Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre 100Tracks

100tracks

Postări Recomandate

Re: Despre 100Tracks

In nume personal apreciez posibilitatea de a merge si la un alt fel de competitie.

Cel mai mult apreciez diminuarea importantei copilotului. Rar gasesti in echipajele noastre care merg la competitii, un copilot care a investit financiar in masina. Se intampla sa mergi la competitii, sa investesti timp si resurse financiare in masina, si sa constati ca depinzi in egala masura ca de priceperea ta sau tehnica ta si de nasul de indian al copilotului. Apreciez asta si din prisma exerientei personale: eu copilot mai bun ca panarama de frate-miu nu am gasit. Sa vedeti ce se intampla cand amandoi ne credem piloti sau navigatori in acelasi timp. De fapt ati vazut...nu prea terminam concursuri...

Inca, mai apreciez, potrivit experientei colegilor care au postat anterior, scaderea vitezei din traseu. Daca modalitatea de navigare propusa duce la scaderea vitezei din traseu nu poate fi decat un lucru bun. Intodeauna am sustinut ca traseul unui concurs de off-road ar trebui sa fie unul preponderent tehnic si oleaca mai putin rapid. M-am trezit pe drumuri forestiere sau in padure cu oleaca de viteza de rally-raid de cateva ori. Nu atacati va rog! Cred ca asta tine de cum privesti sportul acesta - idealul in capul meu are diferente majore de fond si forma fata de rally-raid. Dar asta e o parere in constructie...nu ma luati chiar asa in serios, va rog!

Totusi, sunt inca in ceata:

Se mai tine Campionatul National de Off Road?

A aparut si Campionatul National de Tot Teren?

Edit: Aaaaaaa...am inteles! Am mai citit pe aici si m-am lamurit! Exista acum 2 comisii : vechiul CNOR si noul CNTT. Respectiv 2 Campionate. Unul de Off-Road si unul de Tot Teren. Unul European si unul Intergalactic. Acum am inteles!

Presupun, ca este asa:

Cativa baieti au incercat sa construiasca o ramura pentru sportul nostru.

Au construit-o. Imperfecta dar democratica. Datorita crizei, constructiei democratice a comisiei si pentru protejarea prieteniilor s-au retras.

Au construi in ceva timp altceva, oleaca altfel. A venit inevitabil si timpul sa ofere un cadrul legal noii constructii. Datorita unor factori lesne de inteles nu s-a facut ”legalizarea” in cadrul vechii structuri si s-a decis crearea unei alte structuri oleaca mai romanizate. In loc de englezescul OffRoad - romanescul Tot Teren. Dar, sa nu speriem...este exact acelasi lucru...

Acum ca am inteles, in 2015 o sa incerc sa merg la etapele noului format, comisii sau cum vreti sa o numiti. Mai ales pentru inspiratia de a diminua rolul copilotului in navigatie. Asadar, clar, o sa ne straduim sa ajungem la concusurile organizate de CNTT.

Ce o sa facem daca adopta si CNOR diminuarea importantei navigatorului ? De vazut...

Si astfel doleantele mele de vreo 3 ani ca persoana care merge la concursuri au fost ascultate. Dar nu de CNOR. Pilotul a redevenit Pilot si Copilotul din Navigator glorificat a devenit Copilot.

Acum, mai ramane ”magnifica” idee a copilotului meu (ex- navigator) pe care tot o sustine de cativa ani - de a modifica procedura de contestare a unui decizii. El este adeptul acestei idei: dau 100 de euro la contestatie - pune si partea cealalta 100 de euro. Astfel se ajunge la un ”pot” de 200 de euro. Daca am dreptate si am trecut pe acolo, pe unde zice arbitrul sau organizatorul ca nu am trecut - si se infirma penalizarea sau descalificarea atunci plec cu 200 de euro. Personal, nu am o parere...dar daca are rabdare exista marea posibilitate ca in cadrul FRAS sa mai apara o comisie. Posibil daca cineva vrea sa aduca in Romania concursurile KOH - va trebui sa avem CNU4R (Comisia Nationala Ultra 4 Racing). I-am recomandat deja rabdarea!

Gata...prea am scris mult!

Editat de Mihail
  • Like 1

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Mihail: Felicitari, ai sintetizat foarte bine aspectele discutate pana acum.

Om trai si om vedea concret avantajele si dezavantajele celor doua campionate paralele, din asta nu poate sa iasa decat ceva mai bun... si o sa constatam pe pielea ( banii ) noastra in care se va incedra fiecare echipaj mai bine.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@mihail

Tu vrei sa se diminueze importanta copilotului, apoi spui ca este foarte bine ca se reduce viteza in teren.... Ce pana mea de concurs mai ii ala atunci? Vor fi iesiri de duminica cu grătare si asa mai departe.

Daca tie ti se pare ca se merge prea tare in teren de ce nu mergi mai incet? Aaaaa nu ai sanse sa castigi asa.... Este o vorba din batrani si cu riscul de a lua BAN o scriu! Si cu pu.a'n c.r si cu sufletu in rai nu se poate fratica.

Ori vrei sa mergi la un concurs sa fii cel mai bun sau sa te dai cu cei mai buni si sai bati pe cei mai buni ori mergi la plimbări cu maimuța in dreapta ta si iti arata cu banana eventual pe unde sa mergi....

Totusi este vorba de un sport, unii ar spune ca extrem, si in sport se face performanța. Este un sport de echipa si nu formula 1, 2 sau care o mai fi...

Performanța se face in echipa in acest sport.

Bani bagati de copiloti in masina? :))))

Auzi, eu cand mi-am construit casa nici unu din prietenii sau alți oameni nu mi-aU dat nici macar 100€ pt ca va veni candva la mine in casa sa bea o bere sau la colindat.

:)))) incredibil, jur. Asta a fost cea mai tare.

Nu cumva ai vrea ca un copilot sa-ti construiască tie o masina si dupa prima etapa sa-l dai dracu ca te-a rătăcit?

Editat de Astral
ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA !
Link spre comentariu

Mao....hai Romania !!!

Te-ai incins rau fratica si......vad ca nu mai esti pe trac.

La offroad sunt 3 parti esentiale si care atarna la fel de greu in balanta concursului - pilot, copilot, masina.

Sa vorbim despre copilot - multe divorturi au aparut cand copilotul l-a plimbat pe pilot prin tot judetul......e frustrant, crede-ma. Sunt colegi care in loc de cei 70 km....au facut 130. Poti sa ai masina perfecta si tu sa fii cel mai dibaci pilot.....nu ai cum sa castigi cand faci atatia km in plus.

Ideea este ca cele mai multe ori copilotul nu greseste ci roadbookul e gresit....de aceea cred ca cel mai bine ar fi sa ne dam dupa roadbook si sa avem si trakul pt verificare. Astfel scapam de greselile clasice....in loc de dreapta sageata iti arata stanga, in loc de 1 km s-a scris in roadbook 100 m.

Eu cred ca ar fi mai bine si copilotul ar fi la fel de important....nu o maimuta :banana, s-ar merge in continuare in viteza...nu s-ar pierde nimic din farmecul offroadului.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Vad ca discutiile sunt deja in zone de parteneriat .

100 Tracks nu este un campionat, este un simulacru , mie imi suna a cumul de cupe si prietenesti, si ar putea fi o alternativa doar dupa 2 sau 3 ani de oganizari de etapecu multe schimbari si adaptari de regulamente si noi reguli. Imi pare rau sa o spun , dar sunt convins ca dupa primul an, persoanele din staful actual, vor fi in conflict si va mai aparea cel putin un 100 tracks bis.

Fara copilot nu exista nici o competitie de off road. cine vrea sa isi arunce afara copilotul si sa aiba in dreapta doar un bibleotecar uita cati km face pe jos copilotul ,uita cate conditii sunt extreme iar pilotul sta doar in indicatiile copilotuiui, uita de sufele unghiurile troliilor cu care copilotul mentine si urneste masina in echilibru ciudat, uita ca fara copilot, de multe ori pilotul ar sta doar priponit in frana si s-ar ruga la cel de sus sa-i trimita un copilot, etc.

Cei cu nemultumiri si frustrari , vor merge in orice alta forma de competitie, e evident. Atata doar ca si acolo se pot strica masinile si acolo pot gresi copilotii si acolo vor face boacane pilotii.

Raman la convingerea ca diferentele dintre cele 2 competitii sunt mici iar saltul calitativ si de adrenalina este practic 0.

Link spre comentariu

Vad ca deja sunt tabere...si nu ma refer aici la cei care se dau in CNOR vs cei ce vor sa se dea in 100 tracks, ci ma refer la copiloti vs piloti. Vad ca ei, copilotii sunt foarte "atinsi", foarte sensibili si suparati rau de tot pe piloti.

Hai sa ne jucam putin si sa vedem care sunt supararile pilotilor si ale copilotilor...

Astept domnilor copiloti :)))). Scrieti...ca altfel scriem noi:))).

Link spre comentariu

Pai mai Gigi tu nu numai ca te dai cu ea, tu esti cu ea pe viata deci chiar nu as vedea cum sai spui ca de maine mergi cu altcineva ..... :)))))))))))))

Link spre comentariu

Horatiu! Hai Romania

Vreau sa stiu daca si Piloți (vostri) recunosc ca gresesc:))

Tabere?:) astai funny

Tim Cameron nu are nevoie de copilot pt ca asa ii de natura sportul care-l practica.

Te intreb: de ce la Dakar pe camioane is 2 copiloti?

De ce la karting nu este copilot?

De ce IRC este copilot?

De ce la drift nu este copilot?

De ce la fotbal is 11?

De ce la dart's ii numa 1?

Etc...

Crawling nu puteti face ca va plângeti ca a fost greu la Piatra Neamt.

Deci nu puteti merge singuri.

Tot o maimuța strâmbă ii soluția...

Link spre comentariu

Hai Romania ...Mao !!!

E clar ca trebuie copilot, asta e sportul, insa hai sa facem in asa fel incat sa-i fie cat mai usor copilotului si greselile sa se rareasca.

Repet - daca nu ar fi greseli de roadbook.....totul ar fi perfect....insa greselile exista si strica concursuri. De aceea hai sa mergem pe roadbok si sa se dea si trackul. Ce-i asa greu sa facem asta ???

Mergi frumos pe RB si unde nu esti sigur te uiti unde merge trackul.....si asa eviti greseala. Asa mergi si mai repede si mai in siguranta, adica corect.

PS - draga Mao.....pilotii nu gresesc niciodata. Se rastoarna tot din cauza copilotilor:))).

Link spre comentariu

... ma amestec si eu dandu-mi cu parerea(in calitate de pilot)

...cel mai usor e sa plasezi vina(atunci cand ai dat-o de gard), in curtea altuia(in speta pe roadbook, ca e gresit, apoi mai ales pe copilot, ca nu te duce bine, sau ca nu te agata bine la troliu etc), dar intreb cine va pune sa dati talpa de va puneti masina pe-o parte sau o dati peste cap si asteptati ca mai apoi copilotul sa se dea jos si sa va dreaga busuiocul, tot copilotul e de vina sau roadbook-ul e gresit? Am vazut destui piloti care nu dau nici o ceapa degerata pe cel din dreapta(parca ar fi lepros), deci nu e de mirare, ca unii piloti schimba des copilotii(a se vedea faptul ca poate copilotii se lasa lehamite), sau unora chiar li se cere bani ca sa ii fii copilot(pentru a fi o miza sufficient de mare pentu a suporta momentul)

... am avut un campionat, bun rau cum era, lumea care avea de dat in el se dadea, cine avea de comentat pe langa o facea... Nu inteleg de ce nu luam acest campionat sa il scuturam bine, sa mai tragem cu ochiul pe la vecini, sa-l imbunatatim, pe asta care il avem, daca la conducere sunt oameni care dupa parerea unora nu fac nimic de cand sunt pusi tot de "noi" acolo, sa-i inlocuim prin vot cu altii mai potenti, si sa nu incercam sa venim cu invective precum: "diminuarea importantei copilotilor, ca daca nu erau ei, eu ca si pilot cu masina mea, castigam", ca nu e asa. OFFROAD-ul e sport de echipa, iar cand veti face ca aceasta "echipa"(pilot/copilot/masina) sa functioneze, poate ca veti castiga...

...dar tare ma tem ca ideea aparitiei unui alt campionat cu alt nume dar cu aceleasi personaje si pe aceleasi dealuri, nu tine de faptul ca unii s-au saturat de roadbook-uri sau de copilotii lor, ci de marimea feliei de tort adiacenta a tot ce inseamna infiintarea altui forum de conducere, altui forum de arbitraj s.a.m.d.

...si cum am observat ca pe forum nu prea se raspunde la intrebarile serioase, ele ramanand retorice, am si eu 2 intrebari: 1. in functie de cum se hotaraste fiecare la ce etape sa se dea, licenta anuala platita la CNOR(pentru fostul campionat), e diferita de cea pentru noul campionat? 2. Oare spectacolul nu se va diminua impartind aceleasi "paie"(n.r. echipaje), la 2 "magari"(n.r. campionate) ?

Sa auzim de bine, si "sa ne dea Dumnezeu mintea romanului de pe urma" mai devreme :wink:

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

DISCOVERY... asta inseamna publicitate si BANI pentru toata lumea. eu, gogu din poplaca, am o firma care face, sa zicem, case din lemn (sau turism sau orice merge la export). pai fac un calcul simplu: cit ma costa sa-mi fac publicitate? o caruta de bani (5-6 cifre in euro daca vorbim de extern, prime time, pe un canal cu audienta mare) pai nu mai bine bag eu niste bani intr-o masina si ma duc si ca sponsor la etape si trag sa prind podiumul? si atunci organizatorul, nu va trage ca totul sa fie cit mai bine, premiile cit mai interesante, audienta cit mai mare si show-ul cit mai longeviv?

legat de copilot

apoi copilotul trebuie sa faca urmatoarele lucruri: sa fie spotter bun, sa stie sa lege un troliu, sa aibe ceva cunostinte de mecanica, de electrica. sa fie un soi de indian apache sau comanche si sa gaseasca drumul pe intuneric, legat la ochi. sa stie sa foloseasca minim 3 tipuri de GPS si sisteme de operare, sa alerge la deal 100m in mai putin de 7 sec, sa isi poata varia masa in functie de necesitati: in masina mica, afata pe slider, mare. si sa aibe muschii lui Hercule si sa nu aibe vezica mica. si sa poata bea mai mult decit concurenta si sa nu se imbete, astfel incit sa-i bage sub masa iar el sa fie fresh de start... :grin:

eu stiu un lucru: copilotul trebuie sa te ajute sa depasesti obstacolele de pe traseu daca tu, ca pilot, ii soliciti ajutorul. adica: sa fie spotter bun, sa stie sa lege un troliu si sa aibe minime cunostinte de orientare. depinde de pilot si de masina cit ii dau de lucru unui copilot. si mai sint si greselile copilotului, care il fac sa-si dea singur de lucru.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Asa mergi si mai repede si mai in siguranta' date=' adica corect.[/quote']

Horatiu, las aici scris ca sa se vada peste vremuri: nu vei merge mai repede pe track decat pe roadbook. Nu va fi mai putin frustranta navigatia. Vei descoperi in continuu ca te ai abatut de la track si trebuie sa te intorci. Vor aparea situatii de genul : ai in fata 2(3?5?) ravene. Trackul zice "inainte". Singura sansa ca sa nu ajungi blocat si sa fii nevoit sa te intorci prin ravena, cand descoperi ca s-a indepartat de track, va fi ca celalalt membru al echipajului in afara de pilot sa o ia la picior cu gps ul in mana sa verifice drumul. Rezultate totale:

A) muult mai inceata progresia prin teren

B) in niciun caz nu se diminueaza importanta copilotului- tot va fi nevoie de navigatori buni ca sa termini/ iesi in puncte / pe podium / castigi.

C) niciuna din problemele pe care le ai intampinat tu (sau altii dar le descrii tu) cu copilotii nu vor disparea datorita mersului pe track.

D) singurii, dar singurii (!!) castigatori la aceasta varianta de concurs sunt organizatorii, care au mult mai putina munca de facut.

Link spre comentariu

As mai adauga aici si ca problema "piloti versus copiloti" este inexistenta / o formulare exagerata / o generalizare a unui (unor?) caz(uri) nefericit(e).

In primul rand consider ca "pilot vs copilot" e ca si cum ai spune "motor versus directie". Cuvintele sunt corecte dar problema e incorecta.

Faptul ca exista echipaje care se destrama este o realitate, dar nu mai pregnanta decat realitatea ca exista echipaje care rezista ani de zile. Faptul ca niste oameni la un moment dat isi schimba prioritatile, deciziile, tine de sute de factori si este "a fact of life". Nu este nici rau nici bine. Unii se cearta, altii nu se cearta, unii au pareri similare, altii diferite. Cat timp gasesc interese, principii si satisfactii comune merg impreuna, cand nu se mai intampla asta se schimba "set up ul"

Faptul ca cineva are dificultati in a isi gasi un coechipier care sa corespunda tuturor doleantelor / exigentelor cumulativ ar putea fi un semn ca suma conditiilor este prea draconica. Poate ca pentru conditiile respective pretul corect este cel cerut. Fiecare parte din "tranzactie" isi evalueaza ce are de dat, ce i se ofera si daca tranzactia se incheie inseamna ca totul a fost corect si acceptat.

• Like 1
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Buna seara si bine v-am regasit. Imi exprim si eu parerea dupa cum a zis si Horatiu, merul dupa track facind trasee la KAMIKAZE, aveam surpriza ca trackul sa nu fie exact cu traseu facut. Si repet si eu din experienta personala ca se merge mult mai repede pe rb. Verificand traseele la noi la etapa, mergeam muuuult mai repede citind copilotul rb decit urmand traseul marcat pe garmin. In noul campionat se merge doar pe track? Pentru ca organizatorul poate da trecere prin ravena dar se poate si ocoli in limita unor metri.... Sau nu am inteles bine? Oare nu s-o putea si cu rb si verificare cu track-ul? Asa cred ca o sa devina de viteza...atunci sa vezi treaba:banana

Editat de Miron Sorin

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Salut ,

1. Competitia sportiva trebuie sa fie unica daca e sa fie competitie si sa fie si relevanta . alternativa la unic nu este.

2. Orce altceva intra in categoria a ceea ce a fost si pana acum : cupe prietenesti cu premii . Intrecerile de esalon secund divizia B ca la fotbal nu dau campioni ai Romaniei ci dreptul de a participa unde e mai greu.

3. La toate starture de masini sunt 2 in echipaj. Cine vrea sa fie singur are la dispozitie ATV-l pe care poate sa isi lege o mascota papusa si sa se creada insotit.

4. De rolul copilotului mi se pare penibil si total nesportiv sa se ajunga la asemenea analize . Organizatorii 100 tracks ar fi trebuit sa intervina in limitarea jignirilor de pana acum . Se dovedesc a fi doar dornici de publicitate din polemica extra -sportiva. Se vorbeste de unul din cei 2 membrii a echipajului urat, numai prin atatea enumerari de atributii si ai impresia ca un Copilot este o vaca care da lapte si carne si mai stiu eu ce, un sclav.

Sunt navigatori cu o mai buna clasare dfinala decat pilotul si piloti cu o mai buna clasare decatcopilotii, deci nimeninu e tinut cu forta in constant in tandemul de echipaj.

Se va dovedi ca in Offroad poate exista doar un singur campionat

Link spre comentariu

Sunt navigatori cu o mai buna clasare dfinala decat pilotul si piloti cu o mai buna clasare decatcopilotii, deci nimeninu e tinut cu forta in constant in tandemul de echipaj.

Mie imi suna nostim chestiile astea. E ca si cum copilotul fuge pe jos inainte si ajunge la sosire inaintea pilotului. :ha:

Sau invers, pilotul il arunca afara pe copilot si merge singur la sosire... :grin:

Nu ar trebi sa fie ca si in alte sporturi? Si la fotbal castiga echipa. Nu portarul castiga cu 1-0 iar atacantul cu 2-0. :grin:

Link spre comentariu

Evident ca pare ciudat acest rezultat final. Totusi exista explicatii bune care conduc la situatia asta.

Daca ar fi mers in toate cursele impreuna in formatul A pilot si B copilot, si ar fi bifat ambii mereu la fel "punctez la aceasta etapa" atunci ar fi avut sigur acelasi punctaj.

Daca una din conditiile de mai sus nu se respecta (spre exemplu, daca la cursa 5 pilotul a bifat ca nu puncteaza iar la cursa 6 a bifat copilotul ca nu puncteaza, si la cele 2 curse echipajul a obtinut rezultate diferite), atunci cei doi membri nu obtin la final punctaje similare.

In plus, daca la unele curse membrii unui echipaj merg impreuna cu alti 'coechipieri' (cum a si fost cazul), se intampla din nou fenomenul decalarii punctajelor.

Link spre comentariu

Evident ca pare ciudat acest rezultat final. Totusi exista explicatii bune care conduc la situatia asta.

Daca ar fi mers in toate cursele impreuna in formatul A pilot si B copilot, si ar fi bifat ambii mereu la fel "punctez la aceasta etapa" atunci ar fi avut sigur acelasi punctaj.

Daca una din conditiile de mai sus nu se respecta (spre exemplu, daca la cursa 5 pilotul a bifat ca nu puncteaza iar la cursa 6 a bifat copilotul ca nu puncteaza, si la cele 2 curse echipajul a obtinut rezultate diferite), atunci cei doi membri nu obtin la final punctaje similare.

In plus, daca la unele curse membrii unui echipaj merg impreuna cu alti 'coechipieri' (cum a si fost cazul), se intampla din nou fenomenul decalarii punctajelor.

@watcher, nu era nevoie de lamuriri pentru mine deoarece stiu de ce se ajunge la asa ceva. Ma distram doar de situatie asa la modul general.

Desi, daca stau ca sa ma gandesc, treaba asta cu pilotul care puncteaza si copilotul nu la acelasi concurs, mi se pare total aiurea si fara sens. Vand ca nu se pune deloc baza pe ideea de echipaj. E doar o parerea de-a mea...

:grin:

Link spre comentariu

@watcher, nu era nevoie de lamuriri pentru mine deoarece stiu de ce se ajunge la asa ceva. Ma distram doar de situatie asa la modul general

Va asigur ca nu am vrut sa va deranjez. Am dat explicatia pentru ca mi s-a parut ca informatia merita impartasita pe forum, pentru membrii comunitatii. Nu am incercat sa sugerez ca nu stiti dvs. Imi cer scuze daca s-a inteles asa.

Link spre comentariu

Exista si probabilitatea ca membrii unui echipaj sa fie licentiati la cluburi diferite. Astfel, aplicand regula de punctare la n-1 etape, devin explicabile punctajele totale diferite.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cred ca sportul acesta este un sport de oameni responsabili care isi asuma riscurile si stiu cum sa depaseasca greutatile .

Mai cred ca inainte de start, si cunostinta de cauza si increderea reciproca sunt elementele principale care stau la baza constituirii unui echipaj . Discutiile despre rolul fiecaruia sunt inutile si sunt pierdere de timp, orice concurent care s-a dat cel putin o data , stie TOT.

E mai bine sa se accentueze intr-un unic regulament national obligatii ale participarii care maresc siguranta si o incadrare cat mai corecta in clasele de dificultate, dupa pregatirii masinii si a echipajelor. Scopul este ca sa avem o competitie fara accidente tradice . Aceasta competitie exista , e verificat sistemul deci, care ar fi ratiunea prin care adaptarile de regulament sa nu fie expuse, analizate si apoi votate?

Se poate ca fiecare care are o idee noua sa incerce sa creeze direct inca un campionat in loc sa aplice pentru modificari in regulament!

Initiatori ai 100 Tracks, ce motivatii si care este Obiectivul unei competitii secunde in acelasi Offroad de pana acum?

Link spre comentariu

... Scopul este ca sa avem o competitie fara accidente tradice . Aceasta competitie exista , e verificat sistemul ...

Nu m-as hazarda chiar atat... Nu uita de accidentul cu Mircea chiar de la voi de la Cluj. A fost un accident tragic care se putea sa se termine mult mai tragic. Inca e mult loc peste tot de mai bine din punctul asta de vedere.

Link spre comentariu

Vad ca e liniste mare pe aici......desi a fost o intalnire intre CNOR si 100 tracks.

Putem afla si noi ce s-a discutat, daca s-a luat o decizie ...etc ???

Horatiu

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare