Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre 100Tracks

100tracks

Postări Recomandate

Re: Despre 100Tracks

Vad ca e liniste mare pe aici......desi a fost o intalnire intre CNOR si 100 tracks.

Putem afla si noi ce s-a discutat, daca s-a luat o decizie ...etc ???

Horatiu

Salut s-a stabilit ca in cateva zile Silviu Bulugioiu sa trimita un comunicat catre cluburi cu cele stabilite la intalnire.

Ovidiu stai linistit ca si in noul format este nevoie de navigator si un navigator bun poate sa faca diferenta de rezultate.Faptul ca este diminuata putin importanta lui nu reprezinta un pericol la statutul de navigator, ca unii sau altii se simt atacati de noul format se datoreaza necunoasterii lui.

Sunt de acord cu tine ca unii ar trebui sa gandeasca inainte sa scrie ceva jignitor dar asa inteleg ei dreptul la exprimare si singura posibilitate de rezolvare este sa nu le dam importanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Siguranta in traseu.

Toti stim despre cauza accidentui de la Cluj. Ravena, copilotul jos, alunecarea masinii si gata...

Nu a fost din cauza dificultatii traseului, nici din cauza regulamentului.

Motivul pentru care am 3 comunicari pe toping este legat de ceea ce a urmat dupa accident: o mobilizare generala a organizatorilor si a concurentilor prezenti acolo, care si-au abandonat concursul pt a ajuta. Ce a urmat dupa ajungerea ranitului la spital a fost o mobilizare generala a intregii comunitati participanti sau nu in campionat si asta tot pentru a anuta. Chiar si de la raliuri si motociclism am avut ajutoare.

Deci de altceva este vorba aici si anume de distorsionare sau interese pe care eu nu le sesizez.

Nu este loc de tabere intr-discutie despre inutilele 2 campionate.

Tin sa cred ca toti stim ca o etapa nu este doar o intrecere de anuns la finish sau o insiruire de pierderi financiare pe cate 100 km iar un cumul de etape nu poate incalca obiectivul general

Oameni pe care nu i-am vazut niciodata m-au ajutat cu munca si piese la 3 dimineata fara sa se puna stringent problema banilor .

In aceste conditii consider ca este bine sa se discute orice dar concretizArea unor actiuni care duc la rupturi ireversibe trebuiesc ocolite.

Link spre comentariu

Multumesc Liviu....m-ai linistit. Ma duc sa ma uit la stiri.....poate vad vreun interviu cu cineva de la CNOR care sa ne anunte despre rezultatele intalnirii:))))

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Eu pandesc la ProTV.

Horatiu, daca mai poti, stai pe Antene.

Cine prinde ceva...anunta primul!

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Nessum....sa nu-i amestecam pe bulgari in joaca asta, acolo lucrurile stau bine, au un campionat serios:banana

Uite, pana acum la Kardjali, la prima lor etapa sunt deja 3 masini din Romania, 15 din Grecia, 15 din Turcia + bulgari...etc. Cum suna ?

Link spre comentariu

Vizitator mao

De ce sunteti copii ma? Daca se vroia o colaborare cu CNOR se facea din start...

Oamenii vor sa fie "miezu' din fanta", sper sa nu-mi iau ban pt reclama :)))

Link spre comentariu

Nessum....sa nu-i amestecam pe bulgari in joaca asta, acolo lucrurile stau bine, au un campionat serios:banana

Uite, pana acum la Kardjali, la prima lor etapa sunt deja 3 masini din Romania, 15 din Grecia, 15 din Turcia + bulgari...etc. Cum suna ?

Promovare, Comunicare, Organizare si Disciplina!

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Cum dracu reusesc oare ...?!??:br

Link spre comentariu

Simplu. La bulgari se pune accent pe siguranta acolo obatoriu toate masinile au rolcage .

Nu exista clasa standard ...atat urata si hulita de 'UNII', dar tot atat de dorita financiar de acei 'UNII'

nu exista decat doua clase Incepatori si Mmaster care se deplaseaza teoretic cam pe acelasi traseu , cu buclele de rigoare adecvate claselor.- deci un mai bun control al concurentilor si economie de resurse umane. etc

Link spre comentariu

Nu m-as hazarda chiar atat... Nu uita de accidentul cu Mircea chiar de la voi de la Cluj. A fost un accident tragic care se putea sa se termine mult mai tragic. Inca e mult loc peste tot de mai bine din punctul asta de vedere.

Max, remarca de mai sus nu te onoreaza. Accidentul de la Cluj s-a produs strict ca urmare a necorelarii dintre pilot si navigator si n-are absolut nici o legatura cu CNOR, 100tracks, regulamente sau orice alt subiect de pana acum. Iar in ceea ce priveste timpul de interventie sau mobilizarea concurentilor, organizatorilor, ambulantei si personalului medical sper ca n-ai nimic de comentat. A cazut si un avion. Probabil tot din cauza noastra.

In plus, ca organizator, ai face bine sa te uiti si in ograda proprie inainte de a-ti da cu presupusul despre situatii dintr-un sport pe care nu-l practici. Reaminteste-ti ultimul concurs pe care l-ai organizat. Ne-ai pierdut de cate trei ori/zi fara sa terminam niciuna.

Deci calca putin frana si ramai la subiect. Moderator nu inseamna nici acuzator, nici judecator.

Shit happens
Link spre comentariu

Max, remarca de mai sus nu te onoreaza. Accidentul de la Cluj s-a produs strict ca urmare a necorelarii dintre pilot si navigator si n-are absolut nici o legatura cu CNOR, 100tracks, regulamente sau orice alt subiect de pana acum. Iar in ceea ce priveste timpul de interventie sau mobilizarea concurentilor, organizatorilor, ambulantei si personalului medical sper ca n-ai nimic de comentat. A cazut si un avion. Probabil tot din cauza noastra.

In plus, ca organizator, ai face bine sa te uiti si in ograda proprie inainte de a-ti da cu presupusul despre situatii dintr-un sport pe care nu-l practici. Reaminteste-ti ultimul concurs pe care l-ai organizat. Ne-ai pierdut de cate trei ori/zi fara sa terminam niciuna.

Deci calca putin frana si ramai la subiect. Moderator nu inseamna nici acuzator, nici judecator.

Sorine, pe langa faptul ca ai inteles total gresit, duci discutia si intr-o zona care nu are legatura cu subiectul.

Cunosc foarte bine detaliile accidentului si tin si acum legatura cu Mircea. Stiu ca lumea s-a mobilizat si datorita mobilizarii s-a evitat la secunda o mare tregedie poate. Asta nu inseamna insa ca totul a fost perfect si ca nu mai e nimic de imbunatatit la sistemul de asistenta.

Nu acuz pe nimeni de nimic prin faptul ca am considerat ca mai e loc de imbunatatiri din punct de vedere a asigurarii asistentei medicale de urgenta in caz de accident la toate concursurile de offroad.

Comparatia intre asta si faptul ca v-ati pierdut la MMOF in 2010 chiar nu isi are sensul aici. Una e sa un accident urat la care trebuie sa te lupti la secunda pt viata unui om si faptul ca te-ai ratacit in padure la o cupa prieteneasca.

Nu am de ce sa trag frana pt ca eu discutam chiar la subiectul postat de Ovidiu:

"... Scopul este ca sa avem o competitie fara accidente tradice . Aceasta competitie exista , e verificat sistemul ..."

Daca tu imi spui ca in competitiile de pana acum totul a fost perfect din punct de vedere a asistentei medicale, eu ma retrag si tac din gura. Consider ca norocul a fost faptul ca au exista putine accidente grave in offroad de-a lungul vremii).

Consider ca peste tot (desi stiu ca costa mult) trebuie imbunatatit sistemul de asistenta medicala, marit numarul de ambulante sau cautat ambulante dedicate pt accesul in zone dificile cum era la baza proiectul EMA sau contactul permanent cu concurentii.

In aceasta discutie nu sunt nici moderator, nici acuzator si nici judecator.

Nu am dreptul ca sa imi spun si eu o opinie?

Incepem iar cu aroganta "Nu te dai in concursuri, nu existi si n-ai voie sa iti dai cu parerea"?

Link spre comentariu

Max,daca tot ai amintit aici de fundatia EMA sa stii ca la fiecare eveniment organizat de noi EMA a fost prezenta atat cu ambulanta cat si cu Toyota,ambele echipate cu ce trebuie pt salvarea concurentilor,intradevar am avut "norocul" sa nu avem accidente grave

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Max si Sorin.....cearta voastra imi place.....si poate iese ceva bine de aici, poate vor deschide ochii si alti organizatori care pur si simplu pun in pericol vietile concurentilor.

Stiti de ce nu a fost pana acum un accident extrem de grav urmat de o tragedie ???

Raspunsul e simplu - suntem norocosi...ca de siguranta si interventie rapida in caz de accident nu are rost sa vorbim.

Asadar va rog continuati "cearta"...poate iese ceva bine.

Link spre comentariu

ca interventie rapida sint ferm convins ca va fi mult mai rapida ca a oricarui smurd, pentru ca exista echipament.

dar sa nu uitam ca unele masini au ITP-ul facut... si doamne fereste de vreun accident. organizatorul se spala pe miini, ca n-are de unde sa stie, chiar daca toata lumea cunoaste...

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Max,daca tot ai amintit aici de fundatia EMA sa stii ca la fiecare eveniment organizat de noi EMA a fost prezenta atat cu ambulanta cat si cu Toyota,ambele echipate cu ce trebuie pt salvarea concurentilor,intradevar am avut "norocul" sa nu avem accidente grave

Eu chiar am "beneficiat" de interventia baietilor in 2014 la Baia Mare si au fost foarte operativi si rapizi. Tin sa le multumesc si pe aceasta cale si sa speram sa nu mai aiba "clienti: :)

Link spre comentariu

Max si Sorin.....cearta voastra imi place.....si poate iese ceva bine de aici, poate vor deschide ochii si alti organizatori care pur si simplu pun in pericol vietile concurentilor.

Stiti de ce nu a fost pana acum un accident extrem de grav urmat de o tragedie ???

Raspunsul e simplu - suntem norocosi...ca de siguranta si interventie rapida in caz de accident nu are rost sa vorbim.

Asadar va rog continuati "cearta"...poate iese ceva bine.

Horace, chiar nu vreau sa ma "cert" cu Max. Mi s-a parut doar ca s-a luat de noi (Cluj) in ceea ce priveste accidentul si am rapsuns punctual. Ai perfecta dreptate cand spui ca pana acum am avut cu totii noroc. Pe de alta parte, spune-mi un sport pe roti unde nu e nevoie de putina sansa.

In ceea ce priveste interventiile, tot ce poti omeneste face ca organizator e sa ai echipe pe traseu cat mai dese, sa eviti zonele cu adevarat periculoase, sa avertizezi lumea in road-book (pe track nu prea vad cum) sai ai ambulante pregatie in doua locatii distincte, sa ai salvamontul si ISU pe-aproape si sa te asiguri ca toti cei implicati pot comunica unii cu altii. Si da, cu toate astea, ai nevoie si de nororc.

Shit happens
Link spre comentariu

Vizitator mao

@Max daca CNOR nu mai este pe forum pt ca nu a îndeplinit anumite condiții impuse de tine, eu nu mai pot, de exemplu, sa deschid un topic cu Etapa de la Cluj, din cadru CNOR?

Link spre comentariu

... sa avertizezi lumea in road-book (pe track nu prea vad cum) ...

Waypoints? Semnele alea in forma de lacrima intoarsa? Stabilesti ca cele rosii (sau de alta culoare stabilita prin regulament) inseamna ATENTIE SPORITA!!! sau PERICOL DE ACCIDENTE!!! Solutii sunt ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@Max daca CNOR nu mai este pe forum pt ca nu a îndeplinit anumite condiții impuse de tine, eu nu mai pot, de exemplu, sa deschid un topic cu Etapa de la Cluj, din cadru CNOR?

Asa cum am precizat in comunicatul trimis CNOR-ului, promovarea unei competitii pe forumul Club4x4 se poate face numai pe baza incheierii unui parteneriat intre cluburile organizatoare si forum.

Aceasta precizare este valabila pentru orice competitie din orice campionat.

Link spre comentariu

Waypoints? Semnele alea in forma de lacrima intoarsa? Stabilesti ca cele rosii (sau de alta culoare stabilita prin regulament) inseamna ATENTIE SPORITA!!! sau PERICOL DE ACCIDENTE!!! Solutii sunt ...

Si pana la urma o sa dam si sala ca la circulatie Ce reprezinta culoarea waypointului rosu aflat la y nr....?

a}-x

b}-y

c}-z

si mai pot fi si toate corecte!!!

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Si pana la urma o sa dam si sala ca la circulatie Ce reprezinta culoarea waypointului rosu aflat la y nr....?

a}-x

b}-y

c}-z

si mai pot fi si toate corecte!!!

S-a plecat de la premisa ca pe track nu poti pune atentionari. Se pot. Daca vrei glume, vezi ca este sectiune de bancuri. Bafta Mare!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

S-a plecat de la premisa ca pe track nu poti pune atentionari. Se pot. Daca vrei glume, vezi ca este sectiune de bancuri. Bafta Mare!

Ma refeream la faptul ca in loc sa simplificam mai mult avem tendita sa complicam concursurile

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare