Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reusita de la geoagiu la sacaramb

padres

Postări Recomandate

dar cu 1,5 ore de munca pentru indepartarea a 2 pomi cazuti pe drum ,primul cu vro 5 crengi mari l-am taiat cu amicii mei si l-am tras cu troliul ,iar al doilea l-am tras cu chinga cu masina.

-de unde incepe padurea doar vreo 3-4 km e folosit drumul de cei care exploateaza lemne dar dupa aceea nu se mai vede prea bine semn ca nu a fost nimeni anul asta pe ruta accea.

-e superb merita facut

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: reusita de la geoagiu la sacaramb

explicati-mi cum se pun mai multe poze

In momentul in care atasezi fotografii, ai posibilitatea sa postezi 5 imagini. Dupa ce o postezi pe prima, reiei operatiunea!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Re: reusita de la geoagiu la sacaramb

Hai ca din toamna sunt si eu mai mult prin Deva si poate facem niste iesiri faine prin zona. Si pe uscat dar si pe noroi. Mai sunt unii care ies in fiecare saptamana, dar oamenii au masini preparate si merg mai departe. Parca nu asi merge cu ei. Cu toate ca ii stiu bine pe multi.

Poate reusim si un traseu mai lung, cu campare peste noapte la o slaninuta si o tuica. Tuica o dau eu. Productie proprie. Mie imi place tare mult cum o iesit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare