padres Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 dar cu 1,5 ore de munca pentru indepartarea a 2 pomi cazuti pe drum ,primul cu vro 5 crengi mari l-am taiat cu amicii mei si l-am tras cu troliul ,iar al doilea l-am tras cu chinga cu masina. -de unde incepe padurea doar vreo 3-4 km e folosit drumul de cei care exploateaza lemne dar dupa aceea nu se mai vede prea bine semn ca nu a fost nimeni anul asta pe ruta accea. -e superb merita facut -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 14, 2008 Autor Partajează Postat August 14, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb fac mult gumele -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 14, 2008 Autor Partajează Postat August 14, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb si drujba la fel -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 14, 2008 Autor Partajează Postat August 14, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb si echipa a fost tare -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 14, 2008 Autor Partajează Postat August 14, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb explicati-mi cum se pun mai multe poze -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb explicati-mi cum se pun mai multe poze In momentul in care atasezi fotografii, ai posibilitatea sa postezi 5 imagini. Dupa ce o postezi pe prima, reiei operatiunea! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb Hai ca din toamna sunt si eu mai mult prin Deva si poate facem niste iesiri faine prin zona. Si pe uscat dar si pe noroi. Mai sunt unii care ies in fiecare saptamana, dar oamenii au masini preparate si merg mai departe. Parca nu asi merge cu ei. Cu toate ca ii stiu bine pe multi. Poate reusim si un traseu mai lung, cu campare peste noapte la o slaninuta si o tuica. Tuica o dau eu. Productie proprie. Mie imi place tare mult cum o iesit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb voi la cati pixeli puneti pozele -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb 800x600 max http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb pe mmine nu ma lasa la 800x600 si nu stiu de ce. Drept urmare, le fac micute, micute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: reusita de la geoagiu la sacaramb pe mmine nu ma lasa la 800x600 si nu stiu de ce. Drept urmare, le fac micute, micute. este si din cauza unei limitari la max 200kb a fisierelor atasate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate