minte o faza de la Baia-Mare (2008, parca) cand m-am dat cu Zoli (Unimog). Mai, am coborat si urcat o portiune si ne-am intors si le-am socotit aproape o ora ... Atata aritmetica nu am facut in clasele 1-4 cat am adunat si scazut ... zici ca eram la olimpiada de matematica, nu la ofrod ...

Un traseu facut si cu portiuni dificile va scoate copilotul sa traga de troliu ca si pana acum. Dictarea schimbarii directiei de mers se va face ca si pana acum. Am mari rezerve ca un pilot, va fi in stare sa-si citeasca track-ul si sa conduca in acelasi timp si sa tina ritmul cu un echipaj in care pilotul isi face treaba lui si copilotul pe a lui. Constructia ochiului nu-l va ajuta. Privitul pe parbriz, in departate, privitul ecranului in apropiere in mod rapid si repetat oboseste ochiul ... ca doar nu-i diafragma de aparat foto ... si la aparat se consuma bateriile pana la urma ...

Sa presupunem ca navigatia se va face mai usor, mult mai usor, extrem de usor (desi ar trebui sa definim ce inseamna usor) in formatul propus. Nu vad ce-i rau in asta. Este ca si cum mi-as arunca laptopul pe geam si m-as intoarce in timp sa-mi tin contabilitatea pe documente cumulative si jurnale de mana, ca sa demonstrez ce? Ca mie-mi place mai greu ... Ok. Are de unde alege fiecare. Nu vad ce-i rau in asta.

In concluzie, nu are rost sa puneti carul inaintea boilor ... criticam un format nou, doar asa ca ne place sa povestim discutii. Lasati sa treaca un an si apoi fiecare vede ce si cum. Sa lasam romanismele. In loc sa apreciem o initiativa o omoram din fasa. Eu, urez tuturor concurentilor, indiferent de format, distractie si voie buna!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Tutuiane,tu ai mai propus chestia asta si ai fost refuzat.........ce te face sa crezi ca acum va fi altfel

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Tutuiane,tu ai mai propus chestia asta si ai fost refuzat.........ce te face sa crezi ca acum va fi altfel

Stii care e parerea mea? Din afara privind e super OK mai ales dpdv al organizatorului. Munca mult mai putina.

Deranjant pt noi a fost faptul ca am fost pusi in fata faptului implinit, fara o oarecare informare din partea lor.

Ar fi pacat sa se scindeze in doua aceasta miscare. Parerea mea.

Link spre comentariu

Am sa mentionez unele lucruri vorbite cu Rasti la sedinta !!

Campioni de la cele 3 clase , standard , open si extrem din 2014 vor avea competitia la 100traks gratis pe tot campionatul 2015 100traks !

Cine castica o etapa fie soft fie hard , urmatoarea etapa e gratis !

Pt a se calma spiritele eu zic PACE , noi avem de pierdut , nimeni alt cineva , am sters postul de pe FB pt a ne spala rufele aici , unde ne-am cunoscut :cl

Sunt de parere 100% cu Robert Tutuianu ...lasti orgoliile si stati la masa , cu siguranta va fi o cale de mijloc !!

Suna bine si 100traks pt uni ca mine care nu a avut parte de copilot , suna bine si CNOR pt prietenia care ne-a legat !

E pacat sa nu stam stati la masa !!

Eu dupa cum am spus si pe FB , voi participa in CNOR cand am bani de copilot :grin: , si voi merge la 100traks cu un prieten sau cu sotia mea ! Nu a altuia !!!:grin::grin:

Da asa e cum spune Mauri , vom merge pe acelasi drum !! Numai ca pe acel drum trebuie sa existe intelegere si respect !

Cine a facut CNOR ? Cine ne reprezinta la FRAS ?

Va las pe voi sa judecati !

Din partea mea greseala e undeva la mijloc!! Spargeti buba si nu vom avea decat de castigat!! :2dr

Sorine la cata propaganda ai facut sigur iti da Rasti participare gratuita si tie si sotiei tot campionatul :wink:

Si la cat de mult te implici propun sa te includa si in comisie,sa faca un post nou "spalator de rufe" :)))) ....glumesc dar vad ca-ti place sa-ti speli public rufele.

Editat de cfantana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Un traseu facut si cu portiuni dificile va scoate copilotul sa traga de troliu ca si pana acum. Dictarea schimbarii directiei de mers se va face ca si pana acum. Am mari rezerve ca un pilot, va fi in stare sa-si citeasca track-ul si sa conduca in acelasi timp si sa tina ritmul cu un echipaj in care pilotul isi face treaba lui si copilotul pe a lui. Constructia ochiului nu-l va ajuta. Privitul pe parbriz, in departate, privitul ecranului in apropiere in mod rapid si repetat oboseste ochiul ... ca doar nu-i diafragma de aparat foto ... si la aparat se consuma bateriile pana la urma ...

Eu, urez tuturor concurentilor, indiferent de format, distractie si voie buna!

hud-lifestyle-1.jpg.3112c409cce7ff7a6126f7bc9c6994b1.jpg

asta e pentru GPSCU :grin: poate are si o voce suava, care ii zbiara destul de tare "dupa 30m virati la stinga" :2dr

da, cred ca asta e cea mai misto urare. pina la urma vorbim despre distractie, ca doar nu e nimeni profesionist. :rsp

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]232424[/ATTACH]

asta e pentru GPSCU :grin: poate are si o voce suava, care ii zbiara destul de tare "dupa 30m virati la stinga" :2dr

da, cred ca asta e cea mai misto urare. pina la urma vorbim despre distractie, ca doar nu e nimeni profesionist. :rsp

Nu ai vrea sa mergi o etapa cu mine? Poate iti schimbi parerea...))

Link spre comentariu

..... dar vad ca-ti place sa-ti speli public rufele.

Stai linistit ca aici au acces doar cei care se dau in campionat sau au licenta, restul nici nu pot vedea si nici nu pot scrie nimic....

Max, resctrictioneaza-mi si mie accesul aici, te rog !

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare