cfantana Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Re: Despre 100Tracks Stai linistit ca aici au acces doar cei care se dau in campionat sau au licenta, restul nici nu pot vedea si nici nu pot scrie nimic.... Max, resctrictioneaza-mi si mie accesul aici, te rog ! Eu stau foarte linistit. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Re: Despre 100Tracks Va urez succes ! Edited December 19, 2014 by GPScu 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Re: Despre 100Tracks Va urez succes ! Am reusit sa imi fac dusmani ! :tk asta imi doream ! :ha::ha: Daca considerati ca tin cu uni si cu ceilalti nu ...gresit !! Treba voastra !! Si pt tine Tupare ne vedem in teren :2dr , dupa cum am spus , respect veterani si tot odata oameni care sunt dedicati acestui sport si campionatului !! :rsp Pt tine Drujba si Yonutz , eu nu sunt eminent ca voi ! Am fost un repetent , si nu am ramas cu nimic din scoala !! Tot repectul pt voi , aveti talent la taste !! :tk Edited December 19, 2014 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
val Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Văd ca lumea e incantata de faptul ca pot lua ca si copilot pe orice de prin casa. Mersul pe track e mai solicitant, îți lipsesc reperele din roadbook si nici viteza nu mai e aceeași. De multe ori mergi mult mai încet si din cauza lipsei de acuratețe a gps-ului tău sau al organizatorului, track-utile nu se suprapun perfect, ceea ce te cam încurca atunci când in teren sunt mai multe variante. Pe lângă rolul de navigator, copilotul contribuie la mai multe lucruri in cadrul cursei. Gândiți-vă la trolieri, la zonele cu risc unde ai nevoie de ghidare si la câte se mai întâmpla intr-o zi de concurs. Consider sistemul cu track bun pentru organizatori (e mult mai economic sa faci traseele si scapi de toate contestațiile si certurile pe desene, distante etc), dar pentru concurenți sigur nu e varianta câștigătoare. Partea cu navigatia da un farmec aparte offroad-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks 1. Tutule......frumos ce propui, insa nu se prea poate. La 100 tracks sunt 2 clase - Standard si Extreme, la CNOR 3, mai apare si Openul. Ce fac cei care se dau in CNOR la Open....??? Unde puncteaza la 100 Tracks ??? 2. GPScu - sunt de acord cu tine (stiu ca voi enerva lumea acum...mai ales pe copiloti) si eu sufar am din cauza copilotului....da si ei din cauza mea:banana.......totusi esti prea "incantat" de ceva care este doar la nivelul de proiect/promisiune. Atentie....mersul dupa track nu este deloc simplu......uite, cu cei de la Kamikaze, am vrut sa facem traseul de extreme de la Curtea de Arges, dupa track.....si am bananait ore intregi si n-am reusit. Eu cred ca trebuie sa "gustam" din amandoua propunerile de concurs....apoi sa dam note. 3. Tot pt GPScu:))) sper ca esti de acord cu urmatoarele - Toti cei care organizeaza concursuri uita un lucru esential - ei fac concursuri si cineva trebuie sa plateasca participarea....altfel dau bani din buzunar. Baietii aia care investesc in offroad sunt PILOTII. Ei baga zeci de mii de euro in masina, platesc taxa lor, a copilotului, platesc mecanici, piese.....si s-a ajuns sa-i mai dea si ceva domnului copilot...ca sa se dea cu ei. Adicatelea copilotul a ajuns un fel de intelectual rasat, un guru in ale padurii, orientarii, si noroiului. Unii mai sunt si nesimtiti si vin cu caterinci de astea - imi dai atat, te urc pe podium.....sau si mai rau - suntem pe locul x....nu ma mai dau cu tine ultimele etape decat daca platesti suma de xxxx euro. Taman de aceea imi doresc sa scap de povestea asta, vrea sa particip, sa platesc....insa daca pierd concursul, sa-l pierd pt ca eu sunt tolomac.....nu pt ca domnul copilotul nu e in forma intelectuala maxima....fiind usor bulversat de cantitatea de tuica scapata pe gatlej...si bineinteles platita de pilot. Concursul se mai poate pierde si daca organizatorul face greseli de roadbook.....taman de aceea cred ca trebuie sa se gasesaca solutia care sa elimine greselile astea si sa poti naviga in siguranta si pe drumul bun. SIncer nu stiu care este solutia asta......insa sunt oameni cu experienta care au organizat concursuri si cred ca vor rezolva. Daca am suparat vreun domn copilot.....asta este, chiar nu-mi pasa.....astept muscaturile.:))). PS: nu toti copilotii sunt asa :)))). Horatiu 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks @horatiu Hai Romania! Alupigus :)))))) Persoanele excluse nu sunt de fata ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Mao...hai Romania !!! Vezi ca era si un PS....pt unii copiloti:))). Alupigus lor....copilotilor nesimtiti :))). Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks In primul rand, nu am mai vazut pe aici discutii de genul celor de mai sus de vreo 2-3 ani. Adica cam de cand s-a schimbat conducerea CNOR-ului. Aceiasi oameni care au fost schimbati atunci, au revenit acum si iata cum au reinceput discutiile in acelasi format. Felul in care a reaparut echipa respectiva, propunand un campionat paralel "care nu este acelasi lucru, desi este acelasi lucru" aminteste de felul in care Putin invadeaza Ucraina. De fapt adevarul nu este adevarat (cum ar fi ca vorbim de uzurparea aceluiasi campionat sau ca Putin trimite trupe in Ucraina), dar intre timp se destabilizeaza actuala forma de organizare in asa fel, incat la sfarsit o sa ne rugam de ei sa ne primeasca si pe noi in campionatul lor (iar Putin o sa apara ca salvatorul Ucrainei). Poate ati uitat motivele pentru care acum 3 ani a fost schimbata echipa de conducere a CNOR-ului. Poate ati uitat ca dintre toate cluburile din tara, nu aveau drept de vot decat "ai lor" - 5 cluburi, iar restul cluburilor aveau doar drept de a observa sau nici macar nu erau invitate la sedinte. Poate ati uitat stilul dictatorial in care era condusa aceasta miscare si muia pe care ne-o luam cand incercam sa zicem ceva. Poate ati uitat de "tiriplici" si "greuceni". Cine isi uita istoria este condamnat sa o repete. S-a intamplat de foarte multe ori in istorie. Iar prin simplul fapt ca in loc sa ii tratam cu un mare "IGNORE", stam acum si luam lectii de offroad de la personaje dubioase precum Worldscape sau lectii de copilotaj de la GPScu care nici macar nu este in stare sa scrie corect in Lb. Romana, prin aceasta nu facem decat sa endorsam actiunea initiata de Rasty, Floyota & Co. Acest sport este unul de echipa. Mie unul imi pare rau ca nu se mai organizeaza etape in care echipa sa fie compusa din 2 masini. Personal NU as vrea sa fiu copilotul unui individ care nu ar da nici doi bani pe mine si ar avea nevoie de mine doar ca sa il troliez. Totodata nu as vrea sa am ca si copilot pe cineva care sa fie in stare doar sa puna o sufa in jurul unui copac si nimic mai mult. Faptul ca unii nu reusesc sa isi gaseasca un copilot care sa fie in stare sa te navigheze tot traseul si sa te si trolieze cu talent, nu inseamna ca astfel de oameni nu exista, inseamna doar ca inca nu i-ati gasit. Peace & Love!!! 1 alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) Re: Despre 100Tracks Drujba lumea uita foarte repede si se bucura de orci promotie,asa e romanul :ha: Pt GPESCU: -M-am dat 6 ani pilot pe banii mei si nu m-am plans niciodatata,tu de-ai dat un an si ai umplut forumul de lacrimi. -M-am dat 3 ani copilot,am mers si pe RB si pe track,am organizat si cateva competitii si dupa parerea mea e mult mai usor de mers pe RB. -Ai spus ca ai mutat discutia de pe facebook aici ca sa ne spalam lucrurile aici si cand am glumit cu tine te-ai suparat :uameni -Cat despre "ne vedem in teren" cu mare placere la orice ora......te las sa visezi frumos :grin: -In incheiere vreau sa-ti spun ca fac eforturi sa citesc posturile tale,inceraca sa le corectezi inainte sa le postezi. Sa auzim de bine :wink: Edited December 19, 2014 by cfantana 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) Re: Despre 100Tracks Vad ca unii dintre voi suferiti tare de tot ca nu ajungeti niciodata pe podium! V-ati gandit vreodata ca exista varianta asta obsucura dar dureros de adevarata: ATATA PUTETI! Vad ca se tot vorbeste de pierderea concursului din diverse motive! Motive care n-au nici o legatura cu piesa aftermaket facuta pe vapor dintre volan si pedale ...nu, nu chiar nu au absolut nici o legatura! Sigur ca da... :ha: Propun sa se faca al treilea, al patrulea, al cincilea si al saselea campionat ...si daca tot nu ajungeti nici atunci macar asa sa vedeti podiumul la orizont ...al saptelea, al optulea si al noualea ... sa aveti si voi o sansa! Da-o naibii de treaba ...daca nici atunci nu reusiti am auzit ca exista sanse in campionatul de table doar ca trebuie sa ai bulan sa stii sa dai cu zarul! Tocmai se fac inscrieri! Si apoi degeaba daca ai noroc la zaruri si nu stii sa numeri pana la locul unde trebuie sa pui pulurile... :ha: Este incredibil in ce directie se duce aceasta discutie! :uameni Si mai as avea o problema ... una foarte, foarte mica ...Nu e o rusine sa va investiti banii in propria educatie decat sa-i pierdeti la ofroade...Sa luati scoala de la cap din clasa intai, nu de altceva dar ma dor al dracului de tare ochii cand ma uit sa vad unde naiba o fi plecat predicatul din propozitie! S-o fi ratacit in padure? O fi ramas impulit pe undeva? Sa-l trolieze naiba cineva inapoi in propozitie. Eu am acces aici ptr ca ma trag de ani buni in campionatul de gratare, ceaune si alte chestii de genul ...Sunt multiplu campion interstelar! :ha: Edited December 19, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) Re: Despre 100Tracks Da ce va mai inflamati :ha: :ha: :ha: ... Si na, ca a reinviat si dubiosul de Drujba, auzi coane, i-a sa vii tu sa-ti platesti meditatiile de offroad :ha: GPS-cule, asta cu corecteaza-ti posturile sau mai treci pe la niste ore de scriere si gramatica, ar fi bine sa o faci... Pe bune ca e cam dificil sa intelegem ce ai scris... Yoane, mai ai clubul ala, ca ma gandeam sa o punem de comisie separata cu un format nou, 4 persoane in echipaj si eventual la trial o rulota luata la sufa ... Eu zic ca nu suna chiar asa de dramatic... Edited December 19, 2014 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks YONUTZ :) eu nu te recunosc de campion, nu am mancat nici un gratar facut de tine ca nu m-ai invitat :):):) asa ca nu te recunosc eu propun organizarea unei confruntari sau daca nu macar repetarea etapelor din acest campionat sa simta si papilelel mele,gingiile :) gustul suculent al carnii de gratar facut de tine si atunci daca intradevar meriti,vom constitui o comisie cu arbitrii cu federatie cu tot ce e necesar si vom declara,desigur insotit de diploma si cupa de rigoare ,ca meriti titlul de campion interstelar galactic si restul sistemelor solare :):):) a ajuns caterinca rau topicul dar imi place:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Yonutz....asa zicem si noi...esti campion mondial pe tara la gratare. Nimeni nu te contrazice....hai noroc:x. PS: cum a fost noroiada 1 ? Am vazut mute gratare .....putine masini:))))....fum mai gros decat ceata....o nebunie de offroad. In rest ce mai faci ? De ce nu pregatesti si tu un campionat cu reguli clare - Prolog - se face gratarul.....se mananca minim 10 mici. Startul masinilor - La CP1- proba carnatilor.....la CP 2- proba gratarului de porc. Iar porcaria aia cu masinile....apoi PS 1 - gatit sarmale...etc. La trial - alergatul cu oala de ciorba de burta pe cap.....coborare catre gratare cu micii pe umeri....urcare cu troliere catre cazanul cu zvin fiert.....etc. Tu ai mai multa experienta deci sunt sigur ca o sa fie probe grele......la ficat. Premiile - carnati, sorici, halci de care....etc Eu cred ca o sa fie un campionat de succes....si le arati tu offroad lui Floyota/Rasty si CNOR. PS: ca sa nu crezi ca totul este o mistocareala...uite, te voi ajuta, am sa vin arbitru in PS 1.....imi plac sarmalele:)))). H Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Da meretz in pana mea la Masterchef :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Mao...te respect...insa incearca sa nu te bagi unde nu intelegi, chiar deranjezi. Noi vorbim aici de un nou concept de offroad, e lucru serios. Fraiericii aia de la Masterchef or sa vina sa ne roage sa colaboram cu ei. Daca tot te dai asa de important ca esti campion, ca faci, ca dregi.....hai spune-mi cati mici poti sa inghiti ??? Timp maxim.....5 minute. Hai....acum sa te vad.... Hai Romania !!! Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks @Horace ... Nu ai luat si tu mentiune cand ai facut focul la cotet, pardon gratar la Shumen ? :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Horatiu, Hai Romania! Daca nu-i European nu ma bag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Horatiu, Hai Romania! Daca nu-i European nu ma bag.... Nu auzi mai ca e si Intergalactic .... Sau te-ai luat dupa alfabetul lui GPS-cu nu mai citesti ce scriu oamenii corect :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Worldscape, Aia nu se pune... ptr ca singur l-a aprins (pe cotet) ca avea un avans mult prea mare in fata tuturor si si-a spus ca nu e fairplay din partea lui ca castige evenimentul la asa mare diferenta! :grin: Horatiu, La multi ani! :x Sunt rupt de racit ...am pus ibricul pe foc ...sa imi pregatesc tuica fiarta ptr tura de noapte! Revin... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks ... bai ce chestie, daca era pe noul format avea trackul pe gps, si nu mai avea RB cu ce sa ii dea foc ... :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Worsky...Yonutz....asa este, eram primul si imi era frig. Marius Lupu a facut un sistem inteligent de incalzire si s-a rezolvat totul. Ioane cred ca esti mort de oftica....n-ai facut in viata ta ....aia de grataragiu....un gratar de Nissan cu ceva parti de Jeep. In rest ma bucur ca amandoi sunteti informati....ce inseamna netul asta.....tastele...etc. Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Ca de obicei, aproximativ aceleasi persoane intra ca sa ia in derizoriu o discutie aici pe forum dupa care tot ei se plang ca pe forum se face bascalie. Asta e, ne-am obisnuit... Revenind la subiect... As vrea si eu sa ma lamuresc cu ceva... A fost creat un alt campionat. In esenta tot de offroad dar cu anumite caracteristici diferite de Campionatul CNOR (navigatie, reguli, organizare etc). Offroadul e tot offroad, masinile au tot 4 roti, padurea e tot padure si troliul e tot troliu. Ce nu inteleg de ce sunteti unii revoltati si considerati ca 100Tracks a copiat campionatul CNOR? Cei din CNOR aveti drept de autor pentru offroad? Aveti marca inregistrata si nimeni nu mai poate face offroad in tara asta fara acordul vostru? E vreun monopol stabilit pentru asa ceva? Campionatul CNOR de unde a fost copiat? Sunt altii inaintea voastra care au inventat sportul acesta in Romania cu multi ani in urma cand unii dintre voi nici nu stiati ce inseamna transmisia 4x4. Unii din acei oameni au considerat ca actualul campionat CNOR nu le mai satisface dorintele. Au tot dreptul sa aleaga altceva daca exista alternativa. Voi le contestati lor alegerea pe care au facut-o de parca ati avea dreptul ca sa faceti asa ceva. Va comportati de parca cineva a interzis campionatul CNOR. Din cate stiu eu nu s-a intamplat asa ceva. Campionatul CNOR poate fi tinut in continuare. Am inteles ca aveti deja stablite 5 etape, suficiente pentru Campionatul National de Offroad.. In aceste conditii, de ce e aceasta agitatie? Pentru ca e posibil ca unii concurenti sa nu mai participe la campionatul CNOR si sa se mute la 100Tracks? E dreptul fiecaruia ca sa faca asta. Apare concurenta? Asta e treaba buna. Organizatorii se vor lupta ca sa faca cat mai bine si se vor ocupa mai bine de concurenti. In felul acesta calitatea competitiilor va creste si numarul concurentilor va creste. Pentru Worldscape, Yonut, Horatiu etc... v-as fi recunoscator daca ati respecta discutiile de aici si ati termina cu offtopic-ul, gratare si alte chestii de genul asta. Exista alte sectiuni de pe forum unde puteti devia in felul asta de la subiect. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Abia astept sa citeasca si cei din FRAS postul tau Max. POate asa o sa-si deschida ochii desi sunt pe jumatate deschisi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Am identificat (cu totii) urmatoarele avantaje potentiale ale navigatiei pe track versus roadbook: 1) Eliminarea scenariilor de genul "eroare de roadbook". Erorile de roadbook au nenumarate surse potentiale: transcrierea eronata a distantelor, a semnelor, inversarea unor semne, sarirea peste una sau mai multe pozitii la copiere, aparitia unor noi drumuri pe viu intre ziua "printarii" roadbook versus ziua parcurgerii de catre concurenti, descrierea / marcarea insuficienta a tereneului in roadbook, etc. In mod evident, atat timp cat ai semnal GPS pe aparatul dupa care urmezi trackul, scenariile de mai sus dispar. Ce s-a intamplat anul acesta in CN Offroad ca sa compenseze aceste situatii, descrise de Horatiu: Concursul se mai poate pierde si daca organizatorul face greseli de roadbook.....taman de aceea cred ca trebuie sa se gasesaca solutia care sa elimine greselile astea si sa poti naviga in siguranta si pe drumul bun. SIncer nu stiu care este solutia asta......insa sunt oameni cu experienta care au organizat concursuri si cred ca vor rezolva./quote], ei bine, ce s-a intamplat a fost ca organizatorii au recunoscut greselile si concurentii au primit "stop timp" pentru perioadele petrecute "balaurind". S-ar putea sa mai existe si alte solutii (mai complete / complexe) - raspund cu o idee. Revenind la navigatia dupa track - pare (caci nu am experimentat-o niciunii in ritm de concurs, mai multe concursuri, ca sa avem statistica relevanta) ca ar rezolva problema asta 2) Alt avantaj la care se spera este ca "depinzi mai putin de navigator", (sa fie treaz, sa fie in forma, sa se prinda bine de cum scrie organizatorul rb. etc) Dupa parerea mea acest avantaj este supraestimat. Ca sa mergi in oras pe gps (cu semnal gps, cu semnal 3g, etc) inca te chinui, ratezi iesirea din giratoriu, etc. Mergand omeneste ca viteza, si cu conditii bune de vizibilitate / predictibilitate - nu in padure , fara repere, cu gps ul incetinit de receptie, harta, etc. Si eu am experimentat (ca si altii, scrie Tzuparu mai sus) mersul dupa track prin padure, atat cand am avut de scris roadbook pt concurs, sau cand am incercat sa reiau un traseu in sens invers urmand trackul etc. Confirm ca mergi mult mai incet pe track decat pe roadbook, si este greu sa navighezi in regim de concurs. Cu alte cuvinte nici chiar asa nu cred ca poti sa 'scapi' de copilot, tot cred ca unii vor naviga mai bine decat altii, ceea ce ne duce la punctul 3: 3) problematica "unii sau altii merg mai bine ca mine, pentru ca au masina mai scumpa, pentru ca o intretin mai bine, prentru ca au un copilot mai bun, pentru ca ii dau bani la copilot, etc" Aici eu inteleg problema asa: "intr-un sport de echipa in care conteaza performanta de echipa si bugetul, eu, cutare, vreau sa fac performanta fara a avea toate elementele". Mie unul mi se pare anormal complet. Eu cand merg la triatlon sau la mountain bike, nu ma gandesc nicio clipa sa castig eu concursul, cand sunt unii care se antreneaza de zeci de ani, de 2-3-5 ori pe saptamana, au genetic mai bun, etc. (la fel sunt si ceilalti 8000 de participanti!) Astea le-am avut de spus legat de partea "tehnica" a conceptului. As mai adauga faptul ca la ultima etapa din CNOR 2014 - la GTC (Sarata Monteoru) am ridicat pe forum ideea sa transmitem 'live' pozitiile unde am ajuns. Am dezbatut pe larg si am concluzionat ca "nu prea se poate, nu e semnal gsm". Ganditi-va la diferenta de banda necesara sa faci videostreaming versus sa trimit coorodnatele gps (mai putin de 1 sms!) si inmultiti cu nr de masini - devine mult mai greu de crezut. Revin cu un post pe tema 'politicii' :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
princedarko Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Despre 100Tracks Salut Max. Si mie nu imi place stilul in care discutiile sunt luate de uni in derizoriu, mai ales cand subiectul este, dupa parerea mea, extreme de serios . Pentru acest motiv as fi apreciat foarte mult daca ai fi intervenit la fel si in discutia mea "scrisoare deschisa catre Presedintele FRAS D-ul Ovidiu Mazilu" care in cateva minute s-a poluat cu tot feluri de mesaje neprotrivite, pe langa subiectul. Referitor mesajului tau, te informez ca legea (si in Romania) interzice sa exista doua federatii pentru acelasi sport. Legislatorul nu a fost un prost cand a gandit asa ceva. In mod similar nu poate fi benefic sa exista doua comisii sportive (si doua campionate) pentru acelasi sport. Daca ai rabdare sa citesti cu mai multa atentie scrisoarea mea de mai sus, vei gasi si raspunsul la TOATE intrebarile tale. Daca unii oameni au considerat ca actualul campionat CNOR nu le mai satisfice dorintele, acesti oameni (toti) au tot dreptul (spre deosebire fata de situatia dicatoriala de dinainte de 2012) sa intervina in CNOR (unde, repet, sunt bine veniti) facand propunerile lor pentru schimbariile dorite si la nivel de regulament cat la nivel de conducere (prin vot). De ce nu au facut acest lucru? Parerea mea este ca unii dintre acesti oameni, prin atitudinea lor grosolana si aroganta, au pierdut mult din popularitate si sa simt prea "importanti" pentru a se supune la niste reguli democratice la care noi, ceilati, ne supunem. Noi ne supunem nu pentru ca suntem niste boi dar pentru faptul ca noi, impreuna, am creat aceste reguli, de comun acord. Asa functioneaza orice societatea civila si la fel orice organizatie care vra sa fie la fel. Ciao -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts